İçeriğe Yönlendir

Performans Hava Filtresi...

Hasan Dönmez

Recommended Posts

Hasan Dönmez

Yok faydadan ziyade hava filtresini bu hafta değiştiricem..km si geldi..normal filtre 10 tl dedim bu seferde bunu deniyim.. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bizdeki aile otomobilleri için emme hava sıcaklığı vs. gibi kriterler önemsizdir, linkteki ürün ile motorda çekiş problemi bile çıkabilir bu da ayrı konu. Orjinal filtreyi 5000km de bir yenileyin.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Bizdeki aile otomobilleri için emme hava sıcaklığı vs. gibi kriterler önemsizdir, linkteki ürün ile motorda çekiş problemi bile çıkabilir bu da ayrı konu. Orjinal filtreyi 5000km de bir yenileyin.

Nasıl önemsizdir abi yav,ciddi fark ediyorum ben. :)

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez
Nasıl önemsizdir abi yav,ciddi fark ediyorum ben. :)

Bunu bir alıp deniyeceğim..Kargosu ptt ile 2.50 tl tutuyormuş..Sipariş edicem birazdan..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

sadecw böğürtü olacak. havalar ısınınca bayılmalar başlıyacak. o filitrenin boğazı inşallah uyar dar gibi geldi bana.

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez
sadecw böğürtü olacak. havalar ısınınca bayılmalar başlıyacak. o filitrenin boğazı inşallah uyar dar gibi geldi bana.

İnşallah.. :bambam:

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Erkan Öcal

valla ben spor hava filtresi kullanmaya başladım 20 bin km önce :friends: bir daha orjinalini takmadım:)

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez
valla ben spor hava filtresi kullanmaya başladım 20 bin km önce :good1: bir daha orjinalini takmadım:)

Bende aldım 1000 km oldu..ilandakini satın aldım..ses falan yok..yakıtta artışta yok gibi..performans alt devirlerde daha canlı...görüntüsü çok güzel..fotolarını eklerim.....

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

başka meraklısı varsa bende 500 km belki kullanılmış bir yed açık hava filitresi var :D ilan koyayım alan olur belki :D

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez
hayırlı olsun Hasan Bey. güle güle kullanın.

Teşekkür ederim Sadık Bey..saolun.. :)

Yorum bağlantısı
Erkan Öcal
(düzenlendi)

Ani hızlanmalarda ve madem hava filtresi taktık ses hani derseniz 3 bin devirdeyken gaza bi yüklenin :yes: çok zevkli:)

Benimde spor hava filtremi değiştirme zamanım geldi aslında:(

yakıt derseniz bana göre orjınalıyle aynı yakıyor hatta yakıt tasarrufu sağlıyor diye duymuştum.gençlerin bir numaralı ucuz motor modifiyesi diyede adlandırabiliriz:)

GÜle güle kullanın,ilk izlenimleri merakla bekliyorum.

tarihinde Erkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez

+1

Ben daha çok kağıt filtreden daha uygun olduğundan ve merakımdan taktım.. :)

3-3.5 d den sonra biraz bağırıyor..

Yakıtta bir fark yok aynı..

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ersin Aydın
valla ben spor hava filtresi kullanmaya başladım 20 bin km önce :) bir daha orjinalini takmadım:)

ne kullanıyorsun. araban ne?

başka meraklısı varsa bende 500 km belki kullanılmış bir yed açık hava filitresi var :D ilan koyayım alan olur belki :p

iyi bir şey mi? sesi nasıl? focus 2000e olur mu?

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Erkan Cansız

Sahibindende gezinirken şöyle bir ürüne rastladım..Diğer hava filtreleri gibi tamamı açık değil..Bildiğim kadarıyla komple açık olanlarda motor sıcaklığından dolayı filtreyi etkiliyormuş..Bu ürün güzele benziyor.Hem fiyatıda uygun...Sizce alınırmı..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...34851897/detay/

Bence hava filitresi tam bir baş belas!!!!ı.. Güzel ses alıcaz diye motorun içini toz ile dolduruyoruz, sonrada rolantide bozukluk var diye rolanti, valfi gaz kelebeği sorunları ile uğraşıp duruyoruz:)) Ben hiç babamın yada amcalarımın arabalarında rolanti problemi görmedimde duymadımda!!! sizce tuhaf değilmi???

Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt

Bence hava filitresi tam bir baş belas!!!!ı.. Güzel ses alıcaz diye motorun içini toz ile dolduruyoruz, sonrada rolantide bozukluk var diye rolanti, valfi gaz kelebeği sorunları ile uğraşıp duruyoruz:)) Ben hiç babamın yada amcalarımın arabalarında rolanti problemi görmedimde duymadımda!!! sizce tuhaf değilmi???

Motorun içine toz dolmasının sebebi hava filtresinin geldiği gibi takılmasından kaynaklanıyor. Bende K&N'nin açık hava filtresi var ve yanında da yine K&N'nin hava filtesi temizlik kitinden aldım. Kitin içinde 2 farklı ürün var. Biri filtreyi temizlemek için, diğeri de yağlamak için. Bu yağın özelliği o bahsettiğiniz tozların motora girmesini engellemek ve tozları filtre üzerinde tutmak. Filtreyi belirli aralıklarla temizleyip, yağı ile de desteklediğinizde böyle bi problemle karşılaşmazsınız.

Yorum bağlantısı
Erkan Cansız

o sprey ve temizlik setinden kimsede yok bana göre :)) yarım iş yapma uzmanıyız:)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Çağın Özdemir

bu hava filtresi modifiyeye başlama sebebim olmuştu bahsettiğiniz gibi ucuzdu,güzel ses veriyordu :) Önceleri ilandaki YED e benzer bir filtre kullanıyordum toz problemini duyunca HKS nin mantar filtresinden kullanmaya başladım yaklaşık 1 seneye yakındır kullanıyorum herhangi bir sorun yok ve google görsellerden aratıp bakarsanız o yeşil filtre kısmı cıkabılıyor,süngerımsı bır yapısı var bu yüzden kolay yıkanabiilyor.Temizlik açısından hiç bir sıkıntı çekmiyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...