Guest Feti Ercan 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Yok canıım, oyuna para verirmiyim, bu oyun online oynanan beleş bir oyun, evet paralı da oluyor, premium silahlar ve tanklar var, premium olunca daha fazla kredi ve deneyim kazanıyorsunuz, %50 kadar artıyor kazanımlar, ama parasızda oynanıyor, bu durumda yine herşeyi alabiliyorsun ama alman uzun zaman sürüyor, ben baya zamandır oynuyorum yani biliyorum abi ama çok kasıntılı oyanayanlar baya bir para döküyor. Ben de bir ara böyle strateji oyununa sarmıştım gece 4 te kalkıp saldırı varmı diye filan bakıyordum. Paralı oynamadığım için çok duramadım göçerttiler. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Beni artık hiçbiri sarmıyor:( Misal Underground 2'de ben arabayı dynoya sokar,son dişli oranlarını değiştirir.Aynı milletin şimdi yaptığı gibi yakıt hava karışımını falan ayarlar dynoya sokardım arabaları.Need for Speed Run bitirdim geçen Sırf arada zaman geçsin diye başka hiç esprisi yok artık araba yarışlarının Otobüs kamyon olaylarını falan hiç oynayamıyorum içim sıkılıyor tın tın gitmekten.Bana bir çare bulun kaç yıldır adam akıllı oyun oynamıyorum Önce güzel bir direksiyon seti alınır.Ardından Richard Burns Rally de biraz antreman yapılır.Düzeltiyorum ciddi antreman yapılır daha sonra internet dünya ralli şampiyonasına katılınır Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 yeni most wanted çıkmış. oynayan var mı bu NFS shift sarmadı beni Kayınço oynamış, oynanabilirliğini beğenmemiş. İnce, hassas dönüşler yok. Beğenmedim dedi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Kayınço oynamış, oynanabilirliğini beğenmemiş. İnce, hassas dönüşler yok. Beğenmedim dedi. yeni most wanted çıkmış. oynayan var mı bu NFS shift sarmadı beni Bir haftadır oynuyorum. Eski zevkine dönmüş. Ancak çok zorlaşmış. 160'a yakın araç, her araçta 5 yarış. 10 tane most wanted'ı indirmeniz gerekiyor. Bayağı eğleniyorum, keyifli. Zafer, tam aksine dönüşler bayağı hassaslaşmış. Eskiden klavyede tuşa dokununca direksiyon %100 sağa veya sola dönerdi. Şimdi tuşa uzun basman gerekiyor dönüşü sağlaman için. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Ben görmedim, kayınçonun yalançısıyım Yorum bağlantısı
Gökhun Batur 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Half Life 1 ; Opposing Force, Counter Strike, Midtown Madness, Driver, Fifa '98, Fifa2000, Max Payne (hala tek geçerim), Delta Force 1 - 2, Max Payne II, GTA I - II, GTA Vice City, GTA San Andreas, Freedom Fighters. İtiraf etmeliyim : Focus I hayranlığım Midtown Madness ile başladı. Ford'un bu arabayı ilk yaptığı sene, oyuna altın sarısı bir Focus I koymuşlardı. O gün bugündür hastayım bu arabaya... 1 Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Half Life 1 ; Opposing Force, Counter Strike, Midtown Madness, Driver, Fifa '98, Fifa2000, Max Payne (hala tek geçerim), Delta Force 1 - 2, Max Payne II, GTA I - II, GTA Vice City, GTA San Andreas, Freedom Fighters. İtiraf etmeliyim : Focus I hayranlığım Midtown Madness ile başladı. Ford'un bu arabayı ilk yaptığı sene, oyuna altın sarısı bir Focus I koymuşlardı. O gün bugündür hastayım bu arabaya... o oyunu biz altın kapmacalı onlıne oynardık o sarı arabayı biliyorum en iyisiydi demek o araba fordmuş 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Şu sıralar PES 2013'de sürekli Galatasaray - Mancester U. maçı yapıyorum. En zor seviye, kadro CL kadrolarıyla paralel, istatistikler kafa kafaya gidiyor. Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 gs tırt burak yok ambrabat yok nasıl 2013 bu anlamadım Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Yo yeni güncelleme ile Amrabat geldi, sadece biraz saçı var. Kelleştirip gücünü diğer oyuncuların seviyesine getirmek kafi Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 Yo yeni güncelleme ile Amrabat geldi, sadece biraz saçı var. Kelleştirip gücünü diğer oyuncuların seviyesine getirmek kafi Nasıl güncellediniz ? ben 1 2 ay önce almıştım cdsini ama güncelleme filan göremedim. Onun için ayır cd mi yoksa internetten b,r şeymi indirmek lazım Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 Kurulmuş bir oyunu tekrar kurulabilecek halde cd ye çekmemiz mümkün mü? Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 yok maalesef. pes 2012 de bir zaman sonra güncelleme için bizi yönlendirmişti onu yükledim hiç bir şey yapmadan oyun içinde güncellemişti. Bu farklı sanırım Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 Ya duymuştum bir program ama adı ne idi hatırlıyamıyorum.Güncelleme farklı bir durum.Benim dediğimde açılmış olan dosyalar tekrar setup yapılabilecek şekilde toplanacak. Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 (düzenlendi) Burada pc mühendisi asker var ona yaptırırım o halleder adam canavar gibi her türlü biliyor 20 Kasım 2012 tarihinde Feti Ercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 Burada pc mühendisi asker var ona yaptırırım o halleder adam canavar gibi her türlü biliyor Ah ah ne çektim askerde komutanlardan Nereden dediysem bilgisayardan anlıyorum dedim yazıhanenin bilgisayarını tamir etmemle başladı eziyetim.Önce yazıcı yaptılar sonra bilgisayarı bozulan gece gündüz demedi beni buldu.Gece yatağımdan kaldırıp çok birlik dışına bilgisayar tamirine götürdüler hatta başka taburlardan bilgisayar getirip tamir ettirdiler.Ta buradan kargo ile cd,program vs onları gönderdiler (Kıbrıs'a). :D Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 Ah ah ne çektim askerde komutanlardan Nereden dediysem bilgisayardan anlıyorum dedim yazıhanenin bilgisayarını tamir etmemle başladı eziyetim.Önce yazıcı yaptılar sonra bilgisayarı bozulan gece gündüz demedi beni buldu.Gece yatağımdan kaldırıp çok birlik dışına bilgisayar tamirine götürdüler hatta başka taburlardan bilgisayar getirip tamir ettirdiler.Ta buradan kargo ile cd,program vs onları gönderdiler (Kıbrıs'a). :D Abi nitelikli asker bulmak zor Genelde büyük yerlere veriyor öyle askerleri. Bizim burda 3 tane esrarcı var ticaretini de yapıyorlar arada mahkeme getirip götürüyoruz. 2 tanesi mapusdan yeni çıkmış gasp bir tane memur bir tane pc mühendisi var onlarda kısa dönem onlarda olmasa iş yapacak adam yok Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 Abi nitelikli asker bulmak zor Genelde büyük yerlere veriyor öyle askerleri. Bizim burda 3 tane esrarcı var ticaretini de yapıyorlar arada mahkeme getirip götürüyoruz. 2 tanesi mapusdan yeni çıkmış gasp bir tane memur bir tane pc mühendisi var onlarda kısa dönem onlarda olmasa iş yapacak adam yok Esrarcıdan iyi nitelikli eleman mı olur ya Ver esrarı sen ne olmasını istiyorsan o olsun :D Öyle ya biz kısa dönem olarak 10 kişiydi suyumuzu çıkardılar Valla bu tip işlerle :D Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 Esrarcıdan iyi nitelikli eleman mı olur ya Ver esrarı sen ne olmasını istiyorsan o olsun :D Öyle ya biz kısa dönem olarak 10 kişiydi suyumuzu çıkardılar Valla bu tip işlerle :D valla okumuş adam her işi güzel yapıyor. Çocuk sağolsun lavoba bile temizliyor. ilk okul mezunu bile olmayan adam elini bile sürmüyor. ben genelde onlarla takılıyorum zaten. Abi esrarcı adamı pof pofluyoruz gece ilaç içmeden uyumuyor. Geçen mutfaktan satırı almış sağa sola saldırdı zor kurtulduk İstanbula götürdüm tedaviye bu sağlam dediler yine verdiler buraya. Yanımdan ayırmıyorum 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 valla okumuş adam her işi güzel yapıyor. Çocuk sağolsun lavoba bile temizliyor. ilk okul mezunu bile olmayan adam elini bile sürmüyor. ben genelde onlarla takılıyorum zaten. Abi esrarcı adamı pof pofluyoruz gece ilaç içmeden uyumuyor. Geçen mutfaktan satırı almış sağa sola saldırdı zor kurtulduk İstanbula götürdüm tedaviye bu sağlam dediler yine verdiler buraya. Yanımdan ayırmıyorum Bizde esrarcı yoktu ama balici vardı.Ayaklı prit diye dalga geçiyordum Kendide gülüyordu Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 Pes 2013 DLC 2.00 diye aratırsanız internette pek çok güncelleme bulabilirsiniz. Güncelleme son transferleri ve bir kaç ekstra stadı içeriyor. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 Pes 2013 Futbol life modundan devam ediyorum. Hiç bir zaman futbol yaşamında hiç bir oyuncumla yıldız alamadım ya ona yanıyorum. Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 steam'de 27 kasıma kadar indirim furyası var max payne 3 14 doleros var mı yararlan aramızda bizlerle paylaşırsa sevinirim gözden kaçırdıklarımız olmasın CS:global offansive kaptım hemen. geçenlerde de 4,99$'a gta 4 vardı ne zamandır hep oynamak istiyordum ama yüklemek vs uğraşmamıştım. Hoş yenisi geliyor 2013 ikinci çeyrekte Yorum bağlantısı
Semih İzgi 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 (düzenlendi) Efsane. Yarım saat bekleyince heryer bembeyaz olurdu. 24 Kasım 2012 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 1 Aralık 2012 Paylaş 1 Aralık 2012 Bi yeni oyun alıyorum bi eski oyun, Call of dutty oynuyordum bi baktım 2009 oyunu Star Wars The force unleashed e dalmışım . Boş zamanlarımda oyun oynamayı seven biri olarak, bilgisayar toplamayıda severim son bilgisayarımı 2 sene kadar önce sağlam bir şekilde topladım. Geçenlerde turboyu çifleyerek... güncel oyunlarda son çözünürlüğe devam dedim, bu da benim bi- turbo'lu bilgisayarın içi ( dikkatli bakınca gtx 570 kodlu 2 turbo fark edilebilir ) 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts