Emir Günden 14 Haziran 2011 Paylaş 14 Haziran 2011 Tavana karbon folyo kaplamayı dusunuyorum sizce nasıl olur fikirleriniz nedir? Bu arada arac gece grisi arkadaslar . Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 14 Haziran 2011 Paylaş 14 Haziran 2011 Bununla alakalı forumda birçok yazı var, ruhsat vs işlemleri de anlatıldı. Hafif araştırma yapabilirsiniz... Yorum bağlantısı
Atilla Atun 15 Haziran 2011 Paylaş 15 Haziran 2011 Tavana karbon folyo kaplamayı dusunuyorum sizce nasıl olur fikirleriniz nedir? Bu arada arac gece grisi arkadaslar . carbon değilde ben parlak siyah düşünüyorum cam görüntüsü vermek için sakın mat yapmayın çirkin olur.carbon bence güzel durmaz Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Haziran 2011 Paylaş 15 Haziran 2011 cila yaparken tavanı es geçmek çok güzel olur. Yorum bağlantısı
Emir Günden 15 Haziran 2011 Yazar Paylaş 15 Haziran 2011 carbon değilde ben parlak siyah düşünüyorum cam görüntüsü vermek için sakın mat yapmayın çirkin olur.carbon bence güzel durmaz beni dusunduren aracın gece grisi olması onun icin kararsız kaldım parlak siyah mı carbon mu diye. Yorum bağlantısı
Guest Erc 15 Haziran 2011 Paylaş 15 Haziran 2011 arkadaşlar bende parlak düşünüyorum ama çiziklerle nasıl başa çıkarız ve daha sonra boyaya zararı olurmu birde ne kadar dayanıyor bu filmler kaç sene duruyor zarar görmeden Yorum bağlantısı
Murat Yıldırım 16 Haziran 2011 Paylaş 16 Haziran 2011 karbon folyonun gri tonuda var onuda düşünebilirsiniz.ben aracımın küçük bir tarafına karbon folyo yapıştırdım gayet şık oldu.tavanada yapıştırmayı düşünüyorum.bu arada karbon folyo yaptıracaksanız kesinlikle 3M markasını tercih edin. Yorum bağlantısı
Emir Günden 16 Haziran 2011 Yazar Paylaş 16 Haziran 2011 karbon folyonun gri tonuda var onuda düşünebilirsiniz.ben aracımın küçük bir tarafına karbon folyo yapıştırdım gayet şık oldu.tavanada yapıştırmayı düşünüyorum.bu arada karbon folyo yaptıracaksanız kesinlikle 3M markasını tercih edin. murat bey bı yerle gorusdum karbon icin markasını bilmiyorum carbonun ama fiyat 200 lira dediler peki fiyat olarak 3m turu oldugunu anlayabilirmiyiz. Aracımın tavanına CARBON fiber uygulanmış hali Aracımın tavanına Piyano black uygulaması yapılmış hali Araç rengi Ruhsata işlidir Araç siyah beyaz olarak trafikte görülmekte Uygulama esnasında eğer ruhsata işli değil ise Araç trafikten men edilir sizin arac beyaz renk oldugu icin siyahın farkedilme olsaılıgı yuksek bende tam tersi arac koyu renk ama tabiki ruhsata isletmek daha dogru Yorum bağlantısı
Recommended Posts