İçeriğe Yönlendir

Bugünden İtibaren Biz'de Lpg'lendik :)


Erkan Yılmaz

Recommended Posts

Erkan Yılmaz

Dün akşam Ankara Başer otomotive bıraktığımız aracımızı bu akşam teslim aldık. Prins marka tüp taktırdık ancak depo olarak Atiker marka takıldı. Başer de taktırmamızın amacı aracın garantisini bozmamasıydı umarım herhangi bir sorunla karşılaşmayız.Benzinde 300 krş gibi bir rakam yakıyordu umarım Lpg de daha uygun bir rakam karşımıza çıkar. Bu arada fiyatı 2.000 tl olarak anlaştık nakit.

Yorum bağlantısı
Erkan Yılmaz

Teşekkürler abi:D bu arada araç çok pis :rolleyes: yarın için tam anlamıyla hazır :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Dün akşam ANKARA BAŞER otomotive bıraktığımız aracımızı bu akşam teslim aldık. Prins marka tüp taktırdık ancak depo olarak atiker marka takıldı.

Hepimizin deposu atiker...

Yorum bağlantısı
Erkan Yılmaz

Malesef Mehmet abi. Bundan önceki araçta da Lovato vardı ancak depo Atiker'di. Ancak herhangi bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Tek canımı sıkan durum simit tüp ve bagajda yüksek atması, bunu gidermek içinde sert köpük kullandık ancak bagaj 5-6 cm daraldı canımı sıktı.Ayrıca stepne bagaja dik olarak sığmıyor oda cabası. Sonuç araca daha çok binme:D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sorun yaşayacak bişey yok.. İçiniz rahat olsun..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ney Fuat...

Atiker'in ne olduğunu bilmiyormusun.. ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
ohoooo düzeltmişsin :)

:p

Açığımı çıkarmak yerine.. görünce düzeltmeliydin... :)

Ama tekrar ederse bu, ben yapacağımı biliyorum :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Her zaman yanındayım dahili düşmanlarına karşı :unsure:

Beni yıkan bu zaten :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sağol Gökhan, sen başkasın :unsure:

Bunların hepsi kuyumu kazıyor :D

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar
(düzenlendi)

Erkan kardeşim öncelikle hayırlı olsun, ilerleyen günlerde izlenimlerini tekrar iletirsin umarım bana Telefleks önermişti Başer, senin Prins'i seçme sebebin ne oldu acaba? bir de önceden randevu almış mıydın, bana 1,5 gün sürüyor demişlerdi, ha birde ben sormayı unutmuştum, Telefleks ve Prins'te verdiği garantiyi Brc için vermiyor muydu acaba Başer?

tarihinde Adnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkan Yılmaz

Yusuf bey belki biraz komik veya ilginç gelebilir ancak aracı dün akşam alırken gittigimizde test edilen bir Focus vardı taksici.Telefleks taktırmış aracı salı günü bırakmış ancak 3 kere tüpün beyni değişmiş ve hala sorun çıkartıyordu. Aslında daha önceleride Telefleks'le sorun yasayanlar vardı Prins'i seçme nedenim bundan dolayı oldu.Sorduğum herkes Prins'i önerince birde Başer aracın garantisini bozmayınca çokta cazip geldi.Telefleks'dede bozmuyor.

Şuan Can beyle beraber Washing Canter deyiz aracımın sırasını bekliyoruz boya koruma için.Evden buraya gelene kadar sıkıştırdım ancak herhangi bir farklı durumla karşılaşmadım sanki tüp yokmuş gibi :D

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Hayırlı olsun Erkan. Bir ara benim arabanın bagajına bak bakalım. Beğenirsen senin arabanın stepnesinide dik olarak sabitleriz. :bravo:

Yorum bağlantısı
İsmet Aydın

Öncelikle hayırlı olsun yanlız anlamdığım bir yer var aracım 300 krş yakıyor şimdi ne yakacak bakalım demişsiniz bende de 2011 collection var yol bilgisayarı 9,5 lt ortalaması yani düz hesap 9,5*3,87=370 krş bu benzinde tüptede ortalama 1 lt 10 km yapıyor şehir içi tüpün lt si 2,260 yani km de 225 krş civarı yakıyor sizin benzin versine göre aracınız 200 krş bile yakmaz ....iyi günlerde kullanın....

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Malesef Mehmet abi. Bundan önceki araçta da lovato vardı ancak depo atiker di. Ancak herhangi bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Tek canımı sıkan durum simit tüp ve bagajda yüksek atması, bunu gidermek içinde sert köpük kullandık ancak bagaj 5-6 cm daraldı canımı sıktı. ayrıca stepne bagaja dik olarak sığmıyor oda cabası. Sonuç araca daha çok binme:D

Maalesef diyecek bir durum yok.Türkiye'nin en büyük Lpg deposu üreticisi Atiker.

Yorum bağlantısı
Erkan Yılmaz

Gönül ister ki hepsi bir bütün olsun ama ne yapalım ;) teşbih de hata olmuş sanırım.:)

Yorum bağlantısı
Taygun Mertcan
Hayırlı olsun Erkan. Bir ara benim arabanın bagajına bak bakalım. Beğenirsen senin arabanın stepnesinide dik olarak sabitleriz. :)

Evren bey sizin arac hb mi yoksa sedan mı?eğer hb ise nasıl sabitlediniz bir resim koyabilirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bugüne kadar hep karşı çıktığım lpg ye sıcak bakmaya başladım . Malum benzin 4 tl oldu , 50 tl benzin aldığımda maksimum 110 veya 120 km yol yapıyorum . Galiba bende lpg taktırıcam arabaya ama marka olarak kafam karışık .

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Aynen zoruma gidiyor artık , arabada eski zaten . Honda motoru , bir problem çıkarmaz heralde :good1:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bilmeyene elletme derim motor honda da elektrik sistemi de mi honda

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...