Tahir İlter 25 Ocak 2014 Paylaş 25 Ocak 2014 NFS Rivals ile başladım bakalım Uzun zamandır uzak kalmıştım oyunlardan parmaklarım paslanmış :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Ocak 2014 Paylaş 25 Ocak 2014 NFS Rivals ile başladım bakalım Uzun zamandır uzak kalmıştım oyunlardan parmaklarım paslanmış :D Tahir Merdane darbelerine karşı kask falan aldın mı yanına ? 1 Yorum bağlantısı
Bülent Candan 25 Ocak 2014 Paylaş 25 Ocak 2014 Richard Burns Rally... Logitech G25, 3 pedal, 6 ileri manuel vites... Dar yollardaki heyecan, virajlarda yağ gibi kayan bir otomobil, en ufak hatada her şeyin bitmesi, hırs, kontrol... 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 25 Ocak 2014 Paylaş 25 Ocak 2014 Rivals'te ki C63 AMG Polis Otomobili favorim Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 25 Ocak 2014 Paylaş 25 Ocak 2014 Çocuklar tatile girince eski bir oyun olan Battlefield Vietnam oynuyoruz. İki makine, ağda vatan kurtarıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 25 Ocak 2014 Paylaş 25 Ocak 2014 Richard Burns Rally... Logitech G25, 3 pedal, 6 ileri manuel vites... Dar yollardaki heyecan, virajlarda yağ gibi kayan bir otomobil, en ufak hatada her şeyin bitmesi, hırs, kontrol... Bu oyundan sonra diğer rally oyunları çocuk oyunu gibi kalıyor. Söylemesi ayıp en zor ve full damage de bir kaç defa bitirdim. Logitech momoyla da bitirdim ama çok yoruyor. Yorum bağlantısı
Bülent Candan 25 Ocak 2014 Paylaş 25 Ocak 2014 Bu oyundan sonra diğer rally oyunları çocuk oyunu gibi kalıyor. Söylemesi ayıp en zor ve full damage de bir kaç defa bitirdim. Logitech momoyla da bitirdim ama çok yoruyor. Kesinlikle katılıyorum. Otomobilin fizik hareketlerini çok iyi tutturmuşlar. Oyun insanın çok zorluyor, bir anlık konsantrasyon kaybı her şeyi bitiriyor. Sol ayak freni, heel-n-toe, direksiyon kontraları yaparken insan flamenko dansçısı gibi oluyor adeta... Add-on'ları var; google'dan rbr 2014 olarak arayın. Düzeltilmiş fizik hareketleri, 10larca yeni otomobil ve etaplar mevcut. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 25 Ocak 2014 Paylaş 25 Ocak 2014 (düzenlendi) GTA4'de otomobillerin yanlayarak dönüşlerine bayiliyorum cünkü hep carpiyorum 25 Ocak 2014 tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 WRC 4 Bugün yenice yolunda aynısını yaptım Ama sondaki uçurumdan aşağı uçma kısmı yoktu 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Bugün yenice yolunda aynısını yaptım Ama sondaki uçurumdan aşağı uçma kısmı yoktu Video kaydını durduruyordum len ondan oldu. Sen Yenice yolunda uçma zaten, orada restart veya flashback yok 1 Yorum bağlantısı
nebi yüksek 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Arkadaslar oglum city car diye bir oyun istiyor bulamadım yardimci olabilen varsa iyi olacak teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Arkadaslar oglum city car diye bir oyun istiyor bulamadım yardimci olabilen varsa iyi olacak teşekkür ederim. Link gönderilmiyor diye son harfini sildim. Linke tıklayip sonuna m harfini eklerseniz rahat bir şekilde indirebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Link gönderilmiyor diye son harfini sildim. Linke tıklayip sonuna m harfini eklerseniz rahat bir şekilde indirebilirsiniz. Ahmetcan forum içinde bu şekilde oyun tavisyesinde bulunmuyoruz ama özel mesaj sistemine karışmayız Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Ahmetcan forum içinde bu şekilde oyun tavisyesinde bulunmuyoruz ama özel mesaj sistemine karışmayız Pardon Abi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Steam sitesinde gezerken karşıma çıktı. Daha çok yolu var sanırım Car Mechanic Simulator 2014 http://store.steampowered.com/app/270850/ Aklıma Street Rod serisini getirdi, tabii bu yeni oyunda sadece tamirciyiz, yarışmak yok. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Steam sitesinde gezerken karşıma çıktı. Daha çok yolu var sanırım Car Mechanic Simulator 2014 http://store.steampowered.com/app/270850/ Aklıma Street Rod serisini getirdi, tabii bu yeni oyunda sadece tamirciyiz, yarışmak yok. Ücretsiz olsa denemek isterdim Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Şimdi dolanırken gördüm.Ben battefield 4 ü açamamıştım.Ama youtube video koymuş adam aynı pc ile.Neden ben açamıyorum o zaman Çok canım sıkılmıştı açamayınca yahu ne yapsak ki. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Şimdi dolanırken gördüm.Ben battefield 4 ü açamamıştım.Ama youtube video koymuş adam aynı pc ile.Neden ben açamıyorum o zaman Çok canım sıkılmıştı açamayınca yahu ne yapsak ki. DX için paketi var. Onunla çözülüyor galiba abi. Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Bilmiyorum ki net olarak nedir ne değildir.Oynayan yok mu bu oyunu yahu.Cod uda normalde açmaz ama ram paketi ile halledip oynamıştım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Valla ben daha cod ve bf4 e el değmedim.. Bebekler olduktan sonra oyun oynayamıyorum sanırım Böyle bir şey mi oldu ne oldu kabul etmek istemiyorum ama hiç oyun oynayasım gelmiyor. Acaba birden zart diye büyümüş olabilir miyim Yorum bağlantısı
Akan Belen 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Bende eskisi kadar oynamıyorum zaten.Sadece bazı oyunlara karşı zaafım var Cod serisi BF serisi gibi crysis de bunlardan biri.Çocuk olunca gerçekten zor artık kendimize zaman ayırmak 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Bilmiyorum ki net olarak nedir ne değildir.Oynayan yok mu bu oyunu yahu.Cod uda normalde açmaz ama ram paketi ile halledip oynamıştım Abi aldığın hata ne ? İşletim sistemin 64 bit ise x86 ile açacaksın oyunu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts