Emre Köksal 18 Haziran 2012 Paylaş 18 Haziran 2012 dirt showdovn gayet renkli olmuş başarılı... sniper elite 2 ilk oyundan çok daha iyi olmuş... hassas noktalardan vurunca merminin iç organlarda ilerleyişini kırdığı kemikleri parçaladığı organları gösteriyor... şans eseri düşmanın kütüklüğünden vurursanız cephanesi elinde patlıyor... online bi oyun var oynadığım tavsiye ederim.. warrock counter in daha gelişmiş hali Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 mafia 2 günde toplamda 10 saatte bitirdim mafia I için bazı bölümleri bir ayda geçemediğim oluyordu. oyun gta serisi havasında olmuş biraz mafia I gerçekten güzel oyunmuş II sine bakınca anlıyorum. nedense eski oyunlardan daha fazla zevk alıyorum. Sani bu arada oyunda tam senlik bir bölüm var playboy kapaklarını topluyorsun ben 2-3 tanesine denk geldim oyunda saymdım ama 50 ye kadar playboy güzeli var Playboy sevmiim, hustler yok muydu? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 1950 lerde playboy vardı demekki onu koymuşlar Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Şu an max payne3 oynuyorum daha doğrusu zaman bulursam oynamaya çalışıyorum.Bebek saolsun pek fırsat vermiyor. Online oyun pek sevmem aslında ama CC sever biri olarak bu oyunu tuttum.Denemek isteyenler için link https://alliances.commandandconquer.com/?utm_medium=referral&utm_source=alliances.commandandconquer.com&utm_campaign=p4f_summer-2012-homepage-promo Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 World Of Tanks, ve beklemede olduğum World Of Warplanes Yorum bağlantısı
Refik Otebay 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 PES diyorum başka bir şey demyorum Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 ps3 hariçç...pc'de Leauge Of Legends tek geçerimm :) Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Pes oyununda rakip tanımam 10 yıldır işin kurdu oldum.İddadan kazandıklarımla bir daire alırdım herhalde. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 27 Temmuz 2012 Paylaş 27 Temmuz 2012 moh hepsi black ops assassins creed crysis hepsi (yenisini merakla bekliyorum) ve canım sıkıldıkça counter tabiki Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Arkadaşlar forumdan ara ara uzaklaşıyorum. Nedeni "volfied" 1994 te ne oynardık. Win 7 çalıştırmıyordu. Oğlum baba xp kuralım dedi. Benim de inadım inat win 7 de de oynanır dedim. Araştırdım çözümü bulmam kolay oldu. Emülatör yardımıyla oynanabiliyor. En fazla level 15 dedim. Oynamak isterseniz herşey burada http://www.forumti.c...alistirmak.html 3-4 tanesi hariç tüm bölümleri %99.9'la bitiriyordum. Belki 15 sene olmuştur oynayalı, sanırım 15'den sonra bonus bir bölüm daha vardı, arka planla küçük küçük bir sürü göz mü beyin mi öyle birşeyler... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 (düzenlendi) GTR2 devam(2004'den bu yana) Hatta nişanlımda aynı hastalığa yakalandı. 13 Ağustos 2012 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 Amam tanrım Semih foruma geldi . Sonunda gelebildim. MW ve Underground dediğin gibi ruha sahip. Hatta hot pursuit lerde çok güzeldi. Porsche'de öyle. Zaman geçtikce 7-10 yaş grubu nesile hitap etmeye başladı. durduğu yerde sağa sola kayan arabalar hoplamalar zıplamalar.. 2 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 Deus EX human revolotion başladım hem FPS hemde RPG öğelerini barındırıyor kayifli bir oyun. Ve yılın bombası halen sıkmıyorum The Elder Scroll: SKYRİM Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 Deus EX human revolotion başladım hem FPS hemde RPG öğelerini barındırıyor kayifli bir oyun. Ve yılın bombası halen sıkmıyorum The Elder Scroll: SKYRİM Olm ne biçim oyunlar oynuyosun len? 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 Deus EX human revolotion başladım hem FPS hemde RPG öğelerini barındırıyor kayifli bir oyun. Oyunu oynamak için ingilizce seviyesi nasıl olmalı Bazı oyunlar ciddi anlamda ingilizce istiyor da 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 Call of Duty modern warfare 1, 2 ve black ops oynaım çok zevkliydi.. Şimdi sarmıyor arada bir pes gta oynayıp gidiyorum.. Burdan görüp merak ettiğim Sniper Elite indiriyorum bakalım nasılmış Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 Call of Duty modern warfare 1, 2 ve black ops oynaım çok zevkliydi.. Şimdi sarmıyor arada bir pes gta oynayıp gidiyorum.. Burdan görüp merak ettiğim Sniper Elite indiriyorum bakalım nasılmış eh işte görsellik olarak güzel ama çok sarmadı beni ya Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 eh işte görsellik olarak güzel ama çok sarmadı beni ya Hadi ya % 28 doldu bile.. Sarmazsa sileriz yahu kota beleş nasılsa Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 Hadi ya % 28 doldu bile.. Sarmazsa sileriz yahu kota beleş nasılsa Beleşte sıkıntı yok ver coşkuyu :D 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 Oyunu oynamak için ingilizce seviyesi nasıl olmalı Bazı oyunlar ciddi anlamda ingilizce istiyor da şu ingilizce kurlarıının dilinden konuşursak başlangış değlde ortaya yakın orta olmak gerekiyor.. birkaç kilit kelimenin birazda gelmiş geçmiş geçiyor gidiyor zamanları biliyorsak sorun yok genel olarak anlaşılır oluyor. ama skyrim RPG olarak deus ex e göre daha kolay çünkü daha yalın bir ingilizce var deus ex 2027 de geçtiğinden daha terimsel kelimeler var içinde ) Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 Oyunu oynamak için ingilizce seviyesi nasıl olmalı Bazı oyunlar ciddi anlamda ingilizce istiyor da İç güdüsel ingilizce gerekiyor abi Al silahı eline yardır çok takılma dile :D 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 İç güdüsel ingilizce gerekiyor abi Al silahı eline yardır çok takılma dile :D fakat oyunların ingilizce geliştirdiğide bir gerçek. ne demek istiyor bu denyo diyip sözlük karıştırmışlığım translate.google.com ile çok haşır neşir olmuşluğumda vardır Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 İlk Deux Ex'i çok sevmiştim, her araca binilen oynadığım ilk oyundu. Ama skyrim oynamam, adı fena çünkü. N'olur n'olmaz... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts