İçeriğe Yönlendir

Vogasplus Lpg


Ergüner Sarıkaya

Recommended Posts

Ergüner Sarıkaya

Ford focus 2001 model aracıma 21.05.2011 de vogasplus sıralı sistem lpg taktırdım şu an için gayet memnunum hiç bir şikayetim yok. Taktırdığım yer çok iyi bir işçilik yaptı bunun etkisinin çok olduğunu düşünüyorum.

LPG enjektörlerinin mümkün olduğu kadar motora yakın ve kısa mesafede olması gerekiyormuş performans açısından bu çok önemliymiş bana taktırdığım yerde ki söylelenleri söylüyorum çok bilmişlik yapmayayım.

Benim anlatmak istediğim ne marka lpg sistemi taktıracağınızdan çok hangi usataya taktırdığınız ve bir iş yeri eğer günde 4-5 tane montaj yapıyorsa bu sistemden sıkıntı yaşamanız daha fazla gibi geliyor bana benim lpg montajını yapan usta günde bir araca montaj yapıyor ve arabayı hafta içi istiyor ben gayet menunum tabiki bu benim şahsi düşüncem.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hayırlı olsun güle güle kullanın...

Vogasplus hakkında biraz bilgi verir misiniz.. ?

Yorum bağlantısı
Ergüner Sarıkaya

Teşekkür ederim. Cihazın teknik özellikleri konusunda çok net bir bilgiye sahip değilim ama elimden geldiğince anlatmaya çalışayım cihazın enjektörleri italyan yazılımı ve diğer parçaları voltranın fabrikasında üretiliyormuş.Daha teknik ve ayrıntılı olarak bir bilgi isterseniz siz bana sorun bende ustama sorayım (ne soracağımı bileyim) daha detaylı olarak yazabilirim.

Benim bu cihazı taktırmamdaki en büyük etken benim ustamın mahalleden arkadaşım olması yoksa bende LPG taktırmaya karar verip araştırmaya başladığımda çok seçenekler karşıma çıktı karasız kaldım. Ustam bilindik pahalı markalarda takabileceğini ama vogas taktığı ürünlerde daha sonra arıza dönüşünün olmadığını söyledi ben de buna güvenerek vogas takdırdım ve şu ana kadar aracımda arıza ışığı veya herhangi bir problem olmadı.Ben montaj esnasında hep arabamın başındaydım montaj esnasında anladığım kadarıyla kesinlikle LPG de iş markadan çok montajda bitiyor en iyi markayı bile sorunlu hale getirmek kötü bir montajla mümkün esas olan ustanın iyi olması benim taktırdığım usta günde bir montaj alıyor ve hafta içi olmasını istiyor.

Ben Bilecik ilinde çalışıyorum lpg yi İstanbul dudullu da taktırdım.1100 TL karşılığında.

İstanbul Bilecik arasında biraz arabayı denemek için biraz bastım 160-170 km hızla araba 235 Kr yaktı benzine geçmedi 43 LT lik simit depo taktırdım şu anada 340 km yaptım daha gaz almadım alınca yazarım.

Yorum bağlantısı
Ergüner Sarıkaya

bugun gaz aldım

tüketimim 200 km şehirler arası 163 km şehir içi toplam 363 km 92 tl lik gaz aldım. gaz burada 2,44ntl

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

37x100/363=10.3 100 km'de yaktığınız yakıt ortalamanız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...