İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

eski cdler arasında age of III buldum kuruyorum :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

eski cdler arasında age of III buldum kuruyorum :D

Bende de var.Ek paketleri de çok güzel oluyor tavsiye ederim.Asiya paketi var mutlaka kur :good1::D

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Evet orjinal. 30 TL ye aldım. Sömestr kampanyası yapmışlar :)

Nereden aldınız acaba?

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Neredeyse 2014 , keşke erken çıksaydı . Valla tek oynadığım oyun gta , kaç kere bitirdim hatırlamıyorum :)

Bende GTA 1 var :) sistem gereksinimlerini bir okusanız gülmekten ölürsünüz. Bir örnek: 8 mb disk space :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben ufak boyutlu bir oyun var onu oynamayı düşünüyorum..Adı THE CAVE..sempatik bir oyuna benziyor.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

WIN-7 de çalıştıramadık biz onu :unsure2:

Abi uyumluluk modunu Xp sp3 yap ;)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Akşam deneyeceğim Tahir :good1: Şu oyun kurulumlarında çok kötüyüm ben :D

Senin bilgisayar bilgini biliyorum abi.Bunu okuyunca şaşırdım :D Neyse büyük ihtimal yapınca çalışacaktır :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

WIN-7 de çalıştıramadık biz onu :unsure2:

ben sıkıntısız kurdum sadece ilk girişte bi ayar çekti bilgisayar kendine ekran ile alakalı sanırım.

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

onlıne strateji oyunu arıyorum. Ama çocuksu olmayacak. klanlar yada travian gibi örneğin varsa bilen paylaşırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

onlıne strateji oyunu arıyorum. Ama çocuksu olmayacak. klanlar yada travian gibi örneğin varsa bilen paylaşırsa sevinirim.

Kingsage

Ben bir ara fena sardımdı.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Kingsage

Ben bir ara fena sardımdı.. :)

sonra ne oldu işgalmi edildin :) ben de başlayım buna araştırdım klanlar kapanmış alternatif olarak bu gelmiş diyorlar

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

sonra ne oldu işgalmi edildin :) ben de başlayım buna araştırdım klanlar kapanmış alternatif olarak bu gelmiş diyorlar

Yok, benim sürekli oynadığım arkadaşlarım vardı. Hep beraber oyunu bıraktık. Çünkü gerçekten insanı pc'ye bağlıyor. Gece 3'te 4'te bu oyun için uyandığımı biliyorum. 16-17 tane köyüm vardı. Ani bir kararla bıraktık :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben de geçenlerde FIFA 98 Road To World Cup kurayım dedim WIN8'e cozuttu. Ama çalıştırdım, 16bit renkle oynadım ama anılarım depreşti :p

Bir de ilginç bir şey öğrendim. 512 MB'tan fazla RAM olan bilgisayarlarda oynanmıyormuş. Windows sürümünden değil de teknik özelliklerle ilgiliymiş. Şaşırdım :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

5 erden tahta sağa maçı da yaptın mı abi : D yoksa 99 muydu o :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

99'dur o. Ya da normal 98 'miştir. :D Bunda yoktu öyle şeyler. Dünya Kupası oyunuydu, milli takımlar vardı sadece.

İlk oynadığım oyundu, çok severdim. :D

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

5 erden tahta sağa maçı da yaptın mı abi : D yoksa 99 muydu o :p

Ben o sahada 45'er dakikadan bile oynamıştım :D

99'dur o. Ya da normal 98 'miştir. :D Bunda yoktu öyle şeyler. Dünya Kupası oyunuydu, milli takımlar vardı sadece.

İlk oynadığım oyundu, çok severdim. :D

Yok Zafer Abi var 98'de. Benim ilk pc oyunlarımdan bir tanesidir Fifa 98 Road to World Cup :) Hatta kendi ellerimle Türkiye Ligi bile kurmuştum. Malezya Ligini Türkiye Ligi yapmıştım :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Valla ısrar etmiyorum, ben hatırlamıyorum pek :D Tek hatırladığım Z ile kanatlardan adam kaçırıp çok güzel ve çok kolay goller oluyordu :p

140 MB oyunun tamamı :D aradaki farka bak. Şimdi 8-10GB oyunlar belki de.

paK0pxa.png

Aç dedim bu çıktı :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

fifa 2000 miydi sinyor terim şu fiorentina gitti zamanlardı o takımı alır oynardım ne alakaysa :p

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Bugün bende bahsettim. Gta 1 var bende. Cd üzerinde yazan bilgilerde 8 mb boş disk alanı yazıyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...