Misafir 5 Kasım 2010 Yazar Paylaş 5 Kasım 2010 Tavanda biraz garip geldi. silecek olmasa camın o kısmına daha güzel olabilirdi. birde bence sadece 3. fren lambası şeklinde olsun. park-sis-sinyal fealn güzel durmuyor bir iki araçta yapanı gördüm burada (hatta şerit ledden felan yapmışlar) şu an sadece fren olacak belki arkla sis lerine çok kısık yanacak şekilde baglayabilirim bu yaralı olur. park iptal ettim sinyali hiç düşünmedim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Eline sağlık güzel olmuş.Boyutu iyi şekli de güzel.Araç üstünde daha iyi duracak... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Boyut şekil süper olmuş. Sanki sağdan soldan 1 led daha kısa olabilirdi. Böyle martıya benzettim sanki Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2010 Yazar Paylaş 5 Kasım 2010 (düzenlendi) Boyut şekil süper olmuş. Sanki sağdan soldan 1 led daha kısa olabilirdi. Böyle martıya benzettim sanki :lol2: kartal yada şahin olmasın? martoda iyidir. birazcıkta m harfini andırıyor gibi.siyaha boyadıgım için sadece ledlerin ışıgı iş görecek.daha fazla ufaltmanın anlamı kalmıyor. 5 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 6 Kasım 2010 Paylaş 6 Kasım 2010 bu haliyle iyi olmuş. emeğinize değmiş. bir de araç üzerinde görürsek + 34 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2010 Yazar Paylaş 11 Kasım 2010 Ne alemde acep? evde duruyor elimi süremedim geçen pazar takayım dedim sincan gezmesi çıktı evdekilerden dolayı kaldı.yoksa hazır herşeyiyle. Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 12 Kasım 2010 Paylaş 12 Kasım 2010 Çok güzel olmuş ilk haliyle uçağa bile takılırmış Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2010 Yazar Paylaş 12 Kasım 2010 Çok güzel olmuş ilk haliyle uçağa bile takılırmış tşk.mondiler yer uçagı zaten Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2010 Yazar Paylaş 22 Kasım 2010 (düzenlendi) pazar günü zorlanarakta olsa öksüre öksüre ve mendil savaşı vererek.hasta mondime yaptıgım.3.fren lambasını monte etmeyi başardım.tesisatı sol taraftan çektim kaput arasındaki tesisat için yapılmış geçiş bölümü genişti oradan balık sırtı 0.75 ttr kabloyu çektim.ve kabloyu süngerle doladım.parçayıda monteledikten sonra gayet güzel oldu.ışık seviyesi çok iyi oldu.en güzel tarafı ise fren lambası için arıza ışıgının yanmaması oldu.işte resimler. 22 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2010 Paylaş 22 Kasım 2010 çok güzel olmuş oltay abi, eline saglık, hasda halinle gene durmamışsın, ugraşmıssın mondiyle. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2010 Yazar Paylaş 22 Kasım 2010 çok güzel olmuş oltay abi, eline saglık, hasda halinle gene durmamışsın, ugraşmıssın mondiyle. sagol.yatarak her yerim tutuldu iyi oldu çalışmak. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2010 Yazar Paylaş 22 Kasım 2010 Güüüzeeeeel küçük oglumda güzellll dedi begendi. öyle frene bastırdı durdu.fenada olmadı.ama dün takarken aklıma şu geldi.bu 3.fren lambasını taktıgım parçayamı ledleri taksaydım dedim.bu parça üçgen tipinde bir şey.ön çıkıntılı kısmı araç camına dogru ve uzunlugu boyunca 4 er cm.aralıklarla led girecek şekilde delik delerek ledleri m onte edebilirmişim.ama şimdilik bunu kullanayım bakalım.yorumlar nasıl olucak. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Kasım 2010 Paylaş 22 Kasım 2010 güzel olmuş ellerine sağlık bu arada geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Kasım 2010 Paylaş 22 Kasım 2010 Güüüzeeeeel Dikkatli ol Oktay, Sani bir şey isteyecek gibi bakıyor Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2010 Yazar Paylaş 22 Kasım 2010 Dikkatli ol Oktay, Sani bir şey isteyecek gibi bakıyor anladım tabikide.istesin emmi. hallederiz Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2010 Yazar Paylaş 22 Kasım 2010 emmi yorumunu bekliyorum merakla.arıza ışıgı yanmadı.test için ampulü söktüm yandı.burdada aklıma gelen şu oldu.her lede tek drenç olunca biraz haliyle akım çekiyor.yada senin mondidede lamba orjinalinde olunca arıza kodu işleniyor olabilir.direk frenden aldıgım için tesisatı ampul baglı.bunun etkisi olmalı. güzel olmuş ellerine sağlıkbu arada geçmiş olsun çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Kasım 2010 Paylaş 22 Kasım 2010 Dikkatli ol Oktay, Sani bir şey isteyecek gibi bakıyor Hehe, yok ya. Ne isteyeceğim, isteyeceğim bi şey olursa arabayı kargolarım ben anladım tabikide.istesin emmi. hallederiz Sağolasın abi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Kasım 2010 Paylaş 22 Kasım 2010 Eline sağlık Oktay abi bence çok güzel olmuş.Hiç dokunma böyle kalsın... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2010 Yazar Paylaş 22 Kasım 2010 Hehe, yok ya. Ne isteyeceğim, isteyeceğim bi şey olursa arabayı kargolarım ben Sağolasın abi bunu diyecektim sonra vazgeçtim.hallederizzzzz. Eline sağlık Oktay abi bence çok güzel olmuş.Hiç dokunma böyle kalsın... sagol.istedigim gibi gayet degişik farklı oldu ve ışıgıda göz almıyor.bana göre tabi ama komşumda dogruladı.ilerde nasip olurda hakan tarım'ın önünde giderken nolur bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Kasım 2010 Paylaş 22 Kasım 2010 emmi yorumunu bekliyorum merakla.arıza ışıgı yanmadı.test için ampulü söktüm yandı.burdada aklıma gelen şu oldu.her lede tek drenç olunca biraz haliyle akım çekiyor.yada senin mondidede lamba orjinalinde olunca arıza kodu işleniyor olabilir.direk frenden aldıgım için tesisatı ampul baglı.bunun etkisi olmalı. Arıza tespit etmemesi normal Oktay.. Çünkü mevcut ampullere paralel bağlantı yaptın.. Hangi ampulden paralel aldıysan, o ampulü sökersen arıza yakacaktır... Sistem fazlayı değil eksiği görüyor, ampule paralel led bağladığının farkına bile varmamıştır araban... Yaptığın iş, işlevsel olarak çok önemli, iyiki yaptın, performans olarak ta çok başarılı.. Işığını gayet yeterli gördüm.. Dizayn olarak beğenmedim Daha orjinale yakın bir dizayn yapmanı tavsiye etmiştim. Beni dinlemedin.. Ne diyim. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2010 Yazar Paylaş 22 Kasım 2010 (düzenlendi) Arıza tespit etmemesi normal Oktay.. Çünkü mevcut ampullere paralel bağlantı yaptın.. Hangi ampulden paralel aldıysan, o ampulü sökersen arıza yakacaktır... Sistem fazlayı değil eksiği görüyor, ampule paralel led bağladığının farkına bile varmamıştır araban... Yaptığın iş, işlevsel olarak çok önemli, iyiki yaptın, performans olarak ta çok başarılı.. Işığını gayet yeterli gördüm.. Dizayn olarak beğenmedim Daha orjinale yakın bir dizayn yapmanı tavsiye etmiştim. Beni dinlemedin.. Ne diyim. çok tşk.emmi dinlemedin degilde mecburen vede birazda farklı olsun istegiyle oldu.hurdacı mk2 lerin hb 3.fren lambasına 75tl istedi.ve temizini bulmakta epey zor.ebayda kargo ile 70tl ye falan geliyordu.en sonunda ortaya bu çıktı. 22 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Kasım 2010 Paylaş 22 Kasım 2010 çok tşk.emmi dinlemedin degilde mecburen vede birazda farklı olsun istegiyle oldu.hurdacı mk2 lerin hb 3.fren lambasına 75tl istedi.ve temizini bulmakta epey zor.ebayda kargo ile 70tl ye falan geliyordu.en sonunda ortaya bu çıktı. Satın almak zorunda değildin canım... Tek sıra ve 25 santim falan yapsan daha çok beğenirdim heralde Yorum bağlantısı
Recommended Posts