İçeriğe Yönlendir

Carbon Clean

Nuri Başer

Recommended Posts

Mehmet Tüysüz

Würth benzin ve lpg olan araclarda da kullanılabiliyormu sitesine girdim bulamadım nerden ve nasıl temin edilir fiatı nedir acaba

Yorum bağlantısı
Emre Sutay

Würth benzin ve lpg olan araclarda da kullanılabiliyormu sitesine girdim bulamadım nerden ve nasıl temin edilir fiatı nedir acaba

Wurth marka olanlar benzinliklerde denk gelebiliyor.. İnternette ben de bulamadim nedense :/

Burada carbon clean var nasildir bilemiyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/carbon-clean-enjektor-temizleyici-ve-yakit-katkisi-benzin-madein-usa-114017/productDetails.aspx?productId=otctn114017&categoryId=26005

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Carbon clean in depoya katılanı işe yaramaz, sakın almayın, depoya atılanlarda 1. wurth 2. yok 3. berner , makine ile kullanımda cc ve wurth, gerisi yok.

Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz
(düzenlendi)

evet ilk kez cc yaptırıp sonrasında wurth le devam etmeyi dusunuyorum

tarihinde ismail can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Carbon clean in depoya katılanı işe yaramaz, sakın almayın, depoya atılanlarda 1. wurth 2. yok 3. berner , makine ile kullanımda cc ve wurth, gerisi yok.

1. tunap diğerleri beni bağlamaz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz

ankarada kime yaptırmamızı tavsiye edersiniz yaptırıpta cok memnun olan arkadaslardan tavsiye bekliyorum bu hafta sonu yaptıracagım ve ucret ne kadar

Yorum bağlantısı
Emre Sutay

Dogrudur bende daha yaptirmadim yakin bir zamanda yapmak aklimda..

Aklimdaki soru benzin katkisini yaptiktan sonra o benzin bitene kadar surekli benzinle mi gezilecek yoksa atiyorum 10-15 km sonra lpgye gecilebilirmi?

Malumunuz benzin fiyatlari yuksek bir de arac benzinde cok yakiyor... 1 depo 200 tlye dolsa 80lira civari bi lpg benzin farki cikar ayni kmde. Boyle olunca makine de yaptirmak daha bi mantikli geliyor. Psikolojik yanida cabasi :)

Dizel arac olaydi iyiydi onda kullan bunda kullan derdi olmazdi yada

lpg yerine dogalgaz ;) kurum yapmazdi...

Yorum bağlantısı
Halil Yavuz42

Yüksek km.li araçta önermediler. Kurumlar temizlendikten sonra yağ yakmaya başlar diye. Daha önce benim araca hiç yapılmamış. 106 000 km de önerirmisiniz? 71 000 den beri lpg var.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Siz yaptırın birşey olmaz, 150.000 km derler (dizel için) ama belli olmaz bu işler, ayrıca dizelde daha önemlidir bu, benzinlide pek birşey olmaz, zaten pek etkiside olmaz, dizeller daha çok belli eder bunu. (benzinli dizel kadar kurum vs. yapmaz, o yüzden böyle yazdım)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Siz yaptırın birşey olmaz, 150.000 km derler (dizel için) ama belli olmaz bu işler, ayrıca dizelde daha önemlidir bu, benzinlide pek birşey olmaz, zaten pek etkiside olmaz, dizeller daha çok belli eder bunu. (benzinli dizel kadar kurum vs. yapmaz, o yüzden böyle yazdım)

Ali bey,

Benzinlide daha çok etki ediyor. Zira dizelde aşırı besleme kurumun götürdüğü gücü bi nebze hissettirmiyor ama benzinlide daha çok hissediliyor.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Turbo yoksa olabilir, ama kurumda dizele göre az olmuyormu?

Doğru ama etkisi daha fazla.

Benzinli de de yaptırdım cc, dizelde de. Benzinlide kesinlikle fark çok daha fazla hissediliyor.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ali Fuat Boncuk

forumda bir kaç kez rastladım çok yakan tdi araçlara carbon clean yaptırın diyolar nedir acaba bu ?

Yorum bağlantısı
Eyüp Kosif

forumda bir kaç kez rastladım çok yakan tdi araçlara carbon clean yaptırın diyolar nedir acaba bu ?

detaylarını diğer konulardan öğrenebilirsiniz ama arada yaptırmakta fayda var, özellikle dizel araçlarda.

Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer

Aynı şey sayılır, çokta takılmayın, ayrıca saçma sapan şeyler ilave etmeseler olmaz, 10km 2. vites 4000 devir falan yok kardeşim, arabanı normal olarak sürmelisin, sadece yapacağın 5 vites yerine 4. vitesle bir süre gitmek, devamlı gitmek zorundada değilsin, ara ara bas.

Ayrıca uygulama esansında araç tam gaz yada yüksek devirde çalıştırılmaz, zarar verirsin, çok biliyor bu servisler (adı servis olalar tabii, hepsi değil elbet) araç rolantide çalışacak, arada bir biraz yüksek devir yapacak şekilde gaza basıp 2-3 sn. tutup bırakacaksın, sökülen kurum varsa eksozsta atsın diye yapılır bu, ilaç bitene dek motor rolantide çalışacak yani.

Not: wurth kullanacaksan makineye gerek yok, katkıyı al ve depon yarımken üzerine ekle, o depoyu bitir, aracı bir süre devirli kullan, mesela ben hep 90-100 gibi giderim, devrim 2100-2250 gibi olur, bunu kullandığımda daha hızlı giderim, 110 la falan mesela, hızlı gidemiyorsam 4. vitesle giderim aynı şey olur, bu iş için en ideali uzun yoldur.

+1

Ali beyin yazdıklarına olduğu gibi katılıyorum,deneyimlerini burda bizimle paylaştığı için kendisine teşekkür ediyorum,

aşağıdaki yazısını alıntı yaparak yazıyorum

Not: wurth kullanacaksan makineye gerek yok, katkıyı al ve depon yarımken üzerine ekle, o depoyu bitir, aracı bir süre devirli kullan, mesela ben hep 90-100 gibi giderim, devrim 2100-2250 gibi olur, bunu kullandığımda daha hızlı giderim, 110 la falan mesela, hızlı gidemiyorsam 4. vitesle giderim aynı şey olur, bu iş için en ideali uzun yoldur.

Yorum bağlantısı
Mustafa Merzifonluoğlu

CC sitesinden Sakarya'da uygulamayı yapan yerin tlf. aldım ve aradım. Uygulamadan önce aracın yağ, filtre değişiminin yapılacağını, yapılmadığı zaman CC'nin faydasının olmayacağını söylediler. Israrlı olmaları beni şaşırttı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

CC sitesinden Sakarya'da uygulamayı yapan yerin tlf. aldım ve aradım. Uygulamadan önce aracın yağ, filtre değişiminin yapılacağını, yapılmadığı zaman CC'nin faydasının olmayacağını söylediler. Israrlı olmaları beni şaşırttı.

bu ısrarı, distribütörüne sorunuz rahatça, bakalım neymiş, ne değilmiş?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Oğuzhan Deniz

Arkadaşlar bu ara servise götürücem aracımı. 46.000kmde yaklaşık 20bindir LPG'li ve hiç carbon clean yapılmadı. Bu gittiğimde yaptırayım mı? Ne yararı olur zararı var mıdır?

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Zaten 20-30 bin km de bir yapılır

benzinli olması farkettirri mi yani çok bir faydası yoksa yaptırmıcam ama yok yaptırın derseniz yaptırıyım

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bende düşünmüştüm ama okuduklarıma bakılırsa pek önerilen bir şey değil.Tabiki benim ki gibi ehtiyar aracı olanlara :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bende düşünmüştüm ama okuduklarıma bakılırsa pek önerilen bir şey değil.Tabiki benim ki gibi ehtiyar aracı olanlara :D

Dakika durmaz yaptırırdım. 2000cc, bi de CC sonrası açılırsa :fiuw:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Dakika durmaz yaptırırdım. 2000cc, bi de CC sonrası açılırsa :fiuw:

Benimde aklımda direk yaptırmak vardı Sani.Ancak km yüksek olunca olmaz diyorlar o yüzden kalakaldım bende.

Yoksa güzel olacaktı :ninja:

Bugün biraz sert kalktım sanırım bir baktım ekrandan birşey gözkırpıp duruyor :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Benimde aklımda direk yaptırmak vardı Sani.Ancak km yüksek olunca olmaz diyorlar o yüzden kalakaldım bende.

Yoksa güzel olacaktı :ninja:

Bugün biraz sert kalktım sanırım bir baktım ekrandan birşey gözkırpıp duruyor :biggrin:

:D

Korkma yaptır. Ayrıca mutlaka ama mutlaka emme manifoldu temizliği. Forumdaki konuları oku, yaptıranlar çok memnunlar. Düşen yakıt, artan çekiş ;)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

:D

Korkma yaptır. Ayrıca mutlaka ama mutlaka emme manifoldu temizliği. Forumdaki konuları oku, yaptıranlar çok memnunlar. Düşen yakıt, artan çekiş ;)

Yakıtı pek düşünmüyorum valla.Ne kadar iyi çekerse o kadar iyi benim için.

Emme manifoltu ile ilgili kendi konumda yazdım zaten.

İlgili konuları okumaya çalışıyorum zaten.Çağlar abi ile istişare yapıyoruz bakalım.Ben anlamaz dizelden fazla.Ustalar ne derse onu yaparım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...