İçeriğe Yönlendir

Iphone 4G/4S Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Onur Demir

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Sırayla

iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4

compare_hero.jpg

Ben bir fark göremedim :D Soldaki biraz daha ince. okadar.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu nano' dan da gına geldi artık :biggrin:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Tahminlerimde yanildim ben de. Daha niteliksel ve cezbedici degisikler beklerken, ios'un jailbreaksiz yapamadigi ama android'in sahip oldugu ozellikleri eklemisler ve citayi biraz alcakta tutmuslar gibi. İlk yorumlarda baya bir tepki var. Kemik iphone kullanicisi tabi ki yeni modeli tercih edecektir. Ancak baska telefonlardan degisiklik icin 4s'e gecip memnun kalanlar ama hala degisiklik arayanlar icin hatali bir model, zira s3'e yonelme egilimleri bir hayli fazla. Tabi bu grup, cabuk bikanlardan oldugu icin bir sure sonra iphone 5'i de tercih edecektir ama bu satinalma sureci iphone'nun kisa surede en yuksek satis gerceklestirerek pazarin kaymagini alma politikasina engel olabilir.

Telefonun ekran formati, yazim hatasi yoksa 19:6. Yani normalden uzun ve bu nedenle dar gozuken bir telefon. Yine yorumlar telefonun bu nedenle kumanda gibi oldugu yonunde.

Acikcasi ben, kamera ozelliklerini begendim. İslemcisi de tatminkar. Yenilik vaadetmemesi, telefonun teknolojik olmadigi anlamina gelmiyor. Bu sefer sanki İphone'nun yeni politikasi, fiyati dusuk tutarak, daha fazla kullaniciya hitap etmek gibi. Belki de arge, teknoloji maliyetlerini kismak icin, eski modelin uzerine insa edilmis bir modelle karsilastik. İlk tepkiler beklentiler nedeni ile elestiriye kayiyor. Ancak fiyat dusuk olursa, tepkili ve kendini teknoloji dehasi sanan bir grubun cok daha fazlasi; buyuk bir istahla uygun bir iphona sahip olmak icin can atiyor.

Kisacasi 1700-1900.tl fiyat bir telefon icin pahali olsa da, piyasada olusturulan algi maalesef bu fiyatlarin uygun oldugu yonunde. İphone farki olarak sadece cihaz olarak 1999.-Tl fiyat baz olur, bir de kontratlar ile beraber internet iceren paketler, 24'e bolunup aylik taksitler 100.-tl civarinda tutulursa, hani kimse begenmemisti bu telefonu yorumlari yapabiliriz.

Saygilarimla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Asıl problem şöyle:

Yeni iPhone nano sim kart kullanıyor. Diğer telefonlar normal sim kart kullanıyorken biz zaten iPhone'larda micro sim kart kullanıyorduk.

Bir de başımıza nano sim kart çıkardılar.

Abi peki dana önce kullanılan micro sim kartın ne avantajı vardı. Nano simkartın ne avantajı olacak. (Bilmediğim içn soruyorum)

Abi miro sim kartın avantajını bilmiyorum ama sıkıntısını gördüm. Arkadaşın telefonu akşam kilitlendi kapandı açılmadı. sim kartı çıkarıp başka telefona takıp kullanamadı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Aynı maynı yine dünyanın en çok satılan telefonu olacak. Buna şüphe yok. Bende 4S var, en azından hemen almam gibi duruyor ama bir bakarsın almış olurum.

Marketing strategy işinde Apple gibisi yok.

Almak için iphone olması yeter başka sebep yok diyorsun :) Buda bir neden. Nasıl olduğu değil ne olduğu önemli diyenlerdensin :)

Sadece daha az yer kaplıyor.

Adaptörü olursa başka telefonda kullanabilirsin.

adapter_with_microsim.jpg

TElefonda yer kaplamasın diye cüzdanda taşıyacaksın. Pek mantıklı değil abi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

İkisi için de saçma ama öyle... :)

Katıldığın için teşekkürler.

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Şimdi ortada kayda değer yeni birşey olmadığına göre, değişiklik zamanı geliyor sanırım. Nokia battı falan derken bir bakmışsınız win8 ile paçayı kurtarmış, baksanıza yorumlar fena değil gibi, şu windows yeniden doğmasın sakın :)

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_920-4967.php

lumia-920-000.jpg

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Al al :)

Bu arada adamlar bir reklam yapıyor. Sanki uzay mekiği tanıtacaklar. Helal olsun iyi reklam :)

Ciddi bir soru soracağım. ayfon 4-4s-5 arasında görüntü olarak ne fark var.

Bir telefona o kadar para verince adamın görüntüsü değişiyor, fark bu olsa gerek. Şaka şaka.

Elma cesaret edip çok farklı bir tasarım yapmaz, zaten çok tutan bir şekil var. Herkes görünce biliyor ayfonu. Ayrıca tasarım olarak yapacak bir şey de yok aslında, yaparsa biri kesin dava açar. Biri bizim tasarımı çaldı diye,

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sen onu bırak, lte yüzünden dava yiyebilir, belkide antene ihtiyacı olmayacak, çünki kullanması yasak olacak :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Açıklanan fiyatlar nasıl?

Iphone 5:

16 gb 199 dolar

32 gb 299 dolar

64 gb 399 dolar

Iphone 4s 99 dolar

Bu fiyatlar amerika fiyatları.Orda kontratlımı? önceden 4s için 400 dolar civarı denirdi.Biri bu fiyatları açıklasın lütfen.

Evet kontratlı fiyatlar bunlar..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Apple-iPhone-20.jpeg

Apple-iPhone-30S.jpg

iPhone-101-606x1024.jpeg

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Adamlar nelerle uğraşıyorlar ya, cık cık cık... Üşüyoruz Sitiv reyiz... :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Alanlar sebepsiz alıyor da ondan.

Hayır ciddi olarak merak ediyorum. Yani neredeyse hiç bir artısı yokken neden iphone.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Hayır ciddi olarak merak ediyorum. Yani neredeyse hiç bir artısı yokken neden iphone.

N'apcan sebebini öğrenip de Mehmet, kavga çıkartacaksın durup dururken. :p Ben bir şey diyeceğim, Alper (ve benzerleri) bir şey diyecek, ööyle gidecek. Sonra konu kapanacak. Bu mu istediğin Mehmet? Ha, bu mu? :seytan:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Sebep yok, hani laylon reklamındaki olduğu gibi, sadece istiyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...