İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Çağrı Alaf

Çok yazık, bir insan kolay mı yetişiyor? Her gün üçer beşer insan kaybediyoruz memlekette be işe bak. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Bu otobüsçüler çok saygısız ve çok hızlı araç kullanıyor. 120 ile gidiyorsun adam ensende. Takometre ne iş yapıyor ya da sorulmuyor mu yolda? Hiç radara giren otobüs görmedim daha oysa araçlarla bir hatta daha hızlı gidiyorlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
İlkay Başaran yazdı:

Bu otobüsçüler çok saygısız ve çok hızlı araç kullanıyor. 120 ile gidiyorsun adam ensende. Takometre ne iş yapıyor ya da sorulmuyor mu yolda? Hiç radara giren otobüs görmedim daha oysa araçlarla bir hatta daha hızlı gidiyorlar.

Evet çok kolay durabilecekmiş gibi olmadık yerlerde yüksek hızlara çıkıyorlar. Sonra bir terslik olduğunda direkt ölümlü kazaya sebebiyet veriyorlar. Geçenki gişede sıkışan otomobil gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
İlkay Başaran yazdı:

Lastik ölçüleri ile oynanıyor ve takograf iğnesi yamultuluyor gibi efsaneler var 🫣

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Sürücü bölümünde uyarı yazardı: Islak zeminde retarter çekmeyin diye, eski 403lerde falan. Bence hızlı gidi, retarter çekti arka savruldu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...