Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Dsiye baraj yaparken deli çağlarımda boş kamyonla gövdeden aşağı iniverirdim yolu dolaşmayıp. Hidrant dökerdik mikserle arazide. 3 4 km dolaşmak zor geldi ağaçların arasında çok dik tepe vardı ve gözüm yedi çıkarım ben buradan dedim (10 teker 8 m3 lük mikser içinde 5 var) neyse yokuşu yarıladım ön lastikler yerden kesildi artık yapacak birşey yok defransiyelleri kilitleyip gazın üzerinde ayağa kalktım. Çift defransiyel değil de tek olsa geriye takla atacak kadar dikmiş meğer. Neyse yukarı çıktım ama tabi yarısı yokuşta dökülünce beton yetmedi 😂😂 Hansel Gratel İlkayin ciktigi yol belli boşuna demedik biz bu yollara izimizi biraktik yeğen 😁 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Dsiye baraj yaparken deli çağlarımda boş kamyonla gövdeden aşağı iniverirdim yolu dolaşmayıp. Hidrant dökerdik mikserle arazide. 3 4 km dolaşmak zor geldi ağaçların arasında çok dik tepe vardı ve gözüm yedi çıkarım ben buradan dedim (10 teker 8 m3 lük mikser içinde 5 var) neyse yokuşu yarıladım ön lastikler yerden kesildi artık yapacak birşey yok defransiyelleri kilitleyip gazın üzerinde ayağa kalktım. Çift defransiyel değil de tek olsa geriye takla atacak kadar dikmiş meğer. Neyse yukarı çıktım ama tabi yarısı yokuşta dökülünce beton yetmedi Ben de diyorum yollara mikserden beton nasıl dökülüyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Ben de diyorum yollara mikserden beton nasıl dökülüyor Yoldakiler tonajdan dolayı döküyor ben tekere almıştım 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Furkan Bakırel yazdı: En fazla 3 tondur abi bağı ve o araba o iş için imal edilmiş önünde kapak olmuyor ve bağlanmıyor spanzetle bağlansada tutmaz zaten, araç sürücüsü caddeden bulvara kontrolsüz çıkıyor kamyon şöförü linçlenmiş ama burada hata araç sürücüsüne yazar. Ucuz yırtmış ama kuralları öğrenmeden direksiyona geçmemeli. Furkan demirler sabitlenmiş olsa kaza olur muydu orda? İkisi de dururdu, 5 sn. bekler yollarına giderlerdi, KAZA OLMADAN. Araba arabaya çarpmadı ki, demirler aracın üzerine düştü, kaza bu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts