İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Ben bir baktım nete de bulamadım SimCity4 Rush Hour diye. Nerde o eski Age Of dersen Burak, internet cafelerimizde mevcut istersen kapışak :biggrin:

Olur bi gün oturalım kapışalım. Kimin wonder'ı kimi döver görelimç :D

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Olur bi gün oturalım kapışalım. Kimin wonder'ı kimi döver görelimç :D

Ohoo daha başlamadan hile hurdaya kaçıyosun, wonder'ı ne karıştırıyorsun. Fillerinle gel aslanım :bambam::seytan::boks:

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul
(düzenlendi)

1.5 - 2 senedir bekliyorum Euro Truck Simulator 2 yi, 1 ay kadar önce çıkmış piyasaya fakat oynamak için benim masaüstüne birazcık modifiye yapmam lazım. Eskiden beri büyük araba hastalığım var ne kadar tır-otobüs oyunu varsa oynadım bitirdim. Şimdi ilk işim bir direksiyon seti almak :D. Şu güzelliğe bakarmısınız :flowers:

tarihinde Ergin Ertuğrul tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

gireceğin zaman söyle gireyim bende sizin oraya :) normalde başka yerde takılıyorum. Ben girersem nickimden anlarsın hemen :)

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

1.5 - 2 senedir bekliyorum Euro Truck Simulator 2 yi, 1 ay kadar önce çıkmış piyasaya fakat oynamak için benim masaüstüne birazcık modifiye yapmam lazım. Eskiden beri büyük araba hastalığım var ne kadar tır-otobüs oyunu varsa oynadım bitirdim. Şimdi ilk işim bir direksiyon seti almak :D. Şu güzelliğe bakarmısınız :flowers:

süper olmuş :good1:

Yorum bağlantısı
Sinan Kulaksız

gireceğin zaman söyle gireyim bende sizin oraya :) normalde başka yerde takılıyorum. Ben girersem nickimden anlarsın hemen :)

Senin takıldığın ip'i ver ben geliyim oraya :)

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan
(düzenlendi)

95.173.173.35 oyuna giriyorum ben :)

tarihinde Feti Ercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

+1 İsteyene detaylı anlatım yapılır :)

Ben istiyorum ne var ne yok :D O oyuna takıntılı bi ben varım zannetmiştim

Yorum bağlantısı
Borga Tansel
(düzenlendi)

Ben istiyorum ne var ne yok :D O oyuna takıntılı bi ben varım zannetmiştim

Biraz başlayayım o zaman :)

İlk etapta oyuna girmeden kendimize bir ad, yüz ve şirket ismi seçiyoruz. Daha sonra başlamak istediğimiz ülkeyi seçiyoruz. ETS 1'deki gibi Fransa yok daha az şehir var ve yine eskisinde olan Portekiz bulunmamakta. ETS 2 de hem tır sürüyoruz hem de şirket yönetiyoruz. Biraz para kazandıktan sonra bankadan kredi çekip bulunduğumuz şehirde bir garaj alıyoruz ve burası bizim şirketimiz oluyor. Şirkete bir tır daha ve yanına yine bizim seçtiğimiz bir sürücü işe alıyoruz. Ve bu şekilde şirketi büyütüyoruz. Eskisine göre daha güzel bir oyun olmuş. Mesela kargo çeşitleri eskisine nazaran çok daha fazla. Örneğin iş makinası, su tankları vb değişik kargolar mevcut. Level atladıkça kendimize bir özellik katıyoruz. Her ülke açık ama Level'ınız düşük ise fazla km yol yapamıyorsunuz. Level arttıkça daha doğrusu uzun yol özelliğinizi arttırdıkça km artıyor.

Yine oyunun en güzel yanlarından birisi de aldığımız tırlara paramızla modifikasyon yapabiliyoruz.

Farklı forumlarda değişik modlar mevcut. ETS 2 de yine lisans problemi olduğundan volvo tırlara vailant yazmışlar mesela. İndirdiğimiz mod ile beraber bunları düzeltebiliyoruz. Tabi bu sizin zevkinize kalmış bir olay.

İyi sürüşler, keyifli oyunlar, bol kazançlar :)

tarihinde Borga Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Şuan acayip gaza geldim yarın gidip bir direksiyon takımı alıyorum :D Ayrıca bilgilendirmeleriniz için de çok teşekkürler,tır oyunu manyaklığı bi bende var zannediyordum :)

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Trafiğe kapalı alanda kamyon sürmüşlüğüm olduğundan ve de gerçeği çok zevkli olduğundan ayrıca ve de ayrıca d-e sınıfı ehliyet olmadığından oyunda sürüyoruz, zevkimizi öyle alıyoruz :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Keleş

Evet arkadaşlar PC'de oynadığınız, unutamadığınız tek kişilik (online oynamadığınız) oyunları merak ediyorum. Ben hemen yazayım

1) Half-Life 1

2) Opposing Force

3) GTA 2 - 3 - Vice City

4) Sim City 4- Rush hour

5) Elder of Scroll - Oblivion

6) Fall out 2

7) Swat 2

8) Red Alert 2

9) Championship Manager 2003-2004

10) Hitman Contracts

Bir de şu an oynadığınız oyunları yazalım. Ben de benimkileri yazıyorum:

1) Fall out New Vegas

2) Cities in Motion

3) Cities XL

4) Fifa 2011

5) Assasins Creed - 3 - Brotherhood

eski bir konu ama bir dipnot olarak dün medal of honor warfighter limited edition yükledim pc ye bunu biterecem ama sanırım oyun sorunlu ses ile görüntü uyuşmuyor ;D

bunun dışında bugün de call of dutk black ops 2 yükledim bu oyun da hata verdi ama düzelttim moh bitsin buna devam :) ayrıca ilk defa bir oyunu yükledikten sonra oyunun çalışması için bilgisayarın tarihini geriye aldım ;D bu arada black ops 2 oynayacaklar kurulumdan sonra "windows çalışmayı durdurdu" hatası ile karşılaşırlarsa bilgisayarın tarihini 13.11.2012 yapsınlar düzeliyor :D

eski bir konu ama bir dipnot olarak dün medal of honor warfighter limited edition yükledim pc ye bunu biterecem ama sanırım oyun sorunlu ses ile görüntü uyuşmuyor ;D

bunun dışında bugün de call of dutk black ops 2 yükledim bu oyun da hata verdi ama düzelttim moh bitsin buna devam :) ayrıca ilk defa bir oyunu yükledikten sonra oyunun çalışması için bilgisayarın tarihini geriye aldım ;D bu arada black ops 2 oynayacaklar kurulumdan sonra "windows çalışmayı durdurdu" hatası ile karşılaşırlarsa bilgisayarın tarihini 13.11.2012 yapsınlar düzeliyor :D

unutmuşum PES 2013:D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

yeni most wanted çıkmış. oynayan var mı :D bu NFS shift sarmadı beni

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Klan falan olunca zevkli, TSK klanındayım, dünyaya meydan okuyoruz :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

ödeyenlerde var ödemeyenlerde.kardeşim ödemeyenlerden

Beni artık hiçbiri sarmıyor:( Misal Underground 2'de ben arabayı dynoya sokar,son dişli oranlarını değiştirir.Aynı milletin şimdi yaptığı gibi yakıt hava karışımını falan ayarlar dynoya sokardım arabaları.Need for Speed Run bitirdim geçen :( Sırf arada zaman geçsin diye başka hiç esprisi yok artık araba yarışlarının :(

Otobüs kamyon olaylarını falan hiç oynayamıyorum içim sıkılıyor tın tın gitmekten.Bana bir çare bulun kaç yıldır adam akıllı oyun oynamıyorum :(

siz ozaman savaş oyunlarına yönelin biraz .

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bunu oynuyorsunuz ama belli miktar para ödüyorsunuz değilmi. Yok tanka şu donanımı ekle yok hızlı gitsin vs vs diye para ödüyormusunuz?

Yok canıım, oyuna para verirmiyim, bu oyun online oynanan beleş bir oyun, evet paralı da oluyor, premium silahlar ve tanklar var, premium olunca daha fazla kredi ve deneyim kazanıyorsunuz, %50 kadar artıyor kazanımlar, ama parasızda oynanıyor, bu durumda yine herşeyi alabiliyorsun ama alman uzun zaman sürüyor, ben baya zamandır oynuyorum yani :)

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Pro Evulotion Soccer serisi hastasıyım. =) PES 4'le başlamıştım oyuna.PES 6 serinin en sevdiğim oyunuydu.Öyle ki;oyuna kendi yamalarımı bile yapıyodum,formalar,müzikler,arka planlar,vs.En kötüsü PES 2008'di,yeni grafikler ve oyun tarzı çok amatördü.Şu an severek PES 2013 oynuyorum. =)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Arada bir, büyük araç süresim gelir, haftada 2-3 saat bu oyuna bakarım.

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...