Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Çağlar Bayur yazdı: marş motörü? O hiç yok. Alırken fiyattan düşelim dedik. O da yok dediler 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: O hiç yok. Alırken fiyattan düşelim dedik. O da yok dediler Demekki vicdan da yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: O hiç yok. Alırken fiyattan düşelim dedik. O da yok dediler elimde 90 kasım fiyat listesi var honda toyota ford. en kazığı bil bakalım kimmiş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Çağlar Bayur yazdı: elimde 90 kasım fiyat listesi var honda toyota ford. en kazığı bil bakalım kimmiş İkinci el sitesinden 90 modellere baktım. Hala kazık. Niye acaba Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Çağlar Bayur yazdı: elimde 90 kasım fiyat listesi var honda toyota ford. en kazığı bil bakalım kimmiş Corona kaç lira, bordo, içi kahverengi kadife filan. 2.0 helal beygir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: İkinci el sitesinden 90 modellere baktım. Hala kazık. Niye acaba fırsatçılar bitmez Selim Bilgin yazdı: Corona kaç lira, bordo, içi kahverengi kadife filan. 2.0 helal beygir. ulaşılamaz arabaları listee almamışım o zamanlar. civic Si 130ps otm ac 220 milyon muş, pervane jantlı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Çağlar Bayur yazdı: fırsatçılar bitmez ulaşılamaz arabaları listee almamışım o zamanlar. civic Si 130ps otm ac 220 milyon muş, pervane jantlı Hgt bravo? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Şubat Paylaş 14 Şubat İlkay Başaran yazdı: Hgt bravo? dert değil araba listesi yapmıştım Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Böyle kazalar da bizim ülkede olur. Ceryanlı araç sahipleri yanlış bir yazılım la, sizide kovalayabilir https://www.sozcu.com.tr/istanbul-da-akilalmaz-olay-kendi-aracinin-altinda-kaldi-p295983 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sözcü kadar beş para etmez web safyası yok. Her köşeye reklam sığdırıp kasıtlı motor hafıza yanıltıcı yerlere link koymaları kirli zihinlerini ortaya çıkarıyor. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Servet Aydın yazdı: Sözcü kadar beş para etmez web safyası yok. Her köşeye reklam sığdırıp kasıtlı motor hafıza yanıltıcı yerlere link koymaları kirli zihinlerini ortaya çıkarıyor. Adguard eklentin yokmu? yoksa hemen kur. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: O ne ki bilmiim ben? @Sani Gerşon 'a söyle yapsın. Sonra, niye şimdiye kadar yapmadın diye döv. Söylemedin derse, Haklısın deyip. Niye evlenmedin diye döv. Reklamlara elevada. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Her türlü dayağı yiyecek yani? En sevdiğim 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts