Güvenç Terzierol 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 bu arada playstoredan indirmek için illaki TTNET abonesi olmak mı gerekiyor? Yurtta kalıyorum çünkü nasıl işleyecek durum bende? Yorum bağlantısı
Mustafa Bağcivan 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Bunca yıldır beklettiğine değer güzellikte geldi, Tomb Raider çok iyi bir oyun olmuş. Yalnız, Lara eskiden daha mı güzeldi sanki, şimdi kan revan içinde hatun bu arada playstoredan indirmek için illaki TTNET abonesi olmak mı gerekiyor? Yurtta kalıyorum çünkü nasıl işleyecek durum bende? Ttnet abonesi olmak gerekmiyor, ben abone değilim ama Crysis2 yi ordan almıştım. 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Deli oldum ya Lara hoşuma gitti gerçekten güzel olmuş ancak 2 bölümde takıldım kaldım.Şu bir rus adamla konuştuğumuz yer var ellerimiz bağlı.Saklandığımız yerden çık diyor adam o sırda bir tuşa basmam lazım zamanlama yaparak ama hangi tuş olduğunu bir türlü buladım tıkandımm kaldım orda Diyverin çabucak hangi tuşla geçiyoruz.Eminim çok basit ama birtürlü olmadı Aynı yerde bende takılmıştım. tuş konfigürasyonundan bakıp öyle yaptım. Lara ablamız çok cesur ve hoş Bizimkide çaydanlık felan devirir anca. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Lara da ormanlık alanda dolaşıp duruyorum.Geyik vur tavşan vur birşeyler yapıyorum işte Ara videoları mutlaka izlemek gerekiyor.Geçiştirince anlamsız oluyor Yorum bağlantısı
Mustafa Bağcivan 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Lara da ormanlık alanda dolaşıp duruyorum.Geyik vur tavşan vur birşeyler yapıyorum işte Ara videoları mutlaka izlemek gerekiyor.Geçiştirince anlamsız oluyor http://www.magicgameworld.com/tomb-raider-tam-cozumuvideolu/ Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 http://www.magicgame...-cozumuvideolu/ Hile yok hile yokk (istemem sol cebime koy) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 bu arada playstoredan indirmek için illaki TTNET abonesi olmak mı gerekiyor? Yurtta kalıyorum çünkü nasıl işleyecek durum bende? KRedi kartı da olur. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağcivan 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Hile yok hile yokk (istemem sol cebime koy) Hile sayılmaz, başkaları nasıl oynamış onu merak ettiğimizden. Hem ben daha iyi oynamışım, izle bak sende öyle düşüneceksin Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Çözümü çok çok zorlanırsanız izleyin yoksa tadı kaçabiliyor.Nereye gitmen gerektiğini anlayamadıysan Q tuşuna basınca gösteriyor zaten.Hem gidebileceğin yerler,hem alınacak malzemeler belli oluyor.Küçük bir ok işareti çıkıyor pek sıkıntı olmuyor.Amaç zaten bulmacaları çözmek. Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 Steamde bundle paket 7 dolardı. Left 4 dead 2 ise 5 dolardı bende aldım hemen. Çok keyifli ama eski bir oyun eski olmasına rağmen hala çok oynayanı var internette co-op olarak oynamak apayrı bir keyif. Ben de şu oyunu Steamden alayım dedim.7.49'du.Kredi kartı numarası,bilgileri falan girdim.Onayladım.İndirme linki nerde bir türlü bulamıyorum.Kredi kartından çekildi mi onu da anlayamadım.Hiç bir bilgi yok.Steam masaüstü programını kurdum.Yine de bulamadım.Acaba bir yerde yanlış mı yaptım? Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 Steam'in masaüstü uygulamasında kütüphane sekmesi var. Oraya girdikten sonra tüm oyunlara gelip left4dead ve left4dead2 olarak gözükecek, hangisini yüklemek isterseniz zaten ona tıklayınca açılan sayfada oyunu yükle yazacak. Eğer ki olmazsa görsel olarakta yardımcı olurum. Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 (düzenlendi) Steam'in masaüstü uygulamasında kütüphane sekmesi var. Oraya girdikten sonra tüm oyunlara gelip left4dead ve left4dead2 olarak gözükecek, hangisini yüklemek isterseniz zaten ona tıklayınca açılan sayfada oyunu yükle yazacak. Eğer ki olmazsa görsel olarakta yardımcı olurum. Kütüphane bölümde bedava verdiği bir oyun var.Onun haricinde left4death oyunu görünmüyor.Satın aldıktan sonra e mail ile de bilgilendirmiş olmaları gerekir düşünüyorum ama e maile de birşey gelmedi.Kredi kartının doğrulanması falan bu kadar uzun mu sürüyor acaba? Bir de Left 4 Dead Bundle hala sepetimde görünüyor.Satın aldıktan sonra sepetin boşalması gerekmez mi? 16 Mart 2013 tarihinde Cihangir Elbasan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Kütüphane bölümde bedava verdiği bir oyun var.Onun haricinde left4death oyunu görünmüyor.Satın aldıktan sonra e mail ile de bilgilendirmiş olmaları gerekir düşünüyorum ama e maile de birşey gelmedi.Kredi kartının doğrulanması falan bu kadar uzun mu sürüyor acaba? Bir de Left 4 Dead Bundle hala sepetimde görünüyor.Satın aldıktan sonra sepetin boşalması gerekmez mi? anladığım kadarıyla satın alma işlemi gerçekleşmemiş... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 ben 1.3.1 versiyonu yükselttim modlar bende o yüzden çalışmıyormuş 2 saattir 90 ı nasıl geçecez diye uğraşıyorum http://www.turkcespiker.com/forum/euro_truck_simulator_2_yamalari-t121521.html?amp; Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 (düzenlendi) http://oyungezer.com...e-dahasi-bedava Simcity alırsanız 25'ine kadar BF3 ve daha fazlasını bedava edinme şansınız var :)96 liraya alınsa BF3 alınsa ikisde online ömrü deli uzun oyunlar. 48 liraya bir oyun gelir... Düşünmeye başladım 18 Mart 2013 tarihinde Güvenç Terzİerol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 http://oyungezer.com...e-dahasi-bedava Simcity alırsanız 25'ine kadar BF3 ve daha fazlasını bedava edinme şansınız var :)96 liraya alınsa BF3 alınsa ikisde online ömrü deli uzun oyunlar. 48 liraya bir oyun gelir... Düşünmeye başladım Left 4 Dead Bundle satın aldım sonunda.Oyunun çok oyunculu bölümü takım halinde zombilere karşı çok eğlenceli olmuş.Eski oyun olmasına rağmen oynayan sayısı fazla. Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Left 4 Dead Bundle satın aldım sonunda.Oyunun çok oyunculu bölümü takım halinde zombilere karşı çok eğlenceli olmuş.Eski oyun olmasına rağmen oynayan sayısı fazla. steamde ki adınız nedir? Ekleyeyim bende oynuyorum denk geliriz. Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 steamde ki adınız nedir? Ekleyeyim bende oynuyorum denk geliriz. rare1981 akşamları 1-2 saat oynuyorum. Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Gözüm Lara'dan başkasını görmüyor Sonuna geldiğimi hissediyorum oyunun sanırım bu akşam bitecek 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Gözüm Lara'dan başkasını görmüyor Sonuna geldiğimi hissediyorum oyunun sanırım bu akşam bitecek Lara ile arama mesafe girdi. Bir süredir uzak kaldık. En son yanan asya mimarisi binalardan atlayıp zıplıyorduk. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Lara ile arama mesafe girdi. Bir süredir uzak kaldık. En son yanan asya mimarisi binalardan atlayıp zıplıyorduk. Ben %53 ünü tamamladım oyunun..Epey uzunmuş.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Ben %53 ünü tamamladım oyunun..Epey uzunmuş.. Cıks uzun değil benim bitti maalesef.Sanma ki % 100 de bitecek ben 78 gibi bitti.Son bölüm daha zorlu olur diyordum ama değilmiş.Genel olarak basit bir oynanış var.Ancak son zamanlarda oynadığım en güzel oyunlardan dı.Craysis3 bile yarım şekilde bekliyor.İstediğim tadı alamadım.Ama yeni Lara serisi çok güzel olacağı kesin.Artık yenisini bekleyeceğiz birkaç sene 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Cıks uzun değil benim bitti maalesef.Sanma ki % 100 de bitecek ben 78 gibi bitti.Son bölüm daha zorlu olur diyordum ama değilmiş.Genel olarak basit bir oynanış var.Ancak son zamanlarda oynadığım en güzel oyunlardan dı.Craysis3 bile yarım şekilde bekliyor.İstediğim tadı alamadım.Ama yeni Lara serisi çok güzel olacağı kesin.Artık yenisini bekleyeceğiz birkaç sene Max Payne 3'ü denemişmiydin abi? Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Max Payne 3'ü denemişmiydin abi? Çıkar çıkmaz aradan çıkarmıştım onu zaten Max Payne 1-2 yeri ayrıydı bende Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Mart 2013 Paylaş 20 Mart 2013 Max Payne 3'ü denemişmiydin abi? Ben maalesef oynamadım MP3..Oynamaya değer mi? İyiyse Lara dan sonra oynarım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts