İçeriğe Yönlendir

Yeni C-max Sony Ses Sistemi


Metehan Özçullu

Recommended Posts

Tamer Topaç

Otosan getirmemiştir. Fuarda sergilenen araçlarda Sony vardı, Fiesta' da bile.

Yorum bağlantısı
Metehan Özçullu
Merhaba,

Yeni Cmax Titanium sipariş ettim yakında gelecek. Sorun şu ki bu modellerde ses sistemi şansınıza sony ses sistemi veya ford ses sistemi geliyor ve aralarında en azından görüntü açısından büyük fark var.

Eğer ford ses sistemi gelirse bunu Sony ile değiştirmek mümkün olur mu? Olursa kaça ve nerede yapılır.

Yardımınız için teşekkürler.

Geçen hafta Perşembe itibari ile yeni arabayı teslim aldım. Beklediğim gibi Sony gelmedi. Diğer forumlardan araştırdığıma göre türkiyeye ilk partide sadece 15 kadar cmax Sony ile gelmiş. Bundan sonra Ford Audio ile gelecekmiş. Kataloglarda Sony gösterip Ford audio satmak hangi mantığa sığar bilmiyorum. Artık ebayden arada bakıp Sony alıp değiştirecez.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Aslında Sony veya diğer Fiesta teybi bunlar aynı gibiler, asıl sinir olduğum sadece teyp değil, gelmesi gereken kocaman dokunmatik ekranlı, navigasyonlu, klimadan teybe telefondan araç içi ışıklara kadar değişiklik yapabilen esas parçada, bize gelenlerde küçücük ve uzakta bir ekran var o kadar, araca bindim ve baktım o ekran oyuncak gibi, olması gereken şu...

2011_Ford_Focus_Sedan.jpg

bunun dışında sony gelmiş yada diğeri gelmiş o kadarda önemli değil, 2. sınıf millet olmayı kabullenen otosan ve bizim millettimiz suçlu.

Yine ilk çıkanları bize postalamışlar her zamanki gibi.

MyFord Touch?

Introducing available MyFord Touch technology. A simple, intuitive eight-inch touch screen puts the controls at your fingertips for entertainment, communication, navigation and more. Many functions are voice-activated. Steering wheel-mounted controls let you use the system and keep your hands on the wheel. A display directly in front of you helps you focus on the road.

fcs12_models_detailflip_myfordtouch.jpg

2011 yaz aylarında gelecek olan Focus III tede bu teyp olmayacağından adım gibi eminim. Dingilterede şuan C-max için 3.5" 4.2" ve 5" Sony olmak üzre 3 seçenek var, bizdeyse .....

http://www.ford.co.uk/Cars/C-MAX/FeaturesSpecifications

tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Farkı anladım :D ...

Nihan hanım hoş geldiniz.

Fark şu (şuan sizin araçta bulunan için), Sony sizin araçtakinden az daha ses kalitesi olarak iyidir, yani genelde hep böyle olur, ilk gelen araçlarda üst donanım genelde olmaz, aradan aylar geçer hatta yıllar otosan lütfedip daha iyi donanımlıları anca getirir, hatta bazen hiç getirmez.

Aslında ben C-max teki donanıma bakınca sevindim, Allahtan standart donanım böyle, standartta bunlar olmasa idi emin olunki otosan bu yeni modelde ne ESP ne Cruise control, heleki park sistemini hiç getirmez yada kasa değişimine yakın getirirdi, iyiki Ford firması bunları standart yaptı, yoksa daha çoook beklerdik biz.

tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metehan Özçullu

Cmaxteki Sonylerin ürün kodlarını nasıl bulurum? Ona göre internette aramaya başlamak lazım yavaştan.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...