Ali Cihangiroğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Doğan Arşiray yazdı: bu nasıl bir şuursuzluk tur. amarok sağlammış ama. tesla ilginç geldi, fren falan yok, bodoslama dalmış pikaba, hani etrafı tarayıp tetikte bekliyordu? Yorum bağlantısı
Murat Gedik 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Koray Demir yazdı: Hız felakettir, lütfen kurallara uyalım. https://www.instagram.com/reel/DQ1ZNsuiTQ0/?igsh=bGNyNHR3b3BwOW00 Benim şu an görevlendirme çalıştığım okulun eski öğrencileri. Herkes çok üzüldü. Pazar sabahı çocuklar evden anahtarı gizlice alıp arabayı kaçırmışlar. Evden kimsenin haberi olmamış. Kaza yaptıkları yer aşağı doğru baya meyilli. Araç kendi kendine bile hızlanıyor. Etrafta sanayi dükkanları var. Çok insanın olduğu bir yer değil. Kaldırımda birileri olsa daha kötü olurdu. İki çocuk olay yerinde hayatını kaybetmiş. Bir tanesi Kayseri'de yoğun bakımda tutuluyor. Şu an durumunu bilmiyorum. İnşallah kurtulur. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Hız felakettir. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: tesla ilginç geldi, fren falan yok, bodoslama dalmış pikaba, hani etrafı tarayıp tetikte bekliyordu? Hız en az 70-80. Aracın kör noktadan çıkışı 1sn var yok. Yeryüzünde hiçbir canlı veya çipli taşıt bişey yapamaz Doğan Arşiray yazdı: amarok sağlammış ama. Geniş yüzey alanında çarpma. Araç sağlam ve darbe yayılmış. Aynı yerde tıfıl kj vursa amatok V haline gelird Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Recep Demirci yazdı: https://www.instagram.com/p/DOd7ibwiHb-/?e=e3658b1b-1012-44b2-9b8a-b979f6d40c0c&g=5 İzlerken nefesim daraldı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Hız en az 70-80. Aracın kör noktadan çıkışı 1sn var yok. Yeryüzünde hiçbir canlı veya çipli taşıt bişey yapamaz hani yanları tarıyordu ihtimalleri hesaplıyordu alet, kör nokta sana var, o araca yok, alet fren bile yapmıyor sıfır tepki, var bir uyuma hali... pikap zaten basmış geliyor, şoför kontrolsüz kavşaktasın baksana sağa sola, bence arabaya fazla güvenmiş arabanın kameralarda uyumuş.... sonuç: tesla da tırt, zaten araba özellikleri olarakta zayıf, yazılımdan önce yolda durmayı öğretsin elon efendi, aha verdim mehteri 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: İzlerken nefesim daraldı. bence çoluk çocuk marifeti bu 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: hani yanları tarıyordu ihtimalleri hesaplıyordu alet, kör nokta sana var, o araca yok, alet fren bile yapmıyor sıfır tepki, var bir uyuma hali... pikap zaten basmış geliyor, şoför kontrolsüz kavşaktasın baksana sağa sola, bence arabaya fazla güvenmiş arabanın kameralarda uyumuş.... sonuç: tesla da tırt, zaten araba özellikleri olarakta zayıf, yazılımdan önce yolda durmayı öğretsin elon efendi, aha verdim mehteri Teslayı kullanan ne yapabilirdi ki adam kadraja girmesi ile kazanın olması arasında 1 saniye bile yok. Frenin üzerinde ayağa kalksa ne olacak. Hatta daha fazla hasar bile alabilirdi öne eğileceği ve alta gireceği için. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Teslayı kullanan ne yapabilirdi ki adam kadraja girmesi ile kazanın olması arasında 1 saniye bile yok. Frenin üzerinde ayağa kalksa ne olacak. Hatta daha fazla hasar bile alabilirdi öne eğileceği ve alta gireceği için. sahibinde dalgınlık var, kavaşağa giriyorsun sağa sola baksana, o anda zaten yapamaz ben zaten arabaya diyorum sürücüye değil.... sürücüde öncesinde okuma yok, nasıl motorcusun arkadaş sorun teslada, sistemler uyumuş, öncesi neden ön görememiş, hani otobanda giderken farkedip sağa sola kaçan hız kesen araç burada neden tepskisiz kalmış onu merak ettim, normal çarpışma önlemeli araç bile frene asılırdı, tık yok bunda, ilginç geldi bana... 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bir ralli pilotu ayağını gazdan frene 0.20 - 0.40 saniyede çeker, bizim şoför neredeyse ralli pilotu kadar iyi diyelim o da 0.50 saniyede çeksin. 100 ile giderken bu adam ayağını gazdan frene çekene kadar 15 metre yol kat ediyor. Daha frene başlamadan geçen süre 15 metre. Hiçbir yapay zeka destekli araç aksiyon alana kadar 15 metre kadar beklemez. Elektriğin hızı ne ise tepkinin hızı da o. Tesla'yı ben de çok sevmiyorum ama içindeki yazılım çok kıymetli. Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: hani yanları tarıyordu ihtimalleri hesaplıyordu alet, kör nokta sana var, o araca yok, alet fren bile yapmıyor sıfır tepki, var bir uyuma hali... pikap zaten basmış geliyor, şoför kontrolsüz kavşaktasın baksana sağa sola, bence arabaya fazla güvenmiş arabanın kameralarda uyumuş.... sonuç: tesla da tırt, zaten araba özellikleri olarakta zayıf, yazılımdan önce yolda durmayı öğretsin elon efendi, aha verdim mehteri Oto yıkamada boyası sökülüyormuş Teslanın. 1.3 TCE olsaydı sonuç böyle mi olurdu 😄 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bodrum Torba Göltürkbükü istikameti tek şeritli yolda tır ile lafa kafaya çarpışan Tesla. Sürücüsü aracın sağlamlığı ve biraz da şansın etkisiyle kazadan yaralı olarak kurtulmuş. Kazanın büyüklüğü fotoğraflardan net olarak anlaşılıyor. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Koray Demir yazdı: Bodrum Torba Göltürkbükü istikameti tek şeritli yolda tır ile lafa kafaya çarpışan Tesla. Sürücüsü aracın sağlamlığı ve biraz da şansın etkisiyle kazadan yaralı olarak kurtulmuş. Kazanın büyüklüğü fotoğraflardan net olarak anlaşılıyor. Eğer tavan yırtılmadı da kesildiyse (kesin öyle olmuştur) araç cidden sağlam, hayat kafesinde problem yok. Bataryanın patlamaması mucize. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Koray Demir yazdı: Oto yıkamada boyası sökülüyormuş Teslanın. 1.3 TCE olsaydı sonuç böyle mi olurdu 😄 iyi günlerde öyledir. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Doğan Arşiray yazdı: iyi günlerde öyledir. E bunlar da daha iyi günlerimiz olduğuna göre demekki öyle Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: sahibinde dalgınlık var, kavaşağa giriyorsun sağa sola baksana, o anda zaten yapamaz ben zaten arabaya diyorum sürücüye değil.... sürücüde öncesinde okuma yok, nasıl motorcusun arkadaş sorun teslada, sistemler uyumuş, öncesi neden ön görememiş, hani otobanda giderken farkedip sağa sola kaçan hız kesen araç burada neden tepskisiz kalmış onu merak ettim, normal çarpışma önlemeli araç bile frene asılırdı, tık yok bunda, ilginç geldi bana... Orada yapılan hiçbir müdahale sonucu değiştirmez aksine kötüleştirebilir bile. Çağlar Bayur yazdı: ki ayrı yazılır Büyük harfle başlamayı unutmuşsun. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: henüz başlamadık Ki, bu daha Fragman Ohh Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ohh filmi görsen hh lerin saysı da artar 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts