Çağrı Alaf Dün saat 05:39 Paylaş Dün saat 05:39 Çok yazık, bir insan kolay mı yetişiyor? Her gün üçer beşer insan kaybediyoruz memlekette be işe bak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:54 Paylaş Dün saat 07:54 Bu da çok kötü.. Otobüsten düşenler otobüsünün altında kalmış.. https://www.cnnturk.com/turkiye/antalya-otobus-kazasi-son-durum-olu-ve-yarali-sayisi-kac-antalyada-katliam-gibi-kaza-2391251 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 09:16 Paylaş Dün saat 09:16 Bu otobüsçüler çok saygısız ve çok hızlı araç kullanıyor. 120 ile gidiyorsun adam ensende. Takometre ne iş yapıyor ya da sorulmuyor mu yolda? Hiç radara giren otobüs görmedim daha oysa araçlarla bir hatta daha hızlı gidiyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 09:41 Paylaş Dün saat 09:41 İlkay Başaran yazdı: Bu otobüsçüler çok saygısız ve çok hızlı araç kullanıyor. 120 ile gidiyorsun adam ensende. Takometre ne iş yapıyor ya da sorulmuyor mu yolda? Hiç radara giren otobüs görmedim daha oysa araçlarla bir hatta daha hızlı gidiyorlar. Evet çok kolay durabilecekmiş gibi olmadık yerlerde yüksek hızlara çıkıyorlar. Sonra bir terslik olduğunda direkt ölümlü kazaya sebebiyet veriyorlar. Geçenki gişede sıkışan otomobil gibi. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bu otobüsçüler çok saygısız ve çok hızlı araç kullanıyor. 120 ile gidiyorsun adam ensende. Takometre ne iş yapıyor ya da sorulmuyor mu yolda? Hiç radara giren otobüs görmedim daha oysa araçlarla bir hatta daha hızlı gidiyorlar. Lastik ölçüleri ile oynanıyor ve takograf iğnesi yamultuluyor gibi efsaneler var 🫣 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Sürücü bölümünde uyarı yazardı: Islak zeminde retarter çekmeyin diye, eski 403lerde falan. Bence hızlı gidi, retarter çekti arka savruldu. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Adnan Çakır yazdı: Lastik ölçüleri ile oynanıyor ve takograf iğnesi yamultuluyor gibi efsaneler var 🫣 Eksoz rulmanını unutmuşsun abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Eksoz rulmanını unutmuşsun abi. Söylediği mantıklı.. Araç beyninde kayıtlı lastik ölçüsünü değiştirirsen gösterdiği hız değişir. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Söylediği mantıklı.. Araç beyninde kayıtlı lastik ölçüsünü değiştirirsen gösterdiği hız değişir. otobüslerde fazla lastik seçeneği yok diye biliyorum. Bir Türk dünyaya bedeldir üç kağıtçılıkta, bu sözü bir Türk olarak söylemekten utanıyorum. En mükemmel sistemi dahi bozabilecek yeteneklerimiz var, takograf neki. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Söylediği mantıklı.. Araç beyninde kayıtlı lastik ölçüsünü değiştirirsen gösterdiği hız değişir. Lastik seçeneği yokki. 314 r 22.5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Lastik seçeneği yokki. 314 r 22.5 Bir golf beynine neler yazılıyor.. Bunlara da yazılır. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bir golf beynine neler yazılıyor.. Bunlara da yazılır. Bence denetim yok abi. Yeni araçların yazılımıyla oynamak öyle kolay değil. Bence radarların yerlerini zaten biliyorlar takometreye de bakılmıyor büyük ihtimalle. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Arkada oturup kemer takmayan biri önde kemer takmış olan birini zaten direkt öldürüyor kafa kafaya yapılan bir kazada. Arkada oturan biriyle önde oturan biri neden kafa kafaya kaza yapar ki 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Arkada oturan biriyle önde oturan biri neden kafa kafaya kaza yapar ki Yok şöyle, arkada kemer takmamış biri aynı arabada önde kemer takmış olanı da öldürüyor demek istedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şahinlerdeki hoparlörler bile çok sürücü öldürmüştür. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Şahinlerdeki hoparlörler bile çok sürücü öldürmüştür. 22 hoparlör takmıştım 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Yok şöyle, arkada kemer takmamış biri aynı arabada önde kemer takmış olanı da öldürüyor demek istedim. Anladım tabi ki. Bir gün arka koltuğa karpuz koydum, biri önüme çıkınca ani fren yaptım, karpuz resmen arkadan tekme atmış gibi oldum. Kemer takmak çok önemli. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts