İçeriğe Yönlendir

Golf4 Ve Focus 2 Arasında Seçim Yapmam Gerekiyor


Miraç Sefa Koçak

Recommended Posts

Miraç Sefa Koçak

Abilerim öncelikle saygılar... İstesenizde istemeseniz de artık sizinleyim bunu belirteyim... :D

Bizim peder araba almayı düşünüyor, hb araba almaya zorladım kabul etti gibi zaten seneye bana hediye edecek inşallah.. Aklımızda 2 marka var 1.Ford 2.Volkswagen... kısaca ya focus titanium yada golf 4 pacific.... ben fordtan yanayım babam golf 4ten araçların modeli şöyle.... Vw=2003 - Focus=2009 sizce hangisini ve neden almalıyım bunun cevabını veremiyorum... Modeli dolayısıyla şimdilik ford önde.... Önceliğimiz güvenlik bunuda belirteyim

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Miraç hoşgeldin. Herşeyden önce seni tanışma bölümümüzde tanımak isteriz. Tanışma bölümü forum yöneticilerimizin ve üyelerimizin dikkat ettiği bir husustur. İkinci dikkat edilen husus ise yazım ve imla kurallarıdır. :D Bunlara uyarsan çok daha güzel ve verimli vakit geçirebilirsin.

2 otomobilde tartışmaya gerek duyulmayacak derecede güzel ve alınası araçlar bu kesin. Mevzu bahis;birisi 2003 diğeri 2009 model. Markası modeli ne olursa olsun araçlar eskidikce sorunları ve ihtiyaçları artar. Yeni ve lüks focus titan dururken 99 06 arası üretilmiş bir VW almayı doğru bulmuyorum açıkcası.Şahsi görüşüm olarakda Ford HB Golf'den daha şık bence.

Önceliğiniz güven ise yeni modellerin daha iyi donanıma sahip olduğunu unutmayın. Beyaz bir Focus HB'yi bir çok araca değişmem..

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

2003-2009 cevap ortada zaten.. İkisi de aynı sınıf araçlar ve ikisi de 03 bile olsa birbirlerinden çok üstün değiller. Kesinlike 09 focus diyorum..

Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen

öncelikle hoş geldiniz.

bence de focus tit.um artıları daha çok gibi görünüyor...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Golfun diferansiyel oranı, onu biraz daha çevik yapar ama çok yakar, klima kompresöründe-şanzımanda-beyinlerinde sıkça görülen pahalı arızaları vardır, motoru 8supabtır.

2009 Focus II,5 kasa için, hiç düşünmeyin alın, bedava.

Yorum bağlantısı
Miraç Sefa Koçak

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. Madem öyle bizde 09 focus tit alırız.. :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

golf 4 derim ben. Heleki 1.9 tdi 130hp alırsanız mükkemmel olur. 2004 yılından önceki 1.9 tdi lar çok başarılıdır ve arıza yapmaz. Direk pompa enjeksiyondur her mazota gelir. Setan sayısı 49 u geçsin yeter :flowers:. Konfor donanım performans malzeme kalitesi ortada.

Yorum bağlantısı
Miraç Sefa Koçak

Ya pederin vw demesinin sebebide motordan kaynaklanıyor, iyi iş çıkartmışlar ama ben alacağımız arabada annemi taşıyacağım ve güvenlik benim için ön sırada... hayırlısı olsun bakalım.... İnşallah focus alırız.. Dikkat çekmeyi severim... :flowers:

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Focus alacagınız miktara golf V de alabilirsiniz neden 09 focus ile golf IV ü karşılaştırıyorsunuz golf V lerde güzel araç bence

Yorum bağlantısı
Miraç Sefa Koçak

Golf 5 almayı düşünüyorduk babam çok sportif göründüğü için almadı... bana kalırsa focus sportif değil asil.. Vw yi düşünmemizin sebebi 1.konfor 2.yol tutuşu... Ama focus alırız gibime geliyor...

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Golf 4 ile Focus 2 Titanyum kıyas bile edilemez. Birisi 1998 yılında piyasa çıkmış, artık ekonomik ömrünün sonuna gelmiş bir araç, diğeri hala güncel ve sayısız yönden üstün Focus.

Ben olsam saniye düşünmem Focus alırım. Ama Astra Sedan'a da bakarım, benzinlisi ve Elegance donanımlısı Focus Tit'dan iyidir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...