Ayhan Onaran 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 valla Ayhan bey bende çocukken evimizin damından karşıdaki dağlara bakıp "birgün oralara gidecem" derdim içimden.. şimdi oralardayım ve bir dağ köyünde öğretmenim :D bence siz boş verin tepeleri tecrübeyle sabittir Ben arabayla gidip, bakıp hemen dönerim 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 (düzenlendi) Benim commodore 64'üm varken arkadaşımda amiga 500 vardı, comodorda lotustan sonra amigada oynadığım yarış oyununda frene bastığımda arabanın stoplarının yandığını gördüğümde ağzım açık kalmıştı, vay be teknolojiye bak diye.. 9 Mart 2013 tarihinde Cem Işık tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Şimdi hawx 2 oynuyorum ama hiç 25 dakikadan fazla oynamaya tahammül edemedim Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Oyun hayatım MUD ile başladı desem ne olduğunu bilebilen oynamış olan çıkar mı acaba. Motor yarışı diye biliyorum ama ? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Tomb raider beni de dürtüyor Bugün bakayım.. Denedin mi Ayhan abi?.. Bugün biraz daha boş vaktim oldu, Gerçekten çok keyifli. Farcry3'den sonra en akıcı oyun budur şu sıralar. 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 https://www.google.c...iw=1245&bih=643 Ben daha çok gencim :D Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Playstation1 zamanı gönülleri feth eden Lara Croft geri döndü. Çok güzel bir arayüze, Farcry3' den esintilere ve harika bir grafik motoruna sahip 15 20 dakika zaman ayırdım ve gerçekten insanın bırakası gelmiyor. Şuan hayatımdaki 2. Arkeolog. İlk silahla buluşmamız Ben de şu anda bu oyunu oynuyorum gerçekten çok başarılı olmuş...I Love You Lara... 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 (düzenlendi) Şimdi hawx 2 oynuyorum ama hiç 25 dakikadan fazla oynamaya tahammül edemedim Yine Playstation 1'den hatırladığımız Ace Combat'ın yeni çıkan Assault Horizon oyununu tavsiye ederim Engin hocam. Görsel açıdan çok daha tatminkar. Kontroller Hawx'a göre farklı ilk başta zorluk çekiliyor ama alışınca gayet keyifli. Daha çok uğraş verilmiş kesinlikle Tek rahatsız eden kısmı kamera uçağa çok yakın.. http://www.hcl.hr/img/galerija/1974863218-ace-combat-assault-horizon-24.jpg http://www.squarefaction.ru/files/user/1785/storage/1348003704.jpg Ben de şu anda bu oyunu oynuyorum gerçekten çok başarılı olmuş...I Love You Lara... Kuleye çıkıp uçak çağırdın mı abi? 9 Mart 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Oyuna daha yeni başladım Semih kardeş kurtları hakladım filan... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Denedin mi Ayhan abi?.. Bugün biraz daha boş vaktim oldu, Gerçekten çok keyifli. Farcry3'den sonra en akıcı oyun budur şu sıralar. Dün 5 dakika bakabildim...ama oyun hazır yüklü yarına oynarım. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Mart 2013 Paylaş 11 Mart 2013 Silent hill çıksada oynasak.The room neydi öyle yaa The room da yetimhane-hastane gibi bir yer vardı,bahçesinde bebek arabası, camdan girmiştik. Ordan sonrasını geçemediğim için bıraktım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Lara gerçekten çok başarılı olmuş..Dün çok kısa süre oynadım.Hemen oyun sardı. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Deli oldum ya Lara hoşuma gitti gerçekten güzel olmuş ancak 2 bölümde takıldım kaldım.Şu bir rus adamla konuştuğumuz yer var ellerimiz bağlı.Saklandığımız yerden çık diyor adam o sırda bir tuşa basmam lazım zamanlama yaparak ama hangi tuş olduğunu bir türlü buladım tıkandımm kaldım orda Diyverin çabucak hangi tuşla geçiyoruz.Eminim çok basit ama birtürlü olmadı Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 (düzenlendi) Şu aralar Left 4 Dead oynamaya başladım. 12 Mart 2013 tarihinde Cihangir Elbasan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 fiyatından ötürü malesef ancak pusuya yattım originde olursa güzel bir indirim alacağım hemen. http://oyungezer.com.tr/ilk-10-dakika/12600-simcity-ilk-10-dakika Öneririm Sinan Akkol mümkün mertebe her oyuna "İlk 10 Dakika" diye bir ön izleme videosu yayınlıyor. Yaklaşık 30 dakika. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 crysis 3 oynıyamıyorum ekran kartımın dx11 desteği yokmuş halbuki yeni almıştım 2 sene oldu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 fiyatından ötürü malesef ancak pusuya yattım originde olursa güzel bir indirim alacağım hemen. http://oyungezer.com.tr/ilk-10-dakika/12600-simcity-ilk-10-dakika Öneririm Sinan Akkol mümkün mertebe her oyuna "İlk 10 Dakika" diye bir ön izleme videosu yayınlıyor. Yaklaşık 30 dakika. Acayip yüksek bir rakamda. Limited edition'ı takip ediyorum. Çok severim bu seriyi ama sürekli internete bağlı kalma ve bunun sonucunda server'larının patlaması sonucu millet can çekişiyormuş crysis 3 oynıyamıyorum ekran kartımın dx11 desteği yokmuş halbuki yeni almıştım 2 sene oldu Sana da söylenmez ama, sürücüyü güncelledin mi Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Sana da söylenmez ama, sürücüyü güncelledin mi Güncelledimde Crytek DX11 kart alıcak paran yoksa oynama kardeşim diyo. benim istediğim dx11 kartlarda 500 liradan başlıyo pöffffff. Ben direksiyonla LFS oynamaya devam ediyim en iyisi Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Şu aralar Left 4 Dead oynamaya başladım. Steamde bundle paket 7 dolardı. Left 4 dead 2 ise 5 dolardı bende aldım hemen. Çok keyifli ama eski bir oyun eski olmasına rağmen hala çok oynayanı var internette co-op olarak oynamak apayrı bir keyif. Acayip yüksek bir rakamda. Limited edition'ı takip ediyorum. Çok severim bu seriyi ama sürekli internete bağlı kalma ve bunun sonucunda server'larının patlaması sonucu millet can çekişiyormuş Sana da söylenmez ama, sürücüyü güncelledin mi Malesef abi çok pahalı 138 liraya geliyor. İlk Gün oyleydi ama sanırım aşılmaya başladı yavaş yavaş. EAdan açıklama yapılmıştı sunucuların kapasiyesi vve DRM sistemiyle ilgili MAXIS gerekli iyilleştirmeleri yapmaya devam ediyor diye. Ancak Doğru diyorsun abi internet gerektirmesi ayrı bir sıkıntı. Fakat oyuna kattığı şeyde güzel. Benim haritamı eğerki public olarak seçersem başkalarıda geliştirmeye devam edebiliyor ki, bence güzel bir durum. Hiç durmayan bir şehir kaldığım yerden devam edeyimden çok merakla acaba ne oldu şehrim diye girmek te keyifli olur gibime geliyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Playstore'da 96tl. Oradan takip ediyorum. Public'teki olay ne, tam açıklayabilir misin acaba? Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Yukarıda sorduğum olayı çözdüm 'F' tuşuna basmak gerekiyormuş Craysis3 de açarken bende de aynı hatayı veriyor.dx11 destekleyen bir cpu sahip olmalısınız diyor ama tamam dediğim zaman oyunu açıyorum çatır çatırda oynuyor 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Playstore'da 96tl. Oradan takip ediyorum. Public'teki olay ne, tam açıklayabilir misin acaba? oyunda başlamadan önce, harita seçme kısmında Multiplay sekmesi altında public region ve private region Public region'da Herkese açık bir region oluyor. Private regionda invitationla ancak başka kişileri kendi bölgenize dahil ediyorsunuz. Davetiye veya istek onu bilmiyorum net ancak sizin onayınız veya davetinizle haritanıza kişiler dahil olabiliyor. Oyunda create region'la beraber join region da var yani başka bölgelere de katılabilirsiniz isterseniz. Veya sıfırdan başlayada bilirsiniz. Birde paris gibi vs gibi sanırım yerlerde var tam detayını bende bilemiyorum oynayamadığım için. Oyun kişilerle etkileşimli Anladığım kadarıyla. Tabii bu etkileşim sizin tercihiniz isterseniz buna müsade de etmeyebilirsiniz. Verdiğim linkte ki overview çok açıklayıcı genel olarak oyunla ilgili tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts