Tahir İlter 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 fakat oyunların ingilizce geliştirdiğide bir gerçek. ne demek istiyor bu denyo diyip sözlük karıştırmışlığım translate.google.com ile çok haşır neşir olmuşluğumda vardır So so kıvamında ingilizcem var ama oyunlarda hiç uğraşmam dedim ya iç güdüsel ingilizcemi geliştirdim :D Tepemde sürekli konuşan anlamadığım bir eleman varsa sıkı veriyorum topuklarına :D 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 So so kıvamında ingilizcem var ama oyunlarda hiç uğraşmam dedim ya iç güdüsel ingilizcemi geliştirdim :D Tepemde sürekli konuşan anlamadığım bir eleman varsa sıkı veriyorum topuklarına :D Abi biz ona cinnet anı diyoruz :D ama evet bazen yeter be canım cicim arkadaşım(!) diyip sıkıyorum direkt beyne bende 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 Abi biz ona cinnet anı diyoruz :D ama evet bazen yeter be canım cicim arkadaşım(!) diyip sıkıyorum direkt beyne bende En sevdiğim eleman Max payne 2 de ikinci bölümde rus geliyor bir tane o kral adam benden önce odalara dalıp çok eleman temizledi :D Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Tetrisimi buldum pilleri takınca çalıştı... Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 scania truck similatör. aynı oyun hep, 18 wheels vs. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 yok çok farklı eurotrucka biraz benziyor ammaaa kontrolü daha güzel. tabi konsolla oynamak lazım. Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Genelde bende çok dinlemem sıkarım topuklarına Ama işte bazen yemiyor o illa anlamak gerekiyor.cod , maxpayne gibi oyunlarda çokda lazım olmuyor zaten.Maxpayne3 bitirdim yeni.Kötü olmamış Max'a alışmak sadece biraz zaman aldı .Birde üst seviyede oynayınca biraz kasıyor meret Cod serisinin tamamını büyük keyifle oynadım yenisini bekliyoruz şimdi. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Ekim 2012 Paylaş 27 Ekim 2012 (düzenlendi) Genelde bende çok dinlemem sıkarım topuklarına Ama işte bazen yemiyor o illa anlamak gerekiyor.cod , maxpayne gibi oyunlarda çokda lazım olmuyor zaten.Maxpayne3 bitirdim yeni.Kötü olmamış Max'a alışmak sadece biraz zaman aldı .Birde üst seviyede oynayınca biraz kasıyor meret Cod serisinin tamamını büyük keyifle oynadım yenisini bekliyoruz şimdi. Abi 3 ü yakalattım ben ya cr... çok sıkıntı galiba.Sen yaşadın mı buna benzer bir durum direk oynadın mı? 27 Ekim 2012 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi Nrack? :p Yorum bağlantısı
Çağatay Ekinci 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 Online değilse eğer Metal Gear Solid tektir benim için.Hayatımda üstüne başka oyun görmedim görmemde. Onun dışında tabii ki playstation 1 den ve 98 yılından beri oynadığım oyunlar Silent Hill serisi Resident Evil serisi Dino crisis Soul reaver Splinter cell Warcraft Diablo serisi Gta serisi (Aklıma gelen bu kadar) Uzun zamandır playstation haricinde bilgisayardan oyun oynamıyorum oynarsam candır,kandır,DOTA İsteyen olursa playstation online oyunları beraber oynayabiliriz Mortal kombat vs. gibi. Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 C.S. oynarım pes 13 oynarım. Haa counter de iddialıyımdır. onlıne oynanır her türlü Yorum bağlantısı
Tahir İlter 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 Len Zafer herkes 100-150 lira para verip orjinal oyun oynuyor di mi Bir de editlemiş bak şuna lisanslı findowsunla mı editledin onu 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 Euro Truck Simulator 2 +1 İsteyene detaylı anlatım yapılır Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 Gta serisi, Fifa serisi, Pes serisi benim için yeterli. Bu ara genelde face'de bir kaç oyuna sardım. Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 Counter strike 1.6 online ) hangi serverdesin Yorum bağlantısı
Akan Belen 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Abi 3 ü yakalattım ben ya cr... çok sıkıntı galiba.Sen yaşadın mı buna benzer bir durum direk oynadın mı? Kusura bakma Tahir cevabı biraz geç yazıyorum ama.Bebek yüzünden ve işler yüzünden bu dönemde çok giremiyorum nete. Soruna gelince bende hiçbir sıkıntı çıkmadı çok rahat şekilde oynadım ve bitirdim oyunu. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Kusura bakma Tahir cevabı biraz geç yazıyorum ama.Bebek yüzünden ve işler yüzünden bu dönemde çok giremiyorum nete. Soruna gelince bende hiçbir sıkıntı çıkmadı çok rahat şekilde oynadım ve bitirdim oyunu. Eh biraz araştıralım bakalım bulurum nette bir şeyler.Teşekkür ederim abi. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Bu ara fena SimCity4 Rush Hour'a sardım. Bakalım Yorum bağlantısı
Sinan Kulaksız 3 Kasım 2012 Paylaş 3 Kasım 2012 178.211.51.27Genel bu ip'te takılırım Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 3 Kasım 2012 Paylaş 3 Kasım 2012 178.211.51.27Genel bu ip'te takılırım ben şu anda bile oynuyorum. dur bakayım sizin ora nasılmış tozunu attırayım bi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2012 Paylaş 4 Kasım 2012 Bu ara fena SimCity4 Rush Hour'a sardım. Bakalım Sarılacak kadar iyi mi ? Ben bayağı bi eskilerde kaldım. Ahh ah nerde o eski Age of Empires, sims 2'ler. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 4 Kasım 2012 Paylaş 4 Kasım 2012 Sarılacak kadar iyi mi ? Ben bayağı bi eskilerde kaldım. Ahh ah nerde o eski Age of Empires, sims 2'ler. Ben bir baktım nete de bulamadım SimCity4 Rush Hour diye. Nerde o eski Age Of dersen Burak, internet cafelerimizde mevcut istersen kapışak Yorum bağlantısı
Recommended Posts