Hasan Karabekiroglu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Parçaların birbirinden ayrılması ilgincime gitti benim. Ezilme bükülme yığılma görmemiz gerekiyordu sanki. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hee şimdi anlaşıldı yeniden izlediğinde. Partnerin içi çuvallı malzeme dolu belli ki ağır, çarpmanın etkisiyle o ağırlık gücü arabayı söktü attı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Parçaların birbirinden ayrılması ilgincime gitti benim. Ezilme bükülme yığılma görmemiz gerekiyordu sanki. En az 20 yaşında. Normal Geçende gördüğüm kazada Mercedes G kasa Land gibi şasiden kupa ayrılmış. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Partnerin içinde bişeyler patladı sanki bu kadar parçalanmaması gerekiyordu. https://x.com/bosunatiklama/status/1991817615275381107?s=20 Büyükbabam aynı tarz bir kaza geçirdi. Kamyon arkadan vurdu, araba akordiyon gibi katlandı. Bir şeyin patlamasına gerek yok Partner öyle böyle dandik değil. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce kamyonet kasalar içi ferah ama böyle işlerde çok dayanıksız tabii. Mehmet Ozyurek yazdı: En az 20 yaşında. Normal Geçende gördüğüm kazada Mercedes G kasa Land gibi şasiden kupa ayrılmış. bir Q7 sökülmüştü az inceledim de, bildiğin uzatmak için panel panele eklemişler . sonra Smax aldıydım.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kamyonet kasalar içi ferah ama böyle işlerde çok dayanıksız tabii. bir Q7 sökülmüştü az inceledim de, bildiğin uzatmak için panel panele eklemişler . sonra Smax aldıydım.. Smax pik döküm demekki Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kamyonet kasalar içi ferah ama böyle işlerde çok dayanıksız tabii. Birde ticarilerin çoğu arkadan hasar alınca, az bişey olsa bile bagaj kapağı değişiyor neden ? Sök at yenisini takalım uğraşmayalım diye mi ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: En az 20 yaşında. Normal Geçende gördüğüm kazada Mercedes G kasa Land gibi şasiden kupa ayrılmış. En zayıf noktadan bırakmış ama kupa sağlamdır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts