İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Zafer, Euro Truck Simulatör 2'yi musallat etti..

Oynuyorum ara sıra...

Bunu oynayan yamasını bilen var mı ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Oynuyorum ara sıra...

bende bi ara onun german truck olanı vardı. euro truck için otobüs yamaları felan var :p hatta xenon yamaları vardı :D
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben değilimdir abi o :D Benim oyun oynayabilecek bi PSU'm bilem yok :p

Sensindir.. Bu tür şeyler hep senin başının altından çıkıyor...

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sensindir.. Bu tür şeyler hep senin başının altından çıkıyor...

Arkadaş yine bu akşam kabul gecem heralde :D Tüm ihaleler bende.

Yarın bi bakalım, ben de yükliyim, Intel G33/G31 onboard kart oynatır mı ki bunu :D

Yorum bağlantısı
Ugurcan Yogun

Flight Simulator pek oynamak gibi degil de sebebi payware uçaklarla gerçek uçuşları bire bir simule edip uçmam örnek olarak

İstanbul - İzmir uçuşunda thy atatürk havalimanindan biga daha sonra da bergama üzerinden izmir Adnan Menderese ulaşır bu uçuş yaklaşık 59dk sürer (meydan trafigine bagli olarak) ve ayni şekilde gerçek bir uçuş yapip İstanbul - newyork seferi yapip 15 saat uçurduğmu bilirim :) bağamlilik derecesinde

Kullandığım en değerli paywarelerim google dan özellikle pmdg ye bakıp yorumlamanızı isterim

-PMDG 737-800NGX

-güncel Airac

-Wilco Airbus A-321

-Hemen hemen türkiyedeki tüm havalimanları

-FSPassengers X (thy nin anonsları için bayılıyorum buna he bide hostesin arada sırada kahve getirmesi ve yolcuların üşümesi ve terlemesi gibi enstantane ler var )

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

benimde hep aklımda flight simulator ama detaylarına hiç giremedim.

hangi simuatoru kullanıyorsunuz? yamaları nereden ediniyorsunuz acaba?

birde sanırım joystick almak gerek :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Flight Simulatorı ben de bi ara çok oynuyordum. Ama yolcu uçakları dışındakiler sarmıyor ben.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Flight Simulator pek oynamak gibi degil de sebebi payware uçaklarla gerçek uçuşları bire bir simule edip uçmam örnek olarak

İstanbul - İzmir uçuşunda thy atatürk havalimanindan biga daha sonra da bergama üzerinden izmir Adnan Menderese ulaşır bu uçuş yaklaşık 59dk sürer (meydan trafigine bagli olarak) ve ayni şekilde gerçek bir uçuş yapip İstanbul - newyork seferi yapip 15 saat uçurduğmu bilirim :) bağamlilik derecesinde

Kullandığım en değerli paywarelerim google dan özellikle pmdg ye bakıp yorumlamanızı isterim

-PMDG 737-800NGX

-güncel Airac

-Wilco Airbus A-321

-Hemen hemen türkiyedeki tüm havalimanları

-FSPassengers X (thy nin anonsları için bayılıyorum buna he bide hostesin arada sırada kahve getirmesi ve yolcuların üşümesi ve terlemesi gibi enstantane ler var )

Ben de oynardım ama payware'lere hiç bulaşmadım.

flythy'nin recorder'ı ile uçuyordum, onun sesleri de gayet güzel. Siz hangi havayolu'nda uçuyorsunuz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Oynuyorum ara sıra...

Abi 1 aydır uğraşıyorum artık bıktım denemediğim torrent kalmadı. Nereden temin ettin bir yazabilirsen 2 senelik hasretime kavuşmuş olacağım :D

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Oynuyorum ara sıra...

Abi, www.kamyoncuyuz.biz diye bir site var. Bu oyun ile ilgili baya bir şey var orada ;)

Yorum bağlantısı
Ugurcan Yogun

benimde hep aklımda flight simulator ama detaylarına hiç giremedim.

hangi simuatoru kullanıyorsunuz? yamaları nereden ediniyorsunuz acaba?

birde sanırım joystick almak gerek :)

Flight Simulator X

ben pmdg yi satın aldım lisanslı ama yardımcı olurum istersen joystic olarak üretimi durmuş ama sahibinden de bulabileceğin Microsoft Force FeedBack 2 Joystic bulabilirsin 220v ile Çalışan bu joystic gerçekten birebir tepkiler ile çalışıyor

Ben de oynardım ama payware'lere hiç bulaşmadım. flythy'nin recorder'ı ile uçuyordum, onun sesleri de gayet güzel. Siz hangi havayolu'nda uçuyorsunuz?

online uçmuyorum üyelik aldım bi ara vthy den yapısınıda kurdum ama hiç uçmadım online düşünüyorum online konusunda bilgisi olanlardan bilgi aldıktan sonra

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Flight Simulator X

ben pmdg yi satın aldım lisanslı ama yardımcı olurum istersen joystic olarak üretimi durmuş ama sahibinden de bulabileceğin Microsoft Force FeedBack 2 Joystic bulabilirsin 220v ile Çalışan bu joystic gerçekten birebir tepkiler ile çalışıyor

online uçmuyorum üyelik aldım bi ara vthy den yapısınıda kurdum ama hiç uçmadım online düşünüyorum online konusunda bilgisi olanlardan bilgi aldıktan sonra

Online uçmadıktan sonra keyfi yokki. Sadece kule koordinasyon bilgilerini öğrenmeniz lazım

yani frekanslar, konuşma düzeni vs...

Gerçekten çok keyifli.

Mesela, gerçekte uçarkan circle etmek durumunda kalıyorsunuz. Chart'tan circle durumuna göre hareket etmeniz gerekiyor vs...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ugurcan Yogun

Online uçmadıktan sonra keyfi yokki. Sadece kule koordinasyon bilgilerini öğrenmeniz lazım

yani frekanslar, konuşma düzeni vs...

Gerçekten çok keyifli.

Mesela, gerçekte uçarkan circle etmek durumunda kalıyorsunuz. Chart'tan circle durumuna göre hareket etmeniz gerekiyor vs...

bende trafik eklentisi var ve internal atc si kalabalık olduğu durumlarda bekletiyor ve ineceğim meydana yaklaşmayı chartlar ile yapıyorum bekletiyorsa circle to land yapıyorum zaten ama online uçmak istiyorum

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

bende trafik eklentisi var ve internal atc si kalabalık olduğu durumlarda bekletiyor ve ineceğim meydana yaklaşmayı chartlar ile yapıyorum bekletiyorsa circle to land yapıyorum zaten ama online uçmak istiyorum

E tamam işte, tek farkını kule ile sesli veya yazılı irtibatta bulunacaksınız. Gayet keyiflidir.

LTBA Cntr, from ltba to ltfe, fl350.... ulen sonrası neydi, unuttum ha :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ugurcan Yogun

E tamam işte, tek farkını kule ile sesli veya yazılı irtibatta bulunacaksınız. Gayet keyiflidir.

LTBA Cntr, from ltba to ltfe, fl350.... ulen sonrası neydi, unuttum ha :D

Valla abim ben bi kurcalayim o zaman :) takildiğim yerde başını ağrıtırım kızma sakın :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Valla abim ben bi kurcalayim o zaman :) takildiğim yerde başını ağrıtırım kızma sakın :)

Tabiiki :good1:

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

GTA V ve CRYSIS 3'ü merak ediyorum. Ama bunları kaldıracak bilgisayar hangimizde var onu daha çok merak ediyorum :D CRY Engine dx10 ve 10.1 desteğini kaldırdı. DX11 olmayan tüm cihazlara elvedasını verdi.

xl_GTA-5-624-1.jpg

crysis-3-accidentally-revealed-on-origin.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

gta5 için iddialıyım. full olmasada medium'da rahatlıkla oynatabiliyor olmam lazım.

Malum 2 seneli kart sonuçta benimki :)

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

uğraş abinin sistemde sıkıntı olmadan 1080p, high quality, 2-4xmsaa gibi bir ayarda oynatması gerek. iki tane nvidia GTX570 ekran kartı var. sayısını bilmediğim kadar RAM var :D çünkü resimde gözükür bütün slotlar dolu :) işlemcisini malesef bilmiyorum :)

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

uğraş abinin sistemde sıkıntı olmadan 1080p, high quality, 2-4xmsaa gibi bir ayarda oynatması gerek. iki tane nvidia GTX570 ekran kartı var. sayısını bilmediğim kadar RAM var :D çünkü resimde gözükür bütün slotlar dolu :) işlemcisini malesef bilmiyorum :)

işlemci i7 960, 3.2 ghz x58 çipsetli... kararlı, düzgün çalışan bir işlemci gerektiğinde 4ghz de çalışabiliyor...Şu an bilgisayara Battlefield3 premium edition yükleniyor...premium üyelik ve 5 genişleme paketi içeriyor...seviyorum bu seriyi :good1:

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

sizinki direkt ütopik sistemi sıyırıp geçmiş :)

battlefield 3'ü bende çok keyifle oynamıştım ve zor bir oyundu hardta oynarken codta veteranda bile rahat ilerleyebiliyorsunuz. CoD serilerine göre daha gerçekçi tepkimeler vs var.

sizin bu battlefield 3 steamden mi aldınız? bende çünkü bekliyorum noel indirimlerini. mw3 veya battlefield 3 almak istiyorum.

öğrencilik anca indirimleri kollayarak :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...