İçeriğe Yönlendir

Ttnet'ten 501'li Hat


Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

TTNET, internet, televizyon ve telefonun bir arada sunulduğu Üçlü Oyun’da TTNET Mobil dönemini başlattı. Tüketiciler bu yeni uygulama ile iletişim ihtiyaçlarını tek fatura üzerinden karşılayabilecek. TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, sinema ve televizyonu taşınabilir hale getiren Tivibu’yu kullanıma sunduklarını ve 450 binden fazla kişiye ulaştıklarını, IPTiviBu’yu pilot uygulama olarak İstanbul, Ankara ve İzmir’de hayata geçirdiklerini, şimdi de TTNET Mobil ile mobil konuşma, kısa mesaj ve mobil internet gibi hizmetlerin bir arada sunulduğu bir dönemi başlattıklarını söyledi. Gelir paylaşım modeli ile başladıkları projeyi sanal operatörlüğe dönüştürmeyi planladıklarını kaydeden Yılmaz, ‘’Avea altyapısını kullanıyoruz, ancak ileride diğer operatörlerle de işbirliğine açığız’’ dedi.

6 milyondan fazla abone

TTNET Mobil ile internet ve cep telefonu hizmetini tek bir faturayla vereceklerini, önümüzdeki dönemde televizyon gibi diğer hizmetlerin de bu oyuna katılmasını planladıklarını belirten Yılmaz, ‘’Şimdi ‘2’si Bir Yerde’yi lanse ettik, gelecek yılın ilk çeyreğinde belki ‘4’ü, 5’i, 6’sı, 7’si bir yerde’ diye çıkacağız... Amacımız yeni bir mobil operatör olmak değil, tüm iletişim ihtiyaçlarını tek bir fatura ile karşılayabilmek. TTNET olarak 6 milyondan fazla abonemiz var, bunların önemli bir kısmının TTNET Mobil’e sıcak bakacağını düşünüyoruz” dedi.

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak’ın verdiği bilgiye göre TTNET aboneleri numara taşımayla ya da 0 501 ile başlayan yeni numara alarak TTNET Mobil hizmetinden yararlanabilecek. TTNET Mobil ile birlikte NET4 ADSL’i içeren ‘’İkisi Bir Yerde’’ paketi ayda 39 liraya, NETLimitsiz ADSL’i içeren paket ise ayda 59 liraya sunulacak. Yıl sonuna kadar başvuranlara ADSL hizmetinin yanı sıra 6 ay boyunca 200 dakika her yöne mobil konuşma ve 600 dakika Wi-Fi hizmeti bulunuyor.

changeTarget(document.getElementById("news_content"))

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Avea ile farkı olacağını sanmıyorum.Yani ilk etapta avea'yı baltalayacak bir rekabet yapamaz.Diğer operatörlerle işbirliğine hazırız demeleri de bence palavra..

Yorum bağlantısı
Eray Sireli

Elimden gelse interneti de iptal ettiririm. TTNET'ten kesinlikle hizmet almam...

Yorum bağlantısı
Emrah Musalli
Elimden gelse interneti de iptal ettiririm. TTNET'ten kesinlikle hizmet almam...

al ben den de o kadar... :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

TTnet'i bende hiç sevmiyorum ve tutaçağını sanmam.

Müşteri memnuniyetine hiç önem veriyorlar, sadece ceplerine nekadar çok para girer diye düşünüyorlar.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Vesile ile, hizmet sağlayanın kim olduğu pek önemli değil, baz istasyon yatırımı 16milyar TL ye ulaşmış, Finlandiya civarına akan bir milli para bu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...