İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

• 1 ay sonra...
Ramazan Danış

Battlefield 4 .sniper elite .world of tanks. Özellikle sniper elite in multiplayerini tavsiye ederim.çayımızı kahvenizi rahatça içebileceğiniz aşırı aksiyon olmayan güzel bir oyun.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

GRID Autosport indirdim. Harika bir oyun :p

Bazi görüntüler :)

Skyrim den görüntüler alalım ;)

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

GRID Autosport indirdim. Harika bir oyun :p

Bazi görüntüler :)

ybade2e4.jpgu7uratub.jpgbytepedu.jpg

Oyun güzel ancak bu tarz oyunları klawye ile değilde kaliteli direksiyon aparatlariyla oynamak çok zevkli geliyor bana ...
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Berkay Özdemir

Caunter Strike Online 'a sardim bu aralar. Indirinde oynayalim :))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Armağan Pekatik

Fifa 15 'te kafa ile gol atılmıyor. Fifa 14'te ne kolaydı :(

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Caunter Strike Online 'a sardim bu aralar. Indirinde oynayalim :))

2006Da Türkiye 5.si olmuştuk. (cs1.6 steam)  Ne günlerdi. 

Çok severim.  CS 1.6 satrancın silahla oynananıydı.   :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir

2 haftadır başından kalkmadan Grid Autosport oynuyorum :) 

Pist yarışlarını sevenler için güzel bir alternatif.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Sani Gerşon

CoD Modern Warfare'e sardım şu ara. Eskisi kadar heyecanlı gitmese de, vakit öldürüyor işte :)

konuyu buraya taşımışsınız ama bu oyun pc oyunu değil bilginiz olsun :)

Birazdan düzelecektir.

Yorum bağlantısı

Hafta sonundan beri Logitech Driving Force GT eşliğinde Grid Autosport  oynuyorum.Direksiyon ile oynamak çok başka boyutlara taşıyor oyunu

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

DFGT'mi satmasaydım Grid'i denerdim güzele benziyor...

Millet gün geçtikçe yeni oyunlar bulup oynar, biz hanımla 3 gündür Tank 1990 oynuyoruz iyi mi, bugün birlikte Metal Slug X bitirdik. Cadillacs&Dinosours(Mustafa) gösterdim pek sevmedi ama her fırsatta Tank'a devam.  :give_heart2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
(düzenlendi)

Skyrim den görüntüler alalım ;)

Abi unutmuşum atmayı :(

Bilgisayara format attırdım ondan oyunda gitti.. Ancak ev yapimina girmiştim :)

tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Övgü Gürşen

The war of mine idi sanırım adı. bir kaç kez oynayabildim, işler yoğun ve zaman alıyor bu oyun.

oynadığımız hemen hiç bir oyuna benzemiyor. konusu çok yaralayıcı. bir savaşta işgal altındaki bir şehirde yaşayan sivilleri canlandırıyorsunuz. etraftan, yıkıntılardan vs. eşya, yiyecek, yakacak gibi materyaller toplayıp bunlardan başka şeyler elde etmeye çalışıyorsunuz. barter filan yapılabiliyor arada sırada kapınıza gelenlerle. ya da bir kenarda çeşitli bitkiler yetiştirip yiyecek ya da düşük tesirli bitkisel ilaçlar yapabiliyorsunuz. çatınızın altındaki tüm insanlarla bir gün daha fazla yaşayabilmek için.

atmosfer çok iyi resmedilmiş. bağımsız bir grup tarafından geliştirilmiş bir oyun. ilk sahnede mesaj çok net, ne için olursa olsun 'fuck the war!'

dayanabiliyorsanız oynayın...

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

CoD Modern Warfare'e sardım şu ara. Eskisi kadar heyecanlı gitmese de, vakit öldürüyor işte :)

Birazdan düzelecektir.

Oyunlara saracağına git Burcu'ya Sar, hazır boşta :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Açıklamasında erkekler beni taşıyamıyor demiş ben onu taşırım da maaşım belli boyum belli yoksa başımın üstünde yeri var :)

Evli olmasam ben taşırım para dışkı bende. :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Oğuzhan Demir

Euro Truck Simulator 2'yi yasal olarak satın almak isteyenler için oyun steamda güzel bir indirime girmiş, going east ile birlikte 13.75 TL.

Özellikle multiplayer oynamak isteyenler kaçırmasın bence. Ben önceki gün aldım evde biraz oynadım çok hoşuma gitti tavsiye ederim

Steam ETS2+Going East 13,75 TL

Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut

Formula1 14,dirt 3,blur,callofduty tüm seriler, pes 15, Project Cars,Grid aotu sport, hepsini aktif olarak oynarım. Hele f1 faworim [emoji41]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...