İçeriğe Yönlendir

F2.5'mi F3'mü,Şimdi,Şu anda,Hemen mi?


Cem Boneval

Recommended Posts

Cem Boneval
(düzenlendi)

11 yıldır çok severek kullandığım FI SportTrend ile yolumu ayırsam (ki bu gerçekten zor ve anlamsız geliyor, çünkü çok sorunsuz ve keyifle kullandığım bir araç - "şşşşış" henüz bu düşüncelerimden haberi yok) ve de yerine hem düşük yakıt tüketimi hem de torkuyla pratik kullanımlı bir TDCi alsam diye düşündüm bir an. Henüz çok güçlü bir istek değil, ayrıca şu anda otomobile çok da para bağlamak istemiyorum.

Seçenekler:

1. Eski Focus Collection 109 TDCi 40.500TL

2. Yeni Focus Style 115 TDCi 50.500TL

3. Yıl sonuna doğru yeni Focus

4. Boş ver yoluna devam et...

Özellikle yeni Focus'a ekstradan 10.000TL vermek mantıklı mı? (bende gönül evet, mantık hayır diyor)

Görüşlerinizi alabilir miyim?

tarihinde Onur Berkta? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ben aynı konumda olsam f3 almazdım açıkçası.F2.5 bana daha çekici geliyor birazcık araçlada oynamayı seven biriyseniz heleki.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

yeni focusu ecoboost motoru için alırdım sadece. iş o motor FII.5 da olsa FIII e hiç bakmam. o yüzden FII.5 diyorum. ama titanyum x olmalı bence.

Yorum bağlantısı
Kürşat Özcan

F2 kasalar yıl sonuna kadar satılmaya devam edecek deniliyor. F2ler bitinceye kadar F3lerde indirim olacağını düşünmüyorum.

Her zaman olduğu gibi yıl sonunda tüm markalarda büyük kampanyalar olacaktır. Ama hükümet tarafından cari acık nedeniyle dövizin artmasına sıcak bakılıyor. Bence yıl sonunda fiyatlar ne çerçevede olur şu an bilinmezlik var.

Şu an F2 almak daha mantıklı görünüyor. Ben F3ün o paraya değeceğini düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şu an hem $ hem € yükseliyor. Bence ekonomi bakımından biraz beklenmeli, gereksiz kaşınmalara maruz kalınmamalı :p

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Hocam F2,5 alıp yeni focus makyajlanana kadar binip makyajdan sonra F3 düşünebilirsiniz

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Arabanız sorunsuz ise neden bir sürü para harcansınki :D Üstelik sport trend hakikaten çok keyifli

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Bir tanıdığımda 2000 model Focus 1 Ghia var sıfır almıştı zamanında. 2 hafta önce yine sıfır Mercedes c180 almış AMG paket, focus da duruyor. Kalabalık bir ortamdaydık Merso nasıl memnun musun dedim, kulağıma eğildi ve kimse duymasın ama fousun verdiği zevki vermiyor, focus bambaşka, 3-5 ay bineceğim hoşuma gitmezse satacağım dedi :D focusu asla satmam diyor. Hatta yeni focusa da bakmış, galeridekilere kendi focusunu göstererek yapın şu arabanın aynısını alayım demiş. Artık kısmen eskimiş olsa da Focus 1 ile sorununuz yoksa devam edin hocam, 2.5 da alınabilir ama 3 için sanki erken gibi, araba güzel ama o fiyatları hakediyor mu tartışılır?

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

FIII ecoboost seçeneği alınmadığı sürece benim için vasat bir otomobil. İmkanlarınız el veriyor ise F3 ecoboost derim. Vermiyor ise F1 sport trendiniz ile biraz daha vakit geçirin. F2.5 iyi hoş fakat çok fazla sattı,çok standart ve ekstrasız bir otomobil, durduk yere okadar para ve işlem derdi ile ugraşmayın derim. Tabi hepsi şahsi görüşüm :D umarım içinize sinen bir karar alırsınız

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur
11 yıldır çok severek kullandığım FI SportTrend ile yolumu ayırsam (ki bu gerçekten zor ve anlamsız geliyor, çünkü çok sorunsuz ve keyifle kullandığım bir araç.

4. Boş ver yoluna devam et...

:flowers:

Şahsen sıfır alıp ve 11 yıl sorunsuz keyifle bindiğim bi aracı,elden çıkarmam. :D

Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

Çalışıyorsa dokunma der murphy :D

Bence memnunsanız aracınıza binmeye devam edin.

Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen

Bence Sport Trend'e devam edin. F2,5 artık cidden eskidi, bana göre, size pek zevk vereceğini sanmam, o kadar paraya yazık olur. Bence, 2 sene daha FI'e devam edin ve makyajlı F3'ü o zaman gündeme alın...

Yorum bağlantısı
Çağdaş Hatırnaz
(düzenlendi)

Ben f2,5 kullandim.Simdide f3 kullaniyorum. Ve f3 alirken cok tereddut ettim ama iyiki bunu tercih etmisim. kesinlikle tavsiye ederim f3ü pisman olmazsiniz..

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...