İçeriğe Yönlendir

Fiyat Konusunda Yardım


Guest Erc

Recommended Posts

Guest Erc

Arkadaşlar aracı aldığımda malüm kırmızı bakımı zor deniyor bu aracı teslim alınca boya koruma yaptırmalımıyım ayrıca sehir dışına çıktıımızda taşlar için kaput koruma nasıl bir uygulama yaptırmalıyım film mi yoksa sütyenmi ben kaputa 40 cm film uygulatıp sehir dışına gidişlerimdede tamponlar dahil sütyen yaptırmayı düşünüyorum yorumlarınızı rica ederim

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar

hayırlı olsun öncelikle, bende ilk aldığımda 3m de boya koruma-koltuk koruma-kaput filmi yaptırdım. boya koruma 0 km araca kesinlikle yaptırılmalı.

Yorum bağlantısı
Guest Erc
Aracınızın rengi ne olursa olsun, ister kendiniz yapın, ister profesyonel yerlerde yaptırın farketmez, ama boya koruma türünde bir bakım yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim. :wub: Ben meguiars marka ürünler alarak kendim yaptım ve sonuç daha önce profesyonel bir yerde yaptırdığımdan iyi oldu. Kesinlikle daha iyi görünüyor ve aracın boyasını ve kaportasını koruyor. Sütyen tabir edilen şeyi taktırmanızı tavsiye etmem ama film tavsiyemdir. Ben aracımın kaputunun ve ön iki çamurluğun tamamını kaplattırdım. Buralarda mat bir görüntü oluştursa da ufak sürtmelerde bile işe yarıyor (tecrübe ile sabit ne yazık ki :( ). Film yaptırdıktan sonra sütyen dediğiniz şeyden taktırmanıza gerek yok zaten. :)

Bir de bakımı zordan kasıt; kiri ve çizikleri daha kolay göstermesindendir. Yoksa diğer renklerden farklı bir tarafı yoktur. Zaten Beyaz dışında kir ve çizikleri göstermeyen renk de pek yoktur.

ahmet bey malum fiyatlar uçuk kaput korumada ben en fazla kabuta 40 cm ve tamponları yaptırmayıdüşünüyorum yada sadece kaputa 40 cm sütyenide sadece sehir dışına çıkışlarda oda senede 3 4 kere takmayı düşünmüştüm sürekli sütyenin kalması boyaya zarar veriyor zaten Ankarada fiyat ve işçilik olarak önereceğiniz bir yer vrı boya korumvfilm için

Yorum bağlantısı
Guest Erc
hayırlı olsun öncelikle, bende ilk aldığımda 3m de boya koruma-koltuk koruma-kaput filmi yaptırdım. boya koruma 0 km araca kesinlikle yaptırılmalı.

Sizn Ankarada önereceğiniz bir yer varmı bu arada ahmet kantarcı yakınızmı

Yorum bağlantısı
Guest Erc
Eğer koruyucu film yaptıracaksanız, buna gerek yok. Buna vereceğiniz para ile aracınızda daha fazla alana film yaptırabilirsiniz. Kırk yılın başı kullanacağınız birşeye para vermek yerine daha fazla film yaptırmak daha mantıklı bence. Hem çok da çirkin duruyor. Zaten aracınızı pamuklara da sarmalasanız illa ki bir tarafına birşeyler olacak bu kaçınılmaz. Ben öndeki üç parçaya film çektirdim, aracın tavanına ve camına taş geldi bu seferde. Siz önleminizi alın sonra olacaklara da çok kafayı takmayın. Özendikçe birşey çıkıyor çünkü.

Film görüntü olarak mat duruyormuş doğrumu onedenle fazla film yapmak istemedim kaportaya

Linkteki pas paslar c max e olurmu dersiniz benim araç kırmızı bunlarda hoşuma gitti ama hiç dikkat etmedim nasıl bir paspas olur diye

http://www.canderotomotiv.com/index.php?do...uct&pid=215

Yorum bağlantısı
Guest Erc
Evet, önceki iletilerimde belirtmiştim. Arabayı ilk gören hep bu arabanın önden kazası var mı diye soruyor. :nazar: Ama çok rahatsız edici değil. Sadece kaputa yaptırcaksanız daha da az dikkat çeker. Faydasına göre hiç önemli değil bence.

Paspas konusu sizin zevkinize kalmış ama arabanın kaportasından çok içindeki renklerle uyumlu olması daha önemli bence. Bir de kaliteli birşey olsun yoksa yazın sıcaklarda koku yapar. :nazar:

yorumlarınız için tşekkürler

kaput 45 cm tamponlar dahil yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum tamponda baya bi girinti çıkıntı var

pas pas konusunda bilindik bir marka varmı kalite konusunda

Yorum bağlantısı
Guest Erc

Arkadaşlar merhaba

linkteki yeribilen varmı nasıllar boya koruma ve kaput filmi için

Ankara OSTİMDE

http://www.gmggarage.com/

kaput korua için

45cm solargard 200 mikron silikonlu 350 tl tampon komple seffaf 100mikron kpfm marka 250tl olur 3sene garantili. Fiyat verdiler gerçi tam anlamadım tekrar görüşcem tampon dahil 350 sanırım 200mikron yoksa sadece kaputmu onu tam anlamadım

Yorum bağlantısı
Guest Erc

Arkadaşlar merhaba bugün bir boya koruma yapan yer ile konuştum 65 t fiyat verdi araç sıfır olduundan sadece 1 katman koruma yapılacak dedi doğrumudur yıkamaya dikkat edersen 6-7 ay gider dedi

Yorum bağlantısı
Guest Erc
Olabilir ama anlamadığım yıkamaya dikkat edersen kısmı. Nasıl oluyormuş ki yıkamaya dikkat etmek?

Ayrıca malzeme olarak ne kullanıyorlar. Kaliteli markaların ürünlerini kullananlar 100-150 TL'nin altında iş yapmıyorken fiyat abartılı derecede düşük geldi bana.

Arabanız yeni olmasaydı 125 tl olurdu dediler yıkama içinde bıcı bıcı veya fırça ile yıkatmayın dediler buna dikkat eedersem 6 7 ay gider dediler sünerle yıkamayada 10 tl fiyat verdiarkadaşlar

Yorum bağlantısı
Guest Erc
Fırçasız yıkama zaten her halükarda yaptırmanız gereken şey. Kullandıkları malzemeler önemli bence. Eğer kaliteli ürünler kullanıyorlarsa fiyat çok iyi.

Peki bu sıfır araca tek katman uygulanır dedikleri ne derece doğru

Yorum bağlantısı
Guest Erc
Olabilir, boyanın kendi cilası yeni olduğu için çok abartı bir uygulamaya gerek yok. Koruma denilen işlem zaten normalde de 6-7 ayda bir yapılmalı. Bir kere yapıp 1-2 yıl koruyacak bir uygulama da henüz yok. Ama koruma sonrasında bakım yapmaya devam ederseniz ömrü daha uzun olur.

Ahmet bey üşenmeden her soruma aldığım cevaplar için çok teşekkür ederim ben kullandıkları malzemelerin ismini bir öğreneyim bakalım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...