İçeriğe Yönlendir

Tv Kartı


Oğuzhan Acar

Recommended Posts

Oğuzhan Acar

Bilgisayara televizyon izleyebilmek için tv kartı almak istiyorum.(skystar2 veya önerebileceğiniz başka bir kart ) .. merak ettiğim bu Kartlarla tv izlemek nasıl ? görüntü kalitesi .. kanallar vs.

Binada merkezi çanak var ona bağladığımda receiver gibi uydu kanallarını da izleyebiliyormuyuz? .. nasıl oluyor?

Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş

İzlersiniz bir sıkıntınız olmaz.Görüntü kalitesi biraz kodeklere en çokta kanalın yayınına bağlı. Skystar 2 ve dvbdream ikilisi süper sonuç verir. Hd ile sd arasındaki fiyat farkı çok değilse hd almanız iyi olur, şimdilik bir işe yaramasada...

Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

SS2 kartınının 2. elini çok uygun fiyata bulabilirsiniz.O işinizi görecektir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Usb girişli tercih edilse daha iyi olur derim, 2-3 pc değiştirsen de , o kart değişmez, Laptop a bile bağlanır. Tc görüntü kalitesi aynıdır, kayıt imkanı da cabası, radyo dahil.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Acar

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-b...-38412346/detay

Ben şu karta bakmıştım.. Hd leri 100-120 lira bunlarda 40-50 lira gibi ..

Ben o kadar teknik detayları bilmiyorum anlamıyorum da .. Söylediğim gibi oturduğum binada ortak çanak var çatıda ,receiverla izliyoruz ..o çanakla bunuda izleyebilirmiyim ona ayar falan yapamam o ve motorlu olduğunuda zannetmiyorum..

Card sharing diyince daha da ilgimi çekti :flowers:) lig tv yi izleyebilirmiyim bununla :flowers:

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Tahminimce dream box gibi kullanabiliyorsunuz. Benim Pc de vardı. Bir ara feci kafa patlattım Progdvb diye bir programla kullanmıştım. fazla kafam karıştı ve çıkardım kasanın içinden koydum kenara :rolleyes: güzel karttır.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Acar
ortak canak var ise kullanabileceginiz en iyi kart secenegidir ss2. cunku dedigim gibi, piyasadaki dijitaller arasindaki, sinyalin en azinda dahi calisabilen bir urun bu. ortak canaktaki dagitim cihazi cok iyi degilse, dairenize gelen sinyal buyuk ihtimalle dusuktur. ve sizin dairede ss2 calismazsa diger markalar hic calismaz neredeyse. :) ancak linkini verdiginiz urun bilgileri bana cok inandirici gelmedi. nedeniyse kart surumu. ben bir onceki mesajimda da belirttigim uzre, yaklasik 6 yildir kullaniyorum bu karti. 6 yil once aldigim kart 2.6d surumunde, linkteki arkadas 2 yil once aldigini soyluyor ama kart 2.6c surumunde, yani benimkinden eski. :) ustelik 2 yil once bizim toptancilarda bu kartin sadece 2.8 surumu vardi, vatan bilgisayar nerden bulmus da almis 2.6c surumunu, bana biraz garip geldi yani. :blink: ya kart daha eski tarihte alinmistir yahut vatanin bu iste bir entrikasi mevcuttur. :) eger kartta sorun yoksa, bu surum kartta isinizi elbette gorecektir ama bulursaniz 2.8 gibi daha ust surumlerini almaya calisin bence. surum gelistikce bazi konulardaki destek o kadar artiyor, bunu bilin yani. ornek, bu kartin piyasadaki en guncel driver surumu 4.5(yenisi cikmadiysa tabi :) ), ancak benim kartim(2.6d) 4.4'in ustunu desteklemiyor mesela. lig tv konusunda da sadece EVET diyeyim, malum yasal olmayan bir konu. :) Onur'un dedigi gibi Dreambox gibi calisiyor cihaz, hatta daha aciklayici olur, Dreambox denilen cihaz bu kartin birebir aynisi, box receiver modeli, ikisini de ureten Technisat. :) kart bilgisayarda coklu ortam aygiti olarak degil, ag aygiti(ethernet) olarak gorunuyor zaten.

Bilgilendirdiğiniz için herkese çok teşekkür ederim ..

Ben 2,8 lerini araştırayım ondan alayım ..

Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

İlave olarak belirteyim hiç ss2 hd kart almaya bakmayın.Çok güçlü bilgisyar bileşeni gerektiriyor ve randıman pek alınmıyor.En iyisi ss2 2.6d veya 2.8 versiyonlular.Oldukça makul fiyata bulunabiliyorlar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...