İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Semih İzgi

Crysis 3.Türkçe oyun oynamak ayrı bir keyif :)

Tabi. Var directx 11 ekran kartınız oynayın crysis 3leri. Bizim gibi dx10.1 ekran kartlılar da anca youtube'dan oynanış videolarını izler. Hıh. :beee:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Tabi. Var directx 11 ekran kartınız oynayın crysis 3leri. Bizim gibi dx10.1 ekran kartlılar da anca youtube'dan oynanış videolarını izler. Hıh. :beee:

Valla ben bilmem.Oyunu kurdum aç dediğimde directX11 e sahip gpu ihtiyacınız var diye uyarı verdi.Tamam dedim açtı oyunu çatır çatır oynuyorum :biggrin:

Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan

Sorunsuz Crisis 3 var mı? İlaçlı olanından. :crazy: Sitelere bakıyorum ama güvenemiyorum.Yeni çıktığı için ilaçlarında sorun var.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Var olmaz mı.Ben ilk yüklediğim 2 bölümde atıyordu.Sonra ilaç içirdim sıkıntısız.Ancak oynarsanız 2. bölümde bir hata verebiliyor.Uzaylılara ait bir silah buluyorsunuz ama mermi vermiyor eğer böyle bir durum olursa.Kayıtlardan bir önceki bölümden yeniden başlayın sorun kalmıyor bu sefer.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Hawx 2 yi kurmaya çalışıyorum. Crack işi pek bir zahmetliymiş. Bakalım çalışacak mı :)

Hawx2 yüzlerce denemeden ve saatlerce uğraştan sonra çalıştı. Uplay denen illet engelliyor sürekli :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hawx2 yüzlerce denemeden ve saatlerce uğraştan sonra çalıştı. Uplay denen illet engelliyor sürekli :)

30tl'ye cdkey'ini almıştım. Modemi halledebildin mi?

Çok keyifliydi ancak bi bölüm var, update'ini yüklemen lazım oyunun, yoksa bölüm sonsuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Çok keyifliydi ancak bi bölüm var, update'ini yüklemen lazım oyunun, yoksa bölüm sonsuz.

Sani Abi, cdkey için özellikle kullandığın bir yer var mı?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani Abi, cdkey için özellikle kullandığın bir yer var mı?

ŞU arkadaştan almıştım key'i. Çok memnundum. Bayağı satışı ve memnun kullanıcısı mevcut.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

ŞU arkadaştan almıştım key'i. Çok memnundum. Bayağı satışı ve memnun kullanıcısı mevcut.

Teşekkür ederim..

Steam'den almak yerine reedem code alıp steam'e girip gene steam üzernde oynamak ve güncellemeleri almak istiyordum. :)

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Madem cdkey'in var beni neden uğraştırıyorsun bay Gerşon. :elisopali:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Madem cdkey'in var beni neden uğraştırıyorsun bay Gerşon. :elisopali:

Sordun mu yahu :D

Online oynamayacaksan paylaşayım?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arkadaşlar,

Kardeş firmam (TART) online oyun yaptı. KIXEL

facebook hesabınızla erişip 3x3 maç yapabiliyorsunuz. Sensible Soccer'ı hatırlayanlar oyunu gördüğünde hiç yabancılık çekmeyecektir.

Kardeş firmam bu işi hiç bir kâr gütmeden yapıyor. Yani bir ticari kazanç yok. Bu sebeple gönül rahatlığı ile buraya yazabiliyorum. Ancak sizden geri bildirim çok önemli.

Oyun sürekli aktif değil. Beta aşamasında olduğundan belli saatlerde halka açılıyor. Facebook'ta duyurusu yapılıyor.

Siz de oynayıp geri bildirimlerde bulunursanız çok sevinirim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Müzikte harika :dance3:

Gol attıklarındaki makarena danslarını gör bi de :D

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Playstation1 zamanı gönülleri feth eden Lara Croft geri döndü. Çok güzel bir arayüze, Farcry3' den esintilere ve harika bir grafik motoruna sahip :good1: 15 20 dakika zaman ayırdım ve gerçekten insanın bırakası gelmiyor. Şuan hayatımdaki 2. Arkeolog. :)

170763-1440x900.jpg

İlk silahla buluşmamız :)

tomb_raider_48.jpg

tombraider201144.jpg

Yorum bağlantısı
Erhan Odabaşı

medal of honor (seri), call of duty (seri), crysis 1-2, hitman 1, NFS seri, prince of persia, ve bunları en az dört-beş kez tekrar tekrar bitirdim, köy öğretmeni olunca :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Fregmandaki vatandaş buna çok benziyor Aynı karakteri oyuna da yükledilerse, Lara iki level sonra gümbürtüye gider :biggrin:

6JPgbCo.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Assasins Creed görseli çok iyi , senaryo da güzel. Bir de İStanbul da geçmesi ortam çok hoş. Kanuninin gençliği de var galiba oğlum takılıyor arada. Ben ise bura Legend Online oynuyorum. Biraz zaman ayırmak gerekiyor bende de o yok. Ama şimdilik iyi gidiyor.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Commodore 64, Double Dragon... Babamın teknoloji merakı ile benim de çocukluğuma sığmış anılar. Babam Traps n treasures oynardı.. Bende tabiki Lotus... :)

Traps_N_Treasures_a.GIF

LOTUS2.png

lotus-turbo-challenge-1.png

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Lotus oynarken hep şu tepelerin arkasını göreceğim umuduyla gazlardım :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erhan Odabaşı

Lotus oynarken hep şu tepelerin arkasını göreceğim umuduyla gazlardım :)

valla Ayhan bey bende çocukken evimizin damından karşıdaki dağlara bakıp "birgün oralara gidecem" derdim içimden.. şimdi oralardayım ve bir dağ köyünde öğretmenim :D :D bence siz boş verin tepeleri ;) tecrübeyle sabittir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...