İçeriğe Yönlendir

Yurtdışında Araç Satınalma


Kadir Yavuz

Recommended Posts

Kadir Yavuz

Yurtdışında araçlar inanılmaz ucuz biliyorsunuz acaba Türkiye'ye sokmak vesaire işlemler dahil ne kadar masraf tutar? (2000Euro değerinde bir aracı düşünsek) Kafaya koydum bu işi :unsure2:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Belli bir yaş haddi var gibi birşey hatırlıyorum ve vergisi algısı derken değmez diyorlardı bir kaç tanıdığım.

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz

Yapılan hesaplamada aşağı yukarı aynı fiyata gelmiş oluyor gibi görünüyor ama en azından AB içinde kullanmak için alınabilir. Şehir içi ulaşımdan (otobüs vs.) daha ucuza geliyor en azından artık yurda dönerken satarız :unsure2:

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz

Güncellemek istedim daha önce böyle bir şey yapan oldu mu acaba satın alan yani? Eğer vergi aracın fiyatı ile orantılıysa hala çok cazip üst iletide baya bir bilgi verilmiş anlamadım açıkçası :good1:

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz

Burası için bir tane opelim var şimdilik hediye ettiler kullanmam için içiyor benzini resmen Türkiyede asla binmem ama benzin ucuz olduğundan öğrenci halimizle vectra kullanabiliyoruz :nazar: ama dönüşte şöyle güzel bir golf 3 gibi birşey düşünüyordum çok temiz burda araçlar çünkü hiç oynanmamış fiyatı ucuz olan araçla pahalı olan aracın vergileri fiyatına oranla mı belirleniyor bunu merak ettim öyleyse çok iyi olurdu bir heves işte böyle ucu araba bulunca kaçırmak istemedim :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...