İçeriğe Yönlendir

2011 Glx Connect Bluetooth


Serkan Bulutgenç

Recommended Posts

Serkan Bulutgenç

Arkadaşlar 10 gün önce 110 hp connect aldım.Bluetooth ile ilgili ufak bşr sorun var. Araçtayken cep telefonuu bluetooth üzerinden kullanabiliyorum fakat cep telefonundaki müzikleri dinleme olayını yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim..

Yorum bağlantısı
Misafir

bluetooth eşleştirmesi yapmadıysan sorun olacaktır.bunu yaptınızmı?

ayrıca bu sorun ile alakalı konular mevcut.göz atarsanız iyi olacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
Yazan kişi eşleştirme yapmadıysa telefonunu nasıl kullandığını yazabilir ?

Araçtaki BT'de ve telefonunuzda A2DP özelliğinin olup olmadığına bakın.Her BT bağlantısı müzik taşımaz.

Saygılar

haklısınız.ben müzik dinleyemiyoruz kısmını alğılamışım.konuşuyorum bölümünü es geçmişim.eşleştirme olmazsa konuşamazda zaten. a2dp özelliği bt 2.0 lada oluyor yanılmıyorsam.bt de değilde araç üzerindeki playerın media okuma özelliği yoksa bu işlemde zor sanırım.iyice kurcalamak gerekiyor.

tel çaldığında playerdaki bt devreye giriyor ve tel kapandığında devre dışı kalıyor.bundan fazlası özellilk için playerdaki bt ayarlarını bulup incelemk gerekiyor.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Bulutgenç

Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekküler. Bu gün servise gittim. Ordaki elemanlara sordum.Onlarda bana müzik dinleme özelliğinin olmadığını söylediler. Ama satış esnasında böyle bir özelliğin olduğundan bahsetmişlerdi.sSanırım satışa geldik :rolleyes: Daha önce öğrenseydim anket için aradıklarında belirtirdim bu durumu. Yani hem mp3 çalmıyo hemde bluetoothdan müzik dinleyemiyoruz.Olmadı dediğiniz gibi telefona fm verici yükleme olayına gircez..

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ali Sakaoğlu

bluetooth daki özellikler cep tel daki muzikleri aktarcak kadar kapasteli degil sadece tel görüsmeleri ve radio fotürkce komut özelligine sahip

Yorum bağlantısı
Murat Göreli

ben ise aracımda müzik dinlemek için aux girişini kullanıyorum.telefounmun kulaklık kablosunun kestim aracın aux girişine uygun soket yaptım tadından yenmiyor.+arka haporlörleri söktüm bagaja küçük bir kabin yaptım sony 220watt haporlör taktım kendimce müzik keyfinin doruğuna çıktım. bide arada netbook u aux girişinden bağlıyorum ve telefonumuda bt ile netbook u eşleştirim telefonumdaki uzaktan kumanda özelliği ile netbookun media playerini kumanda edebiliyorum.birraz karmaşık bir iş ama zevkli.şimdi ki hedefim .100tl ye 4" fm vericili mp3 ve hd video oynatıcılı navigasyon almak. tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ahmet Karabatak

aynı sorun bendede var dı ben careyi aux girisinden mp3 player baglayarak çözdüm çok güzelde ses veriyor tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...