İçeriğe Yönlendir

Tavan Karbon Kaplama

Emir Günden

Recommended Posts

Emir Günden

Tavana karbon folyo kaplamayı dusunuyorum sizce nasıl olur fikirleriniz nedir? Bu arada arac gece grisi arkadaslar .

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Bununla alakalı forumda birçok yazı var, ruhsat vs işlemleri de anlatıldı. Hafif araştırma yapabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Atilla Atun
Tavana karbon folyo kaplamayı dusunuyorum sizce nasıl olur fikirleriniz nedir? Bu arada arac gece grisi arkadaslar .

carbon değilde ben parlak siyah düşünüyorum cam görüntüsü vermek için sakın mat yapmayın çirkin olur.carbon bence güzel durmaz

Yorum bağlantısı
Emir Günden
carbon değilde ben parlak siyah düşünüyorum cam görüntüsü vermek için sakın mat yapmayın çirkin olur.carbon bence güzel durmaz

beni dusunduren aracın gece grisi olması onun icin kararsız kaldım parlak siyah mı carbon mu diye.

Yorum bağlantısı
Guest Erc

arkadaşlar bende parlak düşünüyorum ama çiziklerle nasıl başa çıkarız ve daha sonra boyaya zararı olurmu birde ne kadar dayanıyor bu filmler kaç sene duruyor zarar görmeden

Yorum bağlantısı
Murat Yıldırım

karbon folyonun gri tonuda var onuda düşünebilirsiniz.ben aracımın küçük bir tarafına karbon folyo yapıştırdım gayet şık oldu.tavanada yapıştırmayı düşünüyorum.bu arada karbon folyo yaptıracaksanız kesinlikle 3M markasını tercih edin.

Yorum bağlantısı
Emir Günden
karbon folyonun gri tonuda var onuda düşünebilirsiniz.ben aracımın küçük bir tarafına karbon folyo yapıştırdım gayet şık oldu.tavanada yapıştırmayı düşünüyorum.bu arada karbon folyo yaptıracaksanız kesinlikle 3M markasını tercih edin.

murat bey bı yerle gorusdum karbon icin markasını bilmiyorum carbonun ama fiyat 200 lira dediler peki fiyat olarak 3m turu oldugunu anlayabilirmiyiz.

Aracımın tavanına CARBON fiber uygulanmış hali

25276662728291545928.jpg

78262393865145121376.jpg

Aracımın tavanına Piyano black uygulaması yapılmış hali

83523869278213091776.jpg

27686897914031769866.jpg

Araç rengi Ruhsata işlidir Araç siyah beyaz olarak trafikte görülmekte Uygulama esnasında eğer ruhsata işli değil ise Araç trafikten men edilir

sizin arac beyaz renk oldugu icin siyahın farkedilme olsaılıgı yuksek bende tam tersi arac koyu renk ama tabiki ruhsata isletmek daha dogru

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...