Ali Herdem 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Bursumun hepsini 5tl vermişti banka 60 tane en güzel günümdü [emoji23] Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Konu başlığı şunu aklıma getirdi, bi aralar çok popülerdi: 5 Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Konu başlığı şunu aklıma getirdi, bi aralar çok popülerdi: ))))))))) Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Konu başlığı şunu aklıma getirdi, bi aralar çok popülerdi Sahi, neden öyle acaba? Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Yüreğine sağlık abi, ne de güzel yaşmışsın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Kredi Kartı candır kullanmayı bilirsen tabiii... 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Bende severim 20 llirayı. Rengi de güzel. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Varlığı bir dert,yokluğu yara.. Namıssız para Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 16 Aralık 2015 Yazar Paylaş 16 Aralık 2015 1-Cuma günü (18 Aralık) Kocaeli Atatürk Spor salonu 2-Cumartesi (19 Aralık) Bursa Atatürk Spor salonu 3-Pazar gün (20 Aralık) Çanakkale Gelibolu Mevlevihanesinde 4- 27 Aralık Afyon Atatürk Spor salonu Hepsi saat 20.00 de. 100 Semazen ve sizlerle aynı anda... Ney dinletisi... İşiniz gücünüzden başınızı kaldırabilir biraz nefeslenmek isterseniz, yalnız veya sevdiklerinizle, eşiniz evlatlarınızla... Buyrun. Davetiye / ücret vs gerek yok, biz bizeyiz zaten.. 5 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 16 Aralık 2015 Yazar Paylaş 16 Aralık 2015 not: izmit programımız : YAHYA KAPTAN ŞEHİT POLİS RECEP TOPALOĞLU SPOR SALONUNDA olacaktır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 istanbul da biletli biletix te . tebrikler Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 istanbul da biletli biletix te . tebrikler Taşı toprağı altın nede olsa. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 1-Cuma günü (18 Aralık) Kocaeli Atatürk Spor salonu 2-Cumartesi (19 Aralık) Bursa Atatürk Spor salonu 3-Pazar gün (20 Aralık) Çanakkale Gelibolu Mevlevihanesinde 4- 27 Aralık Afyon Atatürk Spor salonu Hepsi saat 20.00 de. 100 Semazen ve sizlerle aynı anda... Ney dinletisi... İşiniz gücünüzden başınızı kaldırabilir biraz nefeslenmek isterseniz, yalnız veya sevdiklerinizle, eşiniz evlatlarınızla... Buyrun. Davetiye / ücret vs gerek yok, biz bizeyiz zaten.. Yakın olsalar hiç kaçırmam ama Yüreğinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 17 Aralık 2015 Yazar Paylaş 17 Aralık 2015 istanbul da biletli biletix te . tebrikler 1 defa gittim o şehire 14 yıl önce.1 hafta kaldım eğitim sertifikası için. 1 defa araba kullandım orda. Siz bana değil, ben size sorarım: başınız dönmüyor mu abi? Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 28 Aralık 2015 Yazar Paylaş 28 Aralık 2015 Eskiden beri anlatırlardı sonra unuttum, geçen facede gene gördüm , eski dost bir hikayeyi... Kurt almış yanına yavrusunu sağı solu gezdiriyor.. şu şöyle yenilir bu böyle avlanır derken , Bir uçurum kenarına gelirler...Aşağıda yeşil düzlükte koyunlar otluyor... Baba kurt bu ne ? -Bunlar koyun, kuzu sürüsü oğlum... Mangalindan tut, fırın sarmasına kadar acaip manyak bi tadı var demiş.. Öyle enginara brokoliye benzemez ,bunlardan bi et çıkar, süt süt....demiş Peki babakurt, o başlarında duran iki bacaklı şey nedir? - O mu .. ? O puştun teki.. seyfi onun adı... çoban o... Bu koyunların başında durur. Duduk ile yardım çağırır.. bide elinde sopası var bi indirdi mi sırtına viyik viyik cavlarsın ..uzak dur ondan ! Sürüye dalacaksan arkadaşınla dal, biri onu oyalarken sende sürüye dalarsın... - Tamam babakurt...bir de orda 4 ayaklı kuyruklu bişey görüyorum ,bize çok benziyor, o nedir? "O mu ? ah işte evladım...O çoban köpeği...Ne çektiysek zaten , o bize benzeyenlerden çektik...Asıl onlara dikkat et sen.."..! hikayeni sonlandırıken, mevlanadan bir söz ile bitirelim: "Gözün mezhebi, aldanmaktır.." Kardeşiniz ,caner kardeşseven. 12 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Ne varsa eskide var demişler.. Emeğine sağlık Caner abi. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 "O mu ? ah işte evladım...O çoban köpeği...Ne çektiysek zaten , o bize benzeyenlerden çektik...Asıl onlara dikkat et sen.."..! Nokta. 2 Yorum bağlantısı
Tuncay Bektas 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Ağaç baltaya demiş ki: Ben senin beni kestiğine değil, sapının benden olmasına üzülüyorum. 3 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 şimdi benim anladığım; biz, değerlerimizi ve bize emanet edilenleri korurken onlara saldıranlar haklı, öyle mi? burada "ne çektiysek bize benzeyenlerden çektik, sen onlara dikkat et" diyenin çoban köpeği olması gerekmez mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts