İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Guest Feti Ercan

oynadığınız oyunlar diye bölüm var forumda orada yazıyor. birkaç kişi oynuyordu sanırım

Yorum bağlantısı
Gökhan Köse

Oynayanlardan bir kaç kişi bir araya gelsek aramızda da maç yapıp fikir alışverişinde bulunabiliriz

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Fifa 13 ultimate team oynayan yok mu?

Gökhan bey bu konuda oynayan kişilere ulaşma şansınız daha yüksek ;)

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Ets 2 Kamyoncu ruhumu geri getirdi :D Online radyoyada koydum Trt Türküyü Ömür biter yol bitmez :fiuw: İngiltereye gidip soldan trafiğe alışamayınca kamyonu pert ettim ama gene de mutluyum :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
(düzenlendi)

sizinki direkt ütopik sistemi sıyırıp geçmiş :)

battlefield 3'ü bende çok keyifle oynamıştım ve zor bir oyundu hardta oynarken codta veteranda bile rahat ilerleyebiliyorsunuz. CoD serilerine göre daha gerçekçi tepkimeler vs var.

sizin bu battlefield 3 steamden mi aldınız? bende çünkü bekliyorum noel indirimlerini. mw3 veya battlefield 3 almak istiyorum.

öğrencilik anca indirimleri kollayarak :)

Ben vatandan aldım :p .Öğrenciyken bende ikinci el falan alırdım :good1: .Steam yüklü değil şu an bende format atdım bilgisayara ama bf3 EA oyunu ve origin den (ea download meneger in yeni hali sanırım )eklentileri falan alınabiliniyor...Steam gibi cd siz oynamak falam mümkün birkez oyunu kayıt ettikten sonra...

tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ali Karadağ

Assassins Creed Serisi

PES Serisi

Başka da kronik hastalığım yok :)

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

bir klavyeden 2 kişinin oynayabileceği eğlenceli oyun bilen var mı ?

bir ara lego racers vardı ama şimdi yok .

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Can Kalkandelen

Efsanevi yarış oyunu Need For Speed’in 2012 yılının Haziran ayında çıkan 4. nesil oyunuMost Wanted’da dengeler, 2013 model Focus ST ile bozuluyor.

4078Need-For-Speed-Most-Wanted-2012-e1352897415521.jpg

1995 yılından beri araba yarışı oyunu severlerin büyük bir heyecanla takip ettikleri Need for Speed serisinde herkesin bildiği gibi güçlü, agresif, hayranlık uyandıran araçlar bulunuyor. Yeni oyunda da bu kural bozulmuyor ve şehrin en tanınan yarışçılarını polisten önce sizin bulmanız ve onlarla yarışıp isminizi en üst sıraya yazdırmanız gerekiyor. İşte tam da bu noktada ortaya ralli yarışlarında adını efsaneler arasına yazdırmış modelimiz Focus ST sahneye çıkıyor! Görünüşüyle ve performansıyla diğer yarışçıları kendine hayran bırakarak tüm dengeleri alt üst ediyor.

3408Ford_FocusST_2013_002-e1352897491330.jpg

Gerçekliğe yakın grafikleri, sesleri ve parkurlarıyla kullanıcılara harika bir oyun deneyimi yaşatan NFS: Most Wanted içerisindeki Focus ST etkisini açıkça görebilmek için oyunun resmi websitesi olan http://www.needforsp...com/most-wanted adresi tarafından yayınlanan gerçek görüntülü TV reklamını izleyebilir, bu heyecana ortak olabilirsiniz.

İyi seyirler :vroom:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

amerikanlar arasındaki japon balığı tadında olmuş :p crown victoria a bayıldım ben

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Focus RS vardı zaten oyunda. ST ne alaka çözemedim :s

Bugatti ileyim şu an, alet 200'e sanki kuş gibi çıkıyor :D

Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan

Most wanted 1'i sevmiştim.Neden bilmem ama 2. oyununa bir türlü ısınamadım.

Yorum bağlantısı
Özkan Avcı

Battlefield 3

Battlefield 2

Battlefield Bad Company 2

Battlefield 1942

CrySis 2

Need For Speed Run

Street Fighter IV Arcade Edition

Assassin's Creed III

Hitman Absolution

Max Payne 3

FIFA 13

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

PES 2013 become a legend (sıktı ama Fifa 2013 çok daha iyi)

Hitman absolution

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

F.E.A.R serisi :)

Bu araCombat Arms a takıldım kaldım..online oyunlar hoş oluyor..

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

counter strike: global offensive

Oyun bomba. Edebiyle oynayan çok ama valve sunucularında.

steamda 7 dolerosa almıştım. Acayip keyifli. 2 saatin sonunda anca kendime geldim :D :D

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

hayatımda hiç counter strike ve half life oynamadım desem inanır mısınız? silahlı vurdu kırdılı oyunları sevemedim hiç. stratejide oynamadım hiç çok sıkıcı gelir bana. . futbol halısahada her hafta oynarım çok severim ama pc de de oynamadım hiç ilgimi çekmedi hangi tuş pas hangisi şut bilmem. . :)

ben herhalde hiç oyun oynamamışım yahu ilkokul, ortaokul ve lise yıllarımda hiç internet kafeye ve oyun salonlarına girmişliğim olmadı. oralara kötü yerler algısı vardı, çok merak da etmedim. babamın işi kesin, kızardı oralara gitmeme nasıl bir çocukluk geçirdiysem şimdi fark ettim. . .:D sokakta çok oyun oynardım ama. .

şaka bir yana bilgisayırm lisede olmuştu.eskiden araba oyunları ilgimi çekerdi sadece midtown madness underground 2 ve nfs most wanted falan oynamıştım bir ara şimdi onu da bıraktım. . bilgisayar oyunları araba ile ilgili olanlar dışında çok ilgi mi çekmiyor galiba. . .gerçi şu ana araba oyunlarından da bir haberim. . . :)

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Şuan için FM 2013

Crack fix çıktımı bunun? Yoksa orjinal mi aldınız?

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

30TL idi zaten

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

30TL idi zaten

30 TL çok iyimiş :) ben o kadar ucuz olduğunu bilmiyordum.

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Evet orjinal. 30 TL ye aldım. Sömestr kampanyası yapmışlar :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...