Misafir 1 Kasım 2010 Yazar Paylaş 1 Kasım 2010 (düzenlendi) evet zaten mecburen tam olmasada o hali alacak gibi en alt kısmdaki sırayı kesecegim.gece uçuşundan recep üstadın yapımı degilmi bu?yada ona benziyor. 1 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Akdeniz 1 Kasım 2010 Paylaş 1 Kasım 2010 o tepe ledleri aynen benimde gözümü alıyor.geçen gün trafikte önümde idi tam 65 saniye dödü durdu.arabamın için disco gibiydi. adamlar sanırım her bölüme tane olarak 5wattlık power led kullanmış.ışıgı kısma ayarı varmış duydugum bu ama kullanmıyorlar.yada gösterilmemiş adamlara.ama geçen haftalarda dükkanın önündeki yolda sabaha karşı devriye gezen polis aracınınki epey kısıktı ışıgı.ayar olduguna eminim. Oktay Bey emeğinize sağlık biraz azaltırsanız arkadaşların dediği gibi cuk olacak.Polis araçlarının birçoğunun siren ve tepe lambaları yenilendi muhtemelen siz yeni olanlardan birine denk geldiniz.Ön sıra 3 lü olarak 4 tane aynı şekilde arkasında bir 4 tane ve yanlarda 2 tane 3 lü olmak üzere toplam sağ sol 60 tane power led var onlarda hepsinin yanıp söndüğü anlarda panayır gibi oluyor gerçekten Tabi gözümüzü alması da cabası.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Kasım 2010 Yazar Paylaş 1 Kasım 2010 Oktay Bey emeğinize sağlık biraz azaltırsanız arkadaşların dediği gibi cuk olacak.Polis araçlarının birçoğunun siren ve tepe lambaları yenilendi muhtemelen siz yeni olanlardan birine denk geldiniz.Ön sıra 3 lü olarak 4 tane aynı şekilde arkasında bir 4 tane ve yanlarda 2 tane 3 lü olmak üzere toplam sağ sol 60 tane power led var onlarda hepsinin yanıp söndüğü anlarda panayır gibi oluyor gerçekten Tabi gözümüzü alması da cabası.. benden daha kötü abartmışlar desene. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Kasım 2010 Paylaş 1 Kasım 2010 Abi ledlerin yansıyacağı yerler hariç geri kalanı tavan döşemesi renginde boyarsan sönükkenki hali belli olmayacaktır.Bu şekilde döşeme içinede saklamak biraz riskli.Tavan döşemesi ziyan olabilir. 1: led bariyeri iki sıraya indirebilirsin 2:üst kısmı tavan döşemesine gizleyebirisin. 3:tek sıra ledleri kısık olarak sislere paralel,fren anında tüm ledler canlı olacak şekilde kombine edilebilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Akdeniz 1 Kasım 2010 Paylaş 1 Kasım 2010 benden daha kötü abartmışlar desene. Sormayın çok feci Yorum bağlantısı
Misafir 1 Kasım 2010 Yazar Paylaş 1 Kasım 2010 (düzenlendi) Abi ledlerin yansıyacağı yerler hariç geri kalanı tavan döşemesi renginde boyarsan sönükkenki hali belli olmayacaktır.Bu şekilde döşeme içinede saklamak biraz riskli.Tavan döşemesi ziyan olabilir.1: led bariyeri iki sıraya indirebilirsin 2:üst kısmı tavan döşemesine gizleyebirisin. 3:tek sıra ledleri kısık olarak sislere paralel,fren anında tüm ledler canlı olacak şekilde kombine edilebilir. tavan döşemesi ile iş yok.baglıyacagım yer kaput camının parçası çıkıyor yerinden.griye boyama fikri iyi.bu şekilde ledlerdde tane tane görünür. bende komple yaldızlı ışık vurunca parlayan sprey boya vardı renk olarak kırmızı olsa diye düşünüyordum.reflektör olarakta işe yarar diye fikrim vardı. sisleri kullanmıyorum sayılır.park için bunu düşündüm ama bakalım. 1 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2010 Yazar Paylaş 2 Kasım 2010 Oktay abi ellerine emeğine sağlık güzel olmuş.Yalnız banada biraz canlı gibi geldi ,arkadaki araç içindeki insanların gözünü alabilir, bide araç üzerinde foto çeksene abi gündüz ve akşam.. erkanım son tavsiyelere uyarak yeniden kesip biçecegim,boyayacagım.son hali oturdu yerine.en kısa sürede resimler ekleyecegim.ışık aslında fazla degilde cep telinin marifeti.yinede gece gündüz resimleri ekleyecegim tabi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 Oktay ellerine sağlık, bencede büyük olmuş tek sıra bile yetermiş Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2010 Yazar Paylaş 2 Kasım 2010 (düzenlendi) Oktay ellerine sağlık, bencede büyük olmuş tek sıra bile yetermiş lokman abim en alt sırayı kestim bile iki sırada tavsiyeler neticesinde karar kıldım.zaten üst tarafı oydum takıcagım yere otursun diye.şimdi takıcagım yerle aynı seviyeye geldi.kestigim parçalarda renk denemesi yapıcam.gri veya kırmızı hangisi iyi olursa artık.ama kırmızı standard olan bir işlem büyük ihtimal gri renkte karar verecegim gibi. 2 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 Gereğinden biraz daha fazla uzun gibi geldi bana? Sağdan soldan 4 er sıra alınmalı bence. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 Elinize sağlık emeklere saygı fakat ben beyenmedim.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2010 Yazar Paylaş 2 Kasım 2010 Elinize sağlık emeklere saygı fakat ben beyenmedim.. üstad son hali daha oturaklı oldu.resimleri ekleyecegim.fazla işlem yapmadan yorumlara göre sonlandırmak istedim.son halinin begenilecegini düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2010 Yazar Paylaş 3 Kasım 2010 3.stop lambamın görsel son hali bu şekilde olmasına karar verdim.camda oturacagı yer zaten kesmiştim üst bölümün uzunlugu ile oynamadım.ikinci sıradan yanlardan 4 er led kısmını kestim ve bu şekil çıktı ortaya.hoşumada gitti.araç üzerindede resim ekleyecegim. 3.stop için kullanacagım parçadan kestigim küçük parçanın tek led bölümünü led içi kalsın diye ugraşmadan komple griye boyadım çok şık oldu kırmızıyıda iyi yansıttı dogrusu hoşumada gitti.degişik oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2010 Yazar Paylaş 3 Kasım 2010 mondideki görünüm bu şekilde oldu.çok daha iyi duruyor griyede boyayınca sanırım güzel olacak??????? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2010 Yazar Paylaş 3 Kasım 2010 bu parçayı siyaha boyasam nasıl olur? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2010 Yazar Paylaş 3 Kasım 2010 Güzel olur... bir led bölümüne siyah yaptım ama kırmızı ışık epey dagıldı gibi sıralı yapıp deneyecegim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2010 Yazar Paylaş 3 Kasım 2010 (düzenlendi) Bence de siyah güzel olur. Ayrıca yine çok uzun gibi geldi abi, kenarlardan kısaltma imkanın var mı? taktıgım yerdeki çıkıntı olmasa kısaltmayı düşünürdüm ama o ara boşluk olunca kısa olmasının anlamı olmayacak görüşündeyim.kısaltıncada standard 3.stop lambalarına benzesin istemiyorum.cam epeyce büyük ve parça şu anki haliyle yerinede tam sığdı kaput parçasının arasına oturdu.o boşlugada fordclub armasını yerleştirecegim. ledlerin direncinide 1kohm olarak degiştirecegim. 3 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2010 Yazar Paylaş 3 Kasım 2010 (düzenlendi) Anladım. Abicim durumu yerinde gören sensin. Sen daha iyi değerlendirirsin. Biz sadece fotoğraflardan görebildiğimiz kadarıyla anlamaya çalışıyoruz. Yalnız gerçekten de tam bir güvenlik unsuru olacak abi. Bence bunun gibi bir 3. fren lambasını göremeyenin ehliyetine el koymalı. Bunu görememesi için kör olması lazım. Tabi bir de öbür taraftan gözü sağlam bir insanı kör etme ihtimali de var Ama anladığım kadarıyla o kadar da parlak birşey olmayacak.Peki parkları ne yaptın abi parklara da ekledin mi led? Ayrıca submarine lightları da yakmışsın, şeklini de yapmışsın abi. Dikkatimden kaçmadı. Ama şu gösterge panelini bitir de görelim artık merak ediyorum gerçekten de ne olacağını. evet ışık az olacak fazla yanan ışıktan kendim rahatsız oluyorum buna ragmen kendim yüksek ışık yapıpta aynı rahatsızlıgı başkasına çektirmem dogru olmaz. submarin tam anlamında olmasada 3 renk olarak evet çok hoşuma gidiyor.gece yarısı zifiri karanlıkta bi denk getirip şöyle güzel bir makina ile çekemedim.ama işlemler bitince resimleri iyi bir makina ile çekecegim. gösterge panalinin son hali var diger sayfada.sadece panelimdeki ledleri smd 5050 ile degiştireceğim.yarın ledler elimde olacak hayırlısıyla.ön gögüs çerçevesinide metalik gri olacak.sonra toplayacagım. 3 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2010 Yazar Paylaş 3 Kasım 2010 4lü led grubu tabanı siyah olarak 1kohm direnç ile sabit 14volt besleme kullanarak,arka arkaya araç mesafesinide 2metre civarı olarak düşünerek, şoför oturuş mesafesinide kattım biraz daha uzun olabilir. resimdeki gibi aydınlık karanlık olarak ışık şiddeti ortaya çıkıyor. esas led grubu 28 tane olacak.sanırım ledin ışıgını biraz daha kısacagım.ama anlamı olacakmı bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2010 Yazar Paylaş 3 Kasım 2010 Oktay abi çalışma alanın baya güzelmiş .göstege panelin ne zaman bitiyo.. burası diger arkadaşların odası.benim odada adım atamazsın hurda dolu.panel sanırım uzun sürmeyecek.bunları yaparken moral olarak deşarz oluyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2010 Yazar Paylaş 4 Kasım 2010 gece çekimi? bitireyim. yaptım olacak Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Siya güzel olur. Böyle polis araçlarındaki çakar lamba gibi duruyor. Kötü değil ama Eline sağlık Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2010 Yazar Paylaş 5 Kasım 2010 (düzenlendi) 3.fren lambasının parçasının boyanmadan önceki son hali bunlar.devre yapısı orjinal aydınlatmada kullanılan kartı kullandım üzerindeki beyaz ledleri sökerek son şeklini almış parçanın şekline uygun kestim ve ledleri dizdim.şasi baglantılarıyla parçalı halini birleştirdim.ledlerde kullanacagım direncide 1.2kohm olarak takmaya karar vererek yerine monte ettim.üzerine kalın izole yalıtkan ince plastik parçayıda yerleştirdim ve üzerine dirençleri yatırdım artı olan bu uçları birleştirdim.ışık şiddeti tam ideal oldu bence.resimleri yine 2 metre mesafeden çektim. bu kullandığım orjinal devre kartındaki led delikleri parçaya tam oturdugu için kullandım.delikli pertinaks delikleri çok dengesiz kaldı ve ledleri oturtmak zor oldu.o nedenle orjinal kart böyle biçimsiz oldu ama işimi gördü.karta döşedigim ledler sorunsuz parçaya oturdu. son yerleştirilmiş,silikonlanmış,boyalı haliyle olan resimler ile,bitmiş haldeki 3.led fren lambasını araç üzerine monteledikten sonra resimleride çekip komple ekleyecegim. 5 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Tavanda biraz garip geldi. silecek olmasa camın o kısmına daha güzel olabilirdi. birde bence sadece 3. fren lambası şeklinde olsun. park-sis-sinyal fealn güzel durmuyor bir iki araçta yapanı gördüm burada (hatta şerit ledden felan yapmışlar) Yorum bağlantısı
Recommended Posts