İçeriğe Yönlendir

Kia Optima


Metin Mustafa Oral

Recommended Posts

Metin Mustafa Oral

Çok güzel bir reklam, beğendim ve sizinle paylaşmak istedim

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bu araç yanlış hatırlamıyorsam Magentis olarak duyurulmuştu.Optima ile aynı sanırım...Veya Optima Avrupa versiyonu.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Buldum Magentis,Avrupa versiyonunun adı.Optima ise Amerika...Gelirse bizde Magentis olacak..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

19000$'dan başlıyormuş :)

Sinema tv mezunu olarak, içinde yolcu olmayan araba son sahnede nasıl durup frenden kaynaklanan suspansiyon eğilmesi yaşıyor :good1: :good1:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Reklam süper, özelliklede maya tapınağına solucan deliğinden geçiş fikri süper olmuş, bildiğiniz gibi mayalarda ve mısırlılarda uzaylıların solucan delikleri vasıtasıyla gezene gelip gittiklerini anlatan bir sürü olay var, bu çok ilgimi çekmişti bir ara, özellikle national geographic kanalındaki Ancient Aliens belgeselinde sırf bu konu inceleniyordu, adamlar zeustan viking tanrısı tor a kadar hepsinin aynı silahı şimşeği ve şimşek çıkaran çekici kullandığını, uçan arabayla gezdiğini bununda aynı varlığı yani iki tanrınında aynı varlık olduğunu ve o çağda bilgisiz insanların gözünde tanrı figürü oluşturduğunu anlatıyorlardı, halbuki olay başkaymış, bermuda şeytan üçgeni ve meksikadaki bir bölgede yapılan ölçümlerde uzaydaki kara deliklerin küçüğü olan solucan deliklerindeki güce benzeyen durumun yer yüzünde belli bölgelerdede olduğunu o bölgelerde değişik yapıların taşların vs. olduğunu anlatıyordu, çok ilginçti.

Bu reklamdaki son sahne ise bariz %100 bunu örnek almış, o tapınakların geçiş kapıları olduğu değişik bir ırkın dünyaya gelip gittiği olayı vardı, bu belgeseli mutalaka izleyin gerçekten çok ilginç, bağlantılar gerçekten çok inandırıcı, adamlar nerden yakalamışlar hayret ettim, mesele sadece eski bir kitaba bakarak gelen bir alman bilim adamı direk bu yoruma göre gelip truvayı kazıp buluyor ve bu belge heredotun kitabı, yazdıklarının bu derece kesin olması diğer tanımlamalarınında doğru olduğunu kanıtlıyormuş, tanrı gibi anlatılanların aslında uzaylı olduğu fikrine tam oturuyor, neyse siz seyredin böyle anlatmakla olmuyor.

Yorum bağlantısı
Eray Sireli
(düzenlendi)

kusursuz bir araba...

Olmaz ama passatla aynı fiyatta olursa passatın dönüpte yüzüne bakmam bile...

tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mehmet Göktürk

Polonya da dolanırken bunun meydanda hibrit versiyonunu sergiliyorlardı. Çok güzel olmuş dedim. Bir iki resmi olması lazım. Tasarım çok güzel.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hehhee züper alet, ama bunun eski modelini geçen gördüm, demekki daha öncede üretiliyormuş, fiyat makul olsa passat ı bırak cc vs. bile olsa bakmam bile.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Forumdaki her konuda bir fun geçiyor ya.Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...