Anil Berke Kavraal 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Bende fotoğraflarını çektim Sony Tx5 ile suyun altında çekilmiştir... 3 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 ) ellerine sağlık üstad sevimli birçalışma olmuş Yalnız suya değilde araba gazozun içine düşmüş gibi 2 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 ) ellerine sağlık üstad sevimli birçalışma olmuşYalnız suya değilde araba gazozun içine düşmüş gibi teşekkür ederim bir müddet bekletince suda bu şekilde baloncuklar oluşuyor araba 1:87 olunca çekmesi biraz zor oldu sadece... Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 bi an korktum Allah iyiliğini versin, ödüm patladı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Bizde hergün olağan şeyler, kasede su, salon ortasında renk değiştiren arabalar ile uğraşıyoruz, ufaklık geliyor, patt, halı su içinde, başlıyorlar bağrışmaya 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 Korozyona uğrar benden söylemesi hemen kuruttum abi Bunu WD-40 temizler Bizde hergün olağan şeyler, kasede su, salon ortasında renk değiştiren arabalar ile uğraşıyoruz, ufaklık geliyor, patt, halı su içinde, başlıyorlar bağrışmaya Çağlar abi bizde şirkette birkaç arkadaş aldık matchbox ların renk değiştireninden bir sıcak bir soğuk su bardağıyla şirkette o işi yapıyoruz :D benim de küçükken vardıda 2 renkliydi şimdi 3-4 renk değiştiriyorlar ... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 lan noluyo dedim bi an hay Allah iyiliğini versin yaa Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 dedim yağmur da yağıo ya hayırdır hayırmış Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Şeytanın işi olmayınca çocuk kovalarmış Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Hay Allah' ım ya ))))) Nasıl içim cız etti varya anlatamam ) Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 lan noluyo dedim bi an hay Allah iyiliğini versin yaa bugun can sıkıntısından oynıyım biraz dedim dedim yağmur da yağıo ya hayırdır hayırmış allah korusun Şeytanın işi olmayınca çocuk kovalarmış beğenmedin mi Servet abi Hay Allah' ım ya ))))) Nasıl içim cız etti varya anlatamam ) abi senin arabayı komple suya sok bende fotoğraflarını çekerim sen yıkatsan bile çekerim sorun değil su değsin yeter Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Allah allahh nedir benim çamurlarımla olan aşkımı çekememesi milletin anlamadım gitti Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 has... diye balayan bir cümle ile açtım konuyu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Anıl iki gün önce belediye otobüsü ile kanka oldun, bu günde haliç ile akraba oldun zannettiydim Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 Allah allahh nedir benim çamurlarımla olan aşkımı çekememesi milletin anlamadım gitti birgün arabayı kaçırıp yıkatıcaz abi has... diye balayan bir cümle ile açtım konuyu. fotoğraflar çok güzel ya.. teşekkür ederim.. Başlığı görünce bir an çok korktum Anıl...Güzel fotoğraf ellerine sağlık.. teşekkür ederim Erkan Anıl iki gün önce belediye otobüsü ile kanka oldun, bu günde haliç ile akraba oldun zannettiydim Servet abi bugun arabayı bıraktım autoking e daha servisten çıkar çıkmaz yanımdan bir araba su birikintisine bir bastı sırılsıklam oldum aldım plakayı polisi aramak için telefonu çıkartırken ikinci araba bidaha ıslattı başladım koşmaya araba varken ıslansan böyle koymazda tam bırakınca sanki danışıklı dövüş gibi oluyor :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 anıl insanın içini cız ettirecek konu açmışsın çok üzüldüm ne olmuş diye konuyu açtım. cavit ağanın şakası gibi şaka yapmışsın konun altına baktım varmı şaka falan diye forum yöneticilerinden bir ricam olacak bu tür konu başlıklarını lütfen yasaklasınlar Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 Ne biçim başlık len bu.. Bende fotoğraflarını çektim 1 Nisanda söyledim size ama dinlemiyonuz ki..Banane senin araban suya düştüyse ya.. Yalnız suya değilde araba gazozun içine düşmüş gibi Bu çok iyiydi.. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 3 Nisan 2011 Yazar Paylaş 3 Nisan 2011 anıl insanın içini cız ettirecek konu açmışsın çok üzüldüm ne olmuş diye konuyu açtım. cavit ağanın şakası gibi şaka yapmışsın konun altına baktım varmı şaka falan diye forum yöneticilerinden bir ricam olacak bu tür konu başlıklarını lütfen yasaklasınlar Dedim gazlayamadan gitti 2.0 abi peki bir moderatorden rica ediyorum başlığı sualtı foto denemelerim tarzında birşeye değiştirebilir mi acaba? Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Geçmiş olsun en ağır kazan wv ile gazoz bardağında olsun. Ha bu arada Allah iyiliğini versin emi... Yorum bağlantısı
Recommended Posts