İçeriğe Yönlendir

En Uzun Zamanda, En Kısa Mesafeyi Kat Etmek


Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Bir servis müdürü arkadaşım, 2 bebeği ile , karda ilerlemeyen otomobiller, yüzünden yolda kalıyor, 5 km mesafeyi yürüyor, donmadan son anda kurtulup, eve ulaşıyor. İstanbul Bağcılar da olmuştu, Dağda değil :nazar:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçen yaz 1. köprüde bağlantı noktaları yüzünden yapılan çalışmadan dolayı 10km'yi 2.5 saati aşan sürede evime gittim.

Yolda benzini mi biten ararsın, su kaynatan mı...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

bugün bahçeşehir-eyüp güzergahı toplam mesafe 35 km 4 saatte katettim.

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)

bu akşam saat 16.55'de İkitelli'den çıktım 19.25'te Sahrayıcedid'teydim..

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ankarada 5 ağustosta Aşti ile balgat arası öğleyin sıcak klima çalışır vaziyette arabada 5 kişi birde oğlum bagajda eşya var(çok değil) 1. viteste yarım debraj. gitmek zorunda kaldım. yol çalışması vardı. iki şerit kapatılmış trafik karışık akıyordu. Atatürk sitesinin oraya geldiğimde araba bayılmaya başladı benzine aldım 4500 devirde vites değiştirerek devam ettim araba rahatladı bende rahatladım. en kötü durumum oydu.

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

dört kmrelik yolu iki saatte gitmiştim benim için en kötü yolculuktu

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

atatürk oto sanayi kavşağından maslak acıbadem hastanesine kadar yaklaşık 1 kmlik mesafeyi kaza nedeni ile 1 saatte zor geçmiştim.

Yorum bağlantısı
Kayhan Kaynak

Benim ise en korkunç mesafe katetmem iş çıkışı Lefkoşa Başbakanlık ışıklarında 1km yolu 5 dakikada gitmek oluyor :fiuw: 3. kırmızıya yakalanınca çok öfkeleniyorum.

Not: Bu entry ironi içerir.

Büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

ev iş güzergahım toplam 8.5km sabah 8 sularında çıkarsam evden iş yerine yakın yere parketmemide sayarsam toplam süre en az 1saat 15 dakika civarı bu her gün gerçekleşen bir olay.o nedenle evden 6.30 da çıkıyorum dükkana gelmem en fazla park etme dahil 20dakika.

aracımı ilk aldıgımda kış zamanıydı ve iki defa bu mesafeyi 2 saatte katedettim.

haziranda 5 km olan ev ile otogar arasını 1saat 10 dakika katedebildim.trafik olacagını bildigim için erken çıkmıştım bilet almak için 1 saat öncesi gitmek gerekiyordu ve son anda otobüse yetiştirmiştim çocukları.trafikten çok hatunun sitresi(çenesi) beni yormuştu.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İstanbul'da, köprü girişi yada çıkışıydı tam yerini hatırlamıyorum.. Bir tüneli 2 saatde geçmiştim... Sol ayağım artık hissetmez olmuştu...

Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu

Şimdiye kadar bu şekilde hiç araç kullanmadım.Umarım kullanmamda :)

Trafiğin yoğun olduğu illerde yaşayanlara Allah kolaylıklar versin.

Yorum bağlantısı
Alkan Hakan Türe

Karlı bir kış akşamında, İstanbul'da okul (İTÜ-Ayazağa) çıkışı, Beşiktaş yönünde Levent civarında 4 saat 100 m bile yol almadan beklediğimi hatırladım birden.

Yıl 1994 veya 1995 idi...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hangisini yazsammki.2 Km yi 10 saatte aldığım zamanlarda oldu.En çok Adapazarı-Bozüyük yolunda sıkıntı yaşıyordum.Herifler yol açmak için yada mermer çıkarmak içinmidir nedir dinamit patlatıcak,dinamitin dozu genelde fazla kaçar booommmm.ortalıkta yol mol kalmaz,bizde kuzu kuzu beklerdik..

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

İzmir'de çok trafik olmaz diye övünürken geçenlerde öğrenciler kampüs girişini boykot için kapattılar. 500 metrelik yolu yarım saatte katettim, hafif de rampaydı etraf balata kokusundan geçilmedi.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Kocabaş

2004 kışında mecidiyeköyde 1 km mesafeyi yaklaşık 2 saatte kat etmiştik . Trafik hiç ilerlemiyordu :D o gece şirketten arkadaşlar İstoç tarafında serviste sabah kadar beklemişler mazotları bitince birbirlerine sarılıp sabah etmişlerdi :D

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

En yakın zaman, geçen hafta perşembe günü Esenler' den, Mecidiyeköy' e gidecektim. Haliç Köprüsü' nde trafik başladı. Haliç - Mecidiyeköy arası tam 2,5 saatten fazla sürdü.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Oğuz Altınada

bugün saat 19'da perpadan çıktım, saat 20.30'da Etiler sapağındaydım..

yaklaşık 4km.. ve 1.buçuk saat.. :kafa2:

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Karfurdan eve(8 km) kamerasız güzergahtan iş çıkış saatinde 11 dk da geldim. Çok uzun sürdü yahu. :nazar:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Ramazanda Yenibosna Göztepe 3.15 dk. yol hiç bitmediydi yaklaşık 36.km.

Yorum bağlantısı
Arda Merve
Zaman bu kadar değersiz olmamalı!

2.köprü trafiği sabah 7 de girdim köprü tek şerit ve kontrollü durdurarak tek tek geçiş veriliyordu, en son beni durdurmaya çalışan polisin üstüne kırıp devam ettiğimi hatırlıyorum tabiki hoş bişi değil.Sabah kahvaltı etmemişim su yok , sigara bitti ee artık bende cinnet geçireyim yani :nazar:

Yorum bağlantısı
Adem Cengiz

3 sene evvel bir Bayram Dönüşü, bilenler o zamanları bilir, Adapazarı'ndan İzmit'e girmek üzereyken Otoban 3 Şeritten 2 Şeride düşer ne hikmetse, işte o noktada yoğunluk başladı, İzmit Doğu'dan E-5'e kaçtım, E-5 te İzmit'teki Alt-Üst Geçit inşaatları nedeniyle felç,

Toplam 5 saate yakın sürede Kartal'a gelebildim, o gün bugün özellikle dönüş yolunda TEM yerine Yalova-Pendik feribotunu (biraz pahalı da olsa) tercih eder oldum.

Bence ülkemizin en tehlikeli yoludur, TEM İzmit-Hereke-Körfez-Tüneller... Önce 3 şeritten 2'ye düşersiniz birden bire, sonra tırmanmalar, tekrar 3 hatta 4 şerit, o arada en sol şeride kadar atlayan Tırlar, bu arada Tüneller, Emniyet Şeridi olmayan kesimler, bir de bence biraz daha dar olan şeritler...En sağ şerit 100 km/h ve ağrlıkla TIR, En sol Şerit en az 150 km/h, arası yok. Bir de uzunca bir yoldan gelen sürücülerin artık iyice yorulduğunu ve dikkatlerinin dağıldığını da hesaba katmak lazım.

Yoğun zamanlarda kaza olmayan bir güne rastlamadım TEM İzmit geçişinde. En son 120 ile Tünel'den geçerken, Tünel çıkışındaki maddi hasarlı bir kaza sonucu duran ve bekleyen sürücüler yüzünden ben de ciddi bir tehlike atlattım, Allah'tan benim ve arkamdaki aracın frenleri iyiydi...

Kıssadan Hisse Tünel çıkışının görünmediği yerlerde basmayacaksın zaten Tünel Limitleri de 100 km, hatta yerine göre 70 km/saat.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...