İçeriğe Yönlendir

Caner'le Sohbetler

Caner Kardeşseven

Recommended Posts

Emre Ünal2

O heykeli yapanın, yaptıranın, dikenin, dikeni alkışlayanın, dikilmesini destekleyenin ....................

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

ucube değilmiş demek ki, ucube olsaydı yapılmadan yıkılırdı. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin
(düzenlendi)

Yıkım kararı geldi diye şimdi de sorunu hallettiklerini sanar birileri.

Adamlar o heykeli bir kere diktik diyecekler mi diyecekler.. Hem de nereye diktiler; sözde şehitliğe.. Hani bir ara yapılması imkansız olan şehitliğe!

Amaç o heykeli oraya dikmekti, onu da yaptılar. Yıkılsa da pek umurlarında olacağını sanmıyorum..

tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Yıkım kararı geldi diye şimdi de sorunu hallettiklerini sanar birileri.

Adamlar o heykeli bir kere diktik diyecekler mi diyecekler.. Hem de nereye diktiler; sözde şehitliğe.. Hani bir ara yapılması imkansız olan şehitliğe!

Amaç o heykeli oraya dikmekti, onu da yaptılar. Yıkılsa da pek umurlarında olacağını sanmıyorum..

Bayrağımın indirilmesine göz yumulan ülkemde bu çok mu?

Bop tüm hızıyla devam ediyor.. !!

Görevli eş başkanı hala aramızda barınıyor.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bayrağımın indirilmesine göz yumulan ülkemde bu çok mu?

Görevli eş başkanı hala aramızda barınıyor.

Hocam bunların hepsi danışıklı dövüş değil mi zaten.. Sonra da çıkıyor birileri bu ülkede şunlar nerede, yok efendim bunlara şu kesim nasıl göz yumuyor..

Bunların hepsi boş edebiyat herkes farkında artık bunun..

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bu heykel konusunu açıp açmamayı çok düşündüm. İş siyasete kayıp konu kapanınca amaca hizmet etmez mi dedim? Hatta 3 polis şehit başlığında birşeyler yazdım çünki, bu konuyu görmezden gelmek demek daha büyüğüne hazırlıklı olmak demek.

Caner Bey'in müthiş girizgah yazısıyla zaten bu konu daha güzel dile getirilemezdi.

Bu heykele tepkiler çoğalmazsa, depoda bekleyen Abdullah Öcalan'ın heykeli de biryerlere dikilecek diyorlar.

Bi ilk şehidimize anıt mezar yapmamışken, ilk kurşun atan teroriste heykel yapacak kadar korkususuzlar artık.

Bu heykele gelene kadar;

Van'da Mustafa Muğlalı Kışlası'nın isminin değiştirilmesi,

Diyarbakır'da rahatsızlık verdiği ve ırkçı olduğu gerekçesiyle Ne mutlu Türk'üm yazan tabelanın kaldırılması,

12 Haziran 2011 seçimlerinde; milletvekili yemini için, "Parlamentoda edilecek yemini kabul etmemiz mümkün değil. Bu yemin faşizan bir anlayışla, sadece Türk şoven anlayışıyla hazırlanmış bir yemindir. Hiçbir zaman bu yemin bizim kabulleneceğimiz, benimseyeceğimiz, siyasi mücadele olarak bağlı kalacağımız bir yemin değil." diye açıklamada bulunan Diyarbakır ilinden bağımsız milletvekili seçilen Şerafettin Elçi'nin isminin Şırnak Havaalanı'na verilmesi,

Daha iki hafta önce Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı en büyük isyanı açan, Musul ve Kerkük'ün kaybedilmesinde rol oynayan, hala okullarda okutulan kitaplarda iç isyanlar tarihinde adından kesinlikle övgüyle sözedilmeyen Şeyh Said'in ismi Diyarbakır'da Dağkapı Meydanı'na verilmesi.

Bu isimler kaldırılırken,değiştirilirken veya verilirken kamuoyu tepkileri yoklandı. Aslında verilen bu isimler bir tarafın milliyetçilik damarını kabartırken, milliyetçiliğiyle övülen Türk Milleti'nin başındaki Türk ibaresi etnisite amaçlıymış gibi nerdeyse yasaklı sözler arasına girdi. Hatta geçen iktidar milletvekiline bu konuda tweet bile attığım için bunu gayet açık yazdım.

Sustukça neler olabildiğinin, karşı çıkan olmadıkça nelere cüret edileceğinin işaretleri bunlar. Bize de barış süreci var diyerek gözümüzü yumduranları düşünerek, aşağıdaki pişmanlık ifadesi içeren Kenyalılar'ın durumuna düşmemek için;

Ağlayan çocuğa herşeyi versen de daha sonra isteyeceği şey için daha yüksek sesle ağlayacağını bilerek dur denilmesi gereken noktayı siyasetçiler söyleyemiyorsa millet olarak değil Türk Milleti olarak, tüm alt kimlikleriyle tek yürek olarak söyleyebilmeliyiz artık.

"Avrupalılar geldiklerinde onların elinde İncil, bizim elimizde ise topraklarımız vardı. Bize gözlerimizi kapatıp dua etmeyi öğrettiler. Gözlerimizi açtığımızda baktık ki İncil bizim elimizdeydi. Topraklarımız ise beyazların olmuştu."

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Yunanistan'a iltica edecem. Onlar bile bu kadar değerlerimizle vazgeçilmezlerimize oynamazdı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bu kadar tavizi evin en masum kavanozdaki lepistesine versen 4 senede köpek balığı kesilir....

Durum böyleyken

İte bu kadar taviz neyaptırır?

Alevi maabadından çıkan ejderha görürler kendilerini makyaj aynalarında...

O alevin dumanını tıkayacak bir tıkaç lazım.oda şuan ve görünen yakın zamanda heçte icat edilecekmiş gibi görünmüyor...

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Ender

Aynı ülkede bunca milyon insan yaşıyoruz ama artık Türk milleti, Türk toplumu olmaktan çıktık, başka bir şeye dönüştük, dönüştürüldük.

O çıkıntı, - heykel diyemem ben ona, heykel sanatına ve heykeltraşa ayıp ederim - kendi kendine dikilmedi, hepimiz sebep olduk, göz yumduk, sesimizi çıkarmadık, uyuduk, bir şey olmaz sandık.

Daha iyi bir gelecek beklemiyor bizi. Çünkü bir sürü şeyi daha umursamadık, umursamamaya devam ediyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Acıyarak seyretmekten, her ne kadar sabit fikirli ve bir o kadar da cahil ama çok şey bildiğini zanneden insanlara dilimizin döndüğünce bazı şeyleri anlatmaktan yorulmamıza rağmen, halen inatla kendi bildikleri yanlışları doğru zanneden insanların sayısı gittikçe çoğalıyorsa ne yapmak gerektiğini anlayamıyorum ve anlayan birisi varsa lütfen bana da anlatsın......

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Heykel kaldırıldı nihayet.. Yalnız konulduğu kısım hala duruyor onunda yıkılması gerekirdi bence. Sanki mahkeme kararına itiraz edip konulması kararı çıkarsa götürüp koyacaklar gibi yeri hazır duruyor..

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Şu an faceden bir grubu takip ediyorum. Onlar sürekli haber paylaşıyor olaylar başladığından beri. 3 zırhlı askeri araç heykeli kırıp parçalayarak sökmüşler yerinden. Insanların üzerine 2 saattir gerçek mermiler ile ateş edildiğini belirtiyorlar. Orada sanırım bina varmış. Eylemciler oradaymış. Ölen kişiye 4 tane mermi gelmiş

Vuranlara helal olsun. Hepsi gebersin köpeklerin!

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Söyleyecek çok şeyim var ama konuşamıyorum. Lanet olsun diyorum sadece. :angry:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Şimdi olması gerektiği yerde heykel...

Hiç olmamalıydı.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Şimdi olması gerektiği yerde heykel...

Daha değil Evren; lağım çukuruna atılırsa ancak belki.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir
(düzenlendi)

Bir askerimiz Şehit oldu..Milletimizin başı sağolsun..

tarihinde Berkay Özdemir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...