İçeriğe Yönlendir

Anfi Ve Subwoofer Seçerken Neye Dikkat Edilmedi ?

Hüseyin Şancı

Recommended Posts

Hüseyin Şancı

İternette ve forumda aradım benzer bir konu bulamadım.Aracıma sadece subwoofer ve anfi taktırmak istiyorum ancak aklıma takılan bir durum var örnek olsun diye değerler verecem bunlar kesin değerler değil örneğin 1000 wat yada 750watlık subları 350 yada 650 wattlık anfiler destekliyormu ?? yada wattan çok neye dikkat edecez alırken ??

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bagajınızın büyüklüğnü düşünürsek, Alpine (hazır )20 cm ler den almalı, yanına da jbl/sony tek kanal anfi.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Rms dir önemli olan değer. Mid-tiz takviyesi olmayacaksa 20-25cm bir woofer ve ufaktan mono bir anfi iş görür. Diğer türlü orjinal teyp-hoparlörlerle güçlü bir woofer migrenden başka bir etki yapmaz.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
tavsiyeniz olacak bir marka model var mı ?

Şahsen Kicker dan başka sub.woofer almam :nazar: %100 tavsiyem budur.

Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay

kıcker L7 al sonra haftada bir arabanın vidalarını sıktırmaya git :nazar:

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz
Şahsen Kicker dan başka sub.woofer almam :nazar: %100 tavsiyem budur.

Amaç müzik dinlemek ise kicker iyi bir seçim olmayacaktır,kicker ses kalitesi olarak iyi değildir,boğuk, uğultulu net bir sesi olmayan sub. dır.

Benim tavsiyem daha yumuşak çalan ve net bas sesi verebilen hertz marka sub. olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Bilen adam nasıl da belli oluyor :) kcker kicker diyip duruyorlar vızıltı makinesine :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Amaç müzik dinlemek ise kicker iyi bir seçim olmayacaktır,kicker ses kalitesi olarak iyi değildir,boğuk, uğultulu net bir sesi olmayan sub. dır.

Benim tavsiyem daha yumuşak çalan ve net bas sesi verebilen hertz marka sub. olabilir.

+1907

Kicker iyi piyasa yaptı sadece. L7vardı işte Bende tesko işinden soğuttu Beni :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bas icin tok ve derinden vuran marka olarak mtx var bide pionner champion serisi de cok guzel arkadsın arabasına bagladık resmen cigerleri sokecek derece vuruyo iki marka yı da tavsiye ederim pionner 400 rms mtx 225 rms ikiside cift bobin

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bilen adam nasıl da belli oluyor :D kcker kicker diyip duruyorlar vızıltı makinesine ;)
+1907

Kicker iyi piyasa yaptı sadece. L7vardı işte Bende tesko işinden soğuttu Beni :police:

Bas sesi dinlenmez hissedilir. !!!

Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı

bilgiler için teşekkürler araştırmaya başladım

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Bas sesi dinlenmez hissedilir. !!!

JBL W12GTİ tavsiyemdir 15 demiyorum bak 12" inç i bile Benim diyen kickerdan sağlam vurur. 15"i zaten ayrı bir dünya. Dediğim serinin yavrusu P serisi bir woofer Çağlar Bayur da olacaktı kenarda köşede, sırf tipinden dolayı kickerden soğursun söyliim :police:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Durum üst seriye çıkacak ise Kicker Solox. 12" çok çok yeter, 18" hiç demiyorum :D Hayalimdeki üründür 3000wRms :police:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı

üst seviye değil ayrıca küçük olmasında yarar var malum fiesta bagaj yok zaten ancak gidip de çok dandik birşey istemiyorum bası kemiklerde hissettirecek ama maliyeti ve boyutları o derece ufak olacak. Allah'ım çok şey mi istiyorum :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Durum üst seriye çıkacak ise Kicker Solox. 12" çok çok yeter, 18" hiç demiyorum :) Hayalimdeki üründür 3000wRms :)

Uvvv iyice gürültülü.

Yaşlandım Ben, Bana SPL değil SPQ lazım. Focal güzeldir severim. kicker deme bana :good1:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
üst seviye değil ayrıca küçük olmasında yarar var malum fiesta bagaj yok zaten ancak gidip de çok dandik birşey istemiyorum bası kemiklerde hissettirecek ama maliyeti ve boyutları o derece ufak olacak. Allah'ım çok şey mi istiyorum :)

Ben yerinizde olsam slim kutulu slim sub.woofer alırdım. Şuanda piyasada portsuz 30cm 300wRms powerbass marka cihazlar 250TL çok çok az yer kaplıyorlar.

Örnek link

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Hüseyin bey bomm bomm gümm gümmm gezmeyecekseniz ne alırsanız alabilirsiniz. Tanıdık var ise ikinci el bile alsanız kafi olur.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı
Hüseyin bey bomm bomm gümm gümmm gezmeyecekseniz ne alırsanız alabilirsiniz. Tanıdık var ise ikinci el bile alsanız kafi olur.

bombom gümgüm gezeyimde 1000 tl harcamayım diyom en fazla 500 tl verebilirim buda en üst sınır tabanda 350 tl ona göre birşeyler yapmak istiyorum

Ben yerinizde olsam slim kutulu slim sub.woofer alırdım. Şuanda piyasada portsuz 30cm 300wRms powerbass marka cihazlar 250TL çok çok az yer kaplıyorlar.

Örnek link

yerden baya kazandırır bilgi için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Emre Aytan

Arkadaşlar kicker cvx 12" için ne düşünüyorsunuz?

Ben şahsen kapalı kutuda cvx12" + kicker zx750.1 kombinasyonu yapmayı düşünüyorum.

Genel de rock ve metal dinlediğim için davul sesleri gibi kısa ve sert vuruşlar için fiyat performansta iyi bir seçim olarak düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Emre Aytan
Arkadaşlar kicker cvx 12" için ne düşünüyorsunuz?

Ben şahsen kapalı kutuda cvx12" + kicker zx750.1 kombinasyonu yapmayı düşünüyorum.

Genel de rock ve metal dinlediğim için davul sesleri gibi kısa ve sert vuruşlar için fiyat performansta iyi bir seçim olarak düşünüyorum.

Bagajı nasıl halledicem bilemiyorum. Kapalı kutu seçmemin en büyük nedenlerinden biride bu. Lpg'li olduğu için aracım bagajda stepneyle geziyorum.

Birde kicker zx650.4 amfi olacak arka koltukların arkası 2 sıra amfi de diyebiliriz.

Ama 2 takım vibe black air v6 ve pioneer 7150 ile güzel bir kombinasyon yakalamaya çalışacağım.

Kapasitör ve ek akü de geldi mi bagaj kesin iptal...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...