İçeriğe Yönlendir

Yazıcı (printer)tavsiyesi


Özgen Acar

Recommended Posts

Özgen Acar

Selamlar her zaman lazım olmadığından ucuz bir yazıcı alacağım ama Hp'nin kartuşları dışarıda dolum yapılıyor biliyorum ama Canon'unkini bilmiyorum siz hangisini tavsiye edersiniz,fazla işim olmadığından bu tarz bir şey alıyorum,kartuş dolumu önemli olan.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDe...oductid=bd05987 (bu bana 70 e geliyo özel indirim varmış:f1:)

http://www.hepsiburada.com/Liste/canon-mp2...mp;categoryId=4

http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisay...3.1207.0079.htm

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

diğer özellikleri de önemli benim için fotokopi ve tarayıcı,şu işler için internet kafelerde uğraşmak istemiyorum ondan :f1: lazer bende istiyorum ama all in one lazerler baya pahalı onun için maksimum 100 liraya kadar bunlar var elimde:)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yazıcılarda sarf malzemesi bulunması açısından her zaman hp'dir.

mümkünse autofeeder'lı bi ürün bakının.

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

İnkjet yazıcıları tavsiye etmem. Ben de daha önce HP nin tarayıcı ve fotokopi özelliği de olan bir yazıcısını almıştım doldurtutr kullanırım diye ama kartuşlar bir iki dolum sonrası nasıl oluyor bilmiyorum bir şekilde bozuluyor. Sonrasında yeni aldığınız kartuşta aynı şekilde bir iki dolumda bozuluyor. bakıyorsunuz ki kartuşa verdiğiniz paralarla tarayıcı özelliği de olan bir lazer yazıcı almadığınıza üzülüyorsunuz. Ayrıca bir süre yazdırma yaptırmadığınızda da kartuşların kuruduğunu ya da tıkandığını görüyorsunuz.

Bence gidip bir tane tarayıcı ve fotokopi özelliği olan Lazer yazıcıyı taksitle alın.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Söylediğiniz gibi kullanacaksanız, ucuz yollu birşey alın geçin derim. Çok kafa yormaya gerek yok bence. Kartuş hemen kurumaz, çok sık kullanmazsanız hemen bitmez, dolum bir şekilde yapılır çoğu yerde.

Ben de 5-6 ay önce aldım sıradan bir Canon M-250 idi galiba modeli. Fotoğraf kağıdına bile baskı yaptım sonuç gayet başarılı. Evde ihtiyaç halinde ufak tefek işler için ideal. Tarayıcı+Fotokopi de cabası.

tarihinde Zafer Ayvac? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

HP 2060

Çok fonksiyonlu yazıcı.Kartuşları Türkiyeye özel üretilmiş.

Printer 120TL

Siyah Kartuş 17 TL

Renkli kartuş 17 TL

Bir kartuş alana 2. kartuş %50 indirimli.

Yazma kalitesi teknik değer olarak biraz dusuk gözüküyor ama uygulamada ben fark goremedim.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hp tercih edin...Kartuşlarını bir çok yer doldurur.Bozulma durumu sök tak yaparken veya dolum esnasında makinede dolduruluyorsa yine aynı şekilde devreleri zarar görüyor o yüzden çalışmıyor.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Hp nin 21 numaralı kartuşları hiç bozulmuyor.. İşyerinde lazer yazıcıyı bırakıp onu kullanmaya başladım en az 100 kere doldurmuşumdur hala ilk gunki gibi çalışıyor..

Günlük 30-40 civarı çıktı alıyorum.. 1 litre mürekkep aldım 22 tl ye çıktılar bedavaya geliyor ;)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Tükürük haznesini temizliyor musun Ersen?

Temizliyorum arada ama çok az atıyor oraya ; çok tutumlu ;)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Temizliyorum arada ama çok az atıyor oraya ; çok tutumlu :bravo:

Valla ben bizim şirkette çok eski bi all in one officejet kullanıyorum. Geçen temizleyeyim dedim, içinden çıkanlar olamaz yani. 3 toner doldururdum :bravo:

Yorum bağlantısı

Canon MP630 var bende. Ayda yılda bir kullanılıyor. İçindeki orjinal yarım kartuşlar henüz bitmedi. Nerdeyse birbuçuk yıl olacak. Kuruma sorunu olmuyor ama yazıcının ilk baskıyı vermesi 3-4dk. Kalibrasyon esnasında cızırtılar ve sesler de cabası. Daha öncesinde benzer özellikli HP all in one yazıcım vardı. Çok daha hızlıydı ama 3. senesinde komut verilmesinden 10dk. sonra çıktı vermeye başladığı için değiştirdim. Canon da ağır çıktı. Baskı kalitesi bakımından yeni model olması dolayısı ile HP'den daha iyi. Tarayıcı ve fotokopi de aynı şekilde. Yanlız HP iki kartuş kullanıyordu. Siyah beyaz ve renkli iki kartuş. Canon'da sanırım 5 adet kartuş var ufak tefek. Öğrenci kullanımında uygun olarak HP tercihi daha iyi olur. Büyük kartuşlu ve doldurulabilir olması işinizi kolaylaştırır. Arada sırada çıktı aldığınızda mürekkep kurumaz nasıl olsa.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

aldım gitti hp2060 modelini Türkiye'ye özel üretimmiş kartuş doldurma olayından uzaklaştırmak için kartuşları ucuzmuş :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
aldım gitti hp2060 modelini Türkiye'ye özel üretimmiş kartuş doldurma olayından uzaklaştırmak için kartuşları ucuzmuş :lol:

Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

printer 2 saat önce elime geçti denediğim kadarıyla çok memnun kaldım tam dolu kartuşlarla geldi demo değil..tarayıcısını çok beğendim fotoğraftaki her detayı gösterdi sadece biraz sesli çalışıyor,fotokopisi gayet başarılı aslından daha iyi çıkarttı :p ..şimdilik çok iyi almak isteyene tavsiye ederim :unsure:

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Ersen Tapan

Arkadaşlar renksiz tonerli bir yazıcı tavsiyesi alabilirmiyim. En önemli kriter dolum maliyeti ucuz ve kolay olmalı..Birde ucuz olmalı :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

www.bitmeyenkartus.com

Sani bunu kullanıp memnun olduğunu bildiğin birileri varmı ? sorun çıkartıyorlarmı. Günlük 70 -100 civarı baskı olacak.. ( siyah beyaz )

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...