İçeriğe Yönlendir

Peki Ya Focus'tan Sonra?


Övgü Gürşen

Recommended Posts

Cihan Tiftik

Mondeo 2.0 ecoboost. :) Passat,accord hikaye. Alfayı bu ankette görmek üzücü. Bravo ile birebir bir araç içinde bravonun iki katı parayı logoya vermek yazık.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

cosworthlarla karşılaştırma :p da türkiyede düzgün cosworth da pek yok :angry:

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Abi 240hp güç ve 340nm torka göre çok yavaş değil mi Mondeo EcoBoost? 0-100'ü 7.4 sn, [204hp@6.000rpm - 276nm@4.500rpm]'lik arkadan itiş sedan 5 ileri manuel Sierra Sapphire Cosworth'ün 0-100'ü 5.8, 0-160'ı 15 saniye?

Ekleme: Ağırlık farkı 150kg

Artık öyle otomobiller maalesef üretilmiyor Murat. Üretilince de adı aile otomobilinden çıkıp spor otomobil oluyor ne yazık ki. Mondeo 2.0 240hp lik araç kağıt üstündekilerden çok daha canlı bir araç. Koca gövdesine rağmen alternatifi olan bir çok araçtan atik. Örneğin e60 kasa 520 den hızlı. 530 ile durum ne olur bilmiyorum ama tahminim uzunca bir süre soluğunu keser.

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

bence insignia biraz daha spor duruşu ve görünüşüyle bana verdiği güven hissi...birde opc oldumu dicek söz bulamıyorum... :)

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

SuberB Elegance 2.0 TDI CR 170 HP DSG Tipt. 89.500 yada

SuperB Elegance 2.0 TDI CR 140 HP 4X4 DSG Tipt. 94.500

Her ikiside parasını sonuna kadar hakeden araçlar...

Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel
(düzenlendi)

Ben olsam kahverengi(katalog rengi)-içi bej döşeme vw jetta 1.6TDI Highline alırım..sebebine gelince, bu sayılan araçlar gerçekten birbirinden güzel araçlar ancak ikinci el piyasasına bakıldığında vw'nin diğerlerinden daha az değer kaybedeceğini düşünüyorum ve jetta'nın görünüşü hakikaten mükemmel (bence) buluyorum..peki oyumu neden Passat'tan yana kullanmadığımı soracak olursanız; şahsi görüşüm şudur ki yeni nesil Jetta ve Passat arasında bu araçların eskilerinde olduğu kadar bir fark yok, galeride ikisi de yanyanaydı ve birçok açıdan inceleme fırsatım oldu, bagaj hacimleri ikisinin de fazlasıyla tatmin edici seviyede, ikisinin de arka kapılarını açıp diz mesafelerine baktım ayrı ayrı ikisinin de arka koltuklarına oturdum ve Jetta'nın arka diz mesafesinin de Passat'dan bir eksiğinin olmadığını hatta-hatam olursa affedin-ancak ikisinin de hemen hemen aynı olduğunu gördüm..ha bu iki araç arasında illa ki birtakım farklılıklar vardır(örneğin ses yalıtımı, yol tutuşu, prestiji-tabi ki Passat başkadır insanların pek çoğunun gözünde-) ancak bu konuda da düşüncem şudur ki; Jetta'nın ses yalıtımı da gerçekten çok iyi seviyelerde, araç içeri ses almıyor diyebilirim, tabi ki alacak olan kişi kendisi de bunu test edip kararını verecektir..sonuçta tüm bu düşüncelerimle TDI Trend Passat (ya da fiyatını tam olarak bilmemekle beraber TDI Comfort Passat) alacağıma TDI Highline Full+Full bir Jetta alıp keyfime bakarım diye düşünüyorum :good1:

Saygılarımla..

tarihinde Mustafa Kestel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Yalçın

Acımasız gerçekler deyip jetta diyorum. Bu arada ben mpv tarzı arac bakardım. Liste d sınıfı araçlarla dolmuş sanki.

Henüz bu tip araçlar için yaş kemale erdimi acaba? :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Övgü Gürşen

yahu şunu 100 leyin de tartışmaya başlayalım. 99 kişi oy vermiş :rofl:

Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç
yahu şunu 100 leyin de tartışmaya başlayalım. 99 kişi oy vermiş :D

övgü abi imkanın varsa 3.20 d m paket düşünebilirsin, kasanın değişmesini bekliyorum, 2012 de yada 2013 model sıfırından bende almayı düşünüyorum. ayrıca orta halli bir araç düşünürsende jettayı tavsiye ederim yalnız comfortline yada highline olsun, çok ekonomik ve konforlu bir araç.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...