İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Akan Belen

Ben maalesef oynamadım MP3..Oynamaya değer mi? İyiyse Lara dan sonra oynarım.

Ben beğendim.Zaten Max'ı genel olarak severim.1-2 keyifle oynamıştım denemelisin

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)
Ben maalesef oynamadım MP3..Oynamaya değer mi? İyiyse Lara dan sonra oynarım.

Tavsiye ederim abicim. Güzel bir yapım olmuş. Ama 1 ve 2 deki entrikayı arama :nea:

Çıkar çıkmaz aradan çıkarmıştım onu zaten :D Max Payne 1-2 yeri ayrıydı bende :)
2 defa bitirdim max'i havaalanındaki müziği ne yapıp edip buldum.Tears mış adı.Bu arada herkes pc demi oynuyor oyunlarını?Ben ps3 de oynuyorum.Maalesef oyunlarımın biri hariç hepsi korsan :blush: .Bu arada MP1 psikolojimi bozmuştur bir dönem.O bebek ağlaması,karısının çığlıkları bitirmişti beni.En son Condamned bloodshot'ı bitirdim evvelsi gün.5-6 tane psn oyunu indirdim.Bakalım p.stationda yer açabilirsem onları da kurup denemeyi düşünüyorum.

Ben pc formatında oynuyorum hepsini abi. :good1: Max 1 ve 2 tam damardan giriyordu. Özellikle max 2 tamamen entrikanın dibine vurmuştu. Oyunun menü ve sinematik müziği tamamen moda sokuyordu. Max 3 de bu entrikayı ve duyguları bulamadım. Sıradan bir aksiyon oyunu gibi olmuştu. Ne karımız çocuğumuz ne de Mona Sax ön plandaydı.. Max2 başkadır. Max2 yi açmadan önce bir kere baştan sonra dinlerdim şu müziği.

Boğuk sesi ile max'in hikayesini anlatmasıda fenadır.

http://www.youtube.com/watch?v=omQ-7wZTXvI

http://www.youtube.com/watch?v=nrkr6NzZ55s

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Kesinlikle Semih'e katılıyorum.2 çok fenaydı resmen adamı alıyordu.Oyunun bir karakteri vardı şimdiki daha aksiyon odaklı.

Heleki müzik zaten fena

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Nephan abi max1 ile max 2 arasında baya zaman geçmiş max yaşlanmıştı. 40 geçmişti yani :) . Ama teşhislerin bir açıdan doğru. 1.si dram iken 2.si entrika temalıydı.. Yine de, belki müziğinden ve belki kullanılan arayüzden dolayı max2 de daha çok etkilenmiştim. Bitmesine en çok üzüldüğüm oyundur.

Yine de şu sahne hiçbir oyunda yok ve olmayacak..

maxpayne8.jpg

Oyunlar ne kadar kaliteli ise filmi okadar başarısız ve kötü idi. Oyunun adına yazılmış bir leke gibi. Yok uçan yaratıklar yok kimyasal ilaçlar felan... Ne entrika var ne dram var. Sanki saçma sapan 3.sınıf bir aksiyon filmine isim bulamayıp Max Payne denmiş gibiydi. Tam bir hayal kırıklığı.

Şu sahne ile oyun ne alaka mesela?

760d277c07fd4a1dc6921d67b706b3a2.jpg

6443.jpg

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Aynen filmi büyük bir heyecanla bekleyip izlemiştim.Ama sonuç inanılmaz hüsran oldu.Keşke seyretmeseydim demişliğim çok oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Arkadaşlar Lara da gemi de dev gibi bi adam var onu öldürdükten sonra elimize bir makara alıyoruz ya sonra da ok atıp çekiş yapıyoruz orada ki ağırlığı ben çekemiyorum ya.Bahsettiği tuş hangisi ? sağa ok gibi birşey gösteriyor ama beceremedim :)

Tamam buldum ya bildiğimiz E tuşuymuş :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hamit inan

Crysis 3. Benim makinada bile grafikleri sonuna kadar açamadım. Bence istediği donanımın hakkını veren bir grafik yok. İşin gerçeği crysis 2 den farklı gelmedi.

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Dün itibarı ile snıper2 oyununu indirdim. Ancak mauseyi hafifçe kıpırdatınca çok fazla sağa sola dönüyor. Maus hassasiyet ayarından bahsetmiyorum. Bir de oyun öldüğüm zaman hep en başa dönüyor acaba oto save mi yapıyor yoksa benim mi savelemem lazım?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Dün itibarı ile snıper2 oyununu indirdim. Ancak mauseyi hafifçe kıpırdatınca çok fazla sağa sola dönüyor. Maus hassasiyet ayarından bahsetmiyorum. Bir de oyun öldüğüm zaman hep en başa dönüyor acaba oto save mi yapıyor yoksa benim mi savelemem lazım?

Bende bu oyunu merak ediyorum ama henüz oynamadım.Birincisinden bir farkı yok diyorlar..Bu yüzden biraz çekimser kaldım.

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Bende bu oyunu merak ediyorum ama henüz oynamadım.Birincisinden bir farkı yok diyorlar..Bu yüzden biraz çekimser kaldım.

Abi 1. oynadıysan bilirsin bunun kayıt işi nasıl oluyor. Ben bir tuşa basıp mı kayıt edeceğim yoksa kendimi saveliyor

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Abi 1. oynadıysan bilirsin bunun kayıt işi nasıl oluyor. Ben bir tuşa basıp mı kayıt edeceğim yoksa kendimi saveliyor

Hatırlıyorum desem yalan olur :) Ancak büyük olasılıkla otomatik kayıt ediyordur.O tip oyunlarda çoğunlukla böyle olur.

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

dirt serisi

nfs serisi

call of duty serisi

ve nostalji olarakta blair witch. Müthiş bir korku oyunuydu aynı zamanda filmi de vardı amatör kamerayla çekilen. Sene sanırım 1999 :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

euro truck II bir de ara gaz verebilsem tam olacak :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Özkan Avcı
(düzenlendi)

Battlefield 3 oynayan yok mu aramızda? Beraber oynarız.

Bu arada yazın oynayacağım oyun listesi kabardı. :)

CrySis 3

Tomb Raider

Dead Space 3

Hitman Absolution (Yarım Kaldı)

NFS MW

FarCry 3

Arma 3

Bioshock Infinite

:)

tarihinde Özkan Avcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özkan Avcı

Bioshock Infinite b.sayarda mı ? Ben daha 2 yi bile bulup indiremedim ps3 te.Off of

Evet bilgisayarda hocam.

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol
1 i oynamışmıydınız ?Oynadıysanız mukayese isteyecektimde...

Bioshockta bir hikaye bütünlüğü var ve sanırım bütün seriyi baştan oynamak gerek.

Bende kalkıştım aradan dalmayı ama olmuyor sarmıyor geçmişini bilmeyince.

Yorum bağlantısı
Özkan Avcı

Bioshockta bir hikaye bütünlüğü var ve sanırım bütün seriyi baştan oynamak gerek.

Bende kalkıştım aradan dalmayı ama olmuyor sarmıyor geçmişini bilmeyince.

Evet hikaye bütünlüğü var seride. Bütün seriyi oynamanız gerekiyor. :)

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Güvenç Terzierol

GRID 2

Çok beğendim.

Abi sürüş dinamikleri nasıl ilk oyuna benzer mı? yoksa iyice arcade havasında mı?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Abi sürüş dinamikleri nasıl ilk oyuna benzer mı? yoksa iyice arcade havasında mı?

İlkini çok oynamamıştım ama genel manada bunu beğendim. NFS serisinden daha az arcade olduğu kesin :p

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

İlkini çok oynamamıştım ama genel manada bunu beğendim. NFS serisinden daha az arcade olduğu kesin :p

Daha mantıklı kayıyorlar. gyro hissiyatını daha iyi yaşatmışlar.. Aracın nerde nekadar kendini bırakacağını kestirebiliyorsun. İllaki fiziksel saçmalıklar var tabi.  Oyunun en büyük eksileri, araba sayısı çok az ve de oyun çok kısır. Tek bir kariyer senaryosunu takip ediyorsun.Hiç profesyonel opsiyonlar yok. Kendine uygun pist yarışları düzenleyemiyorsun 25 30 arabalık. :/  GTR2 Devam.. Zaten kutusundan çıktı Logitech Momo.  Yarın kuracağım. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Cihangir Elbasan
(düzenlendi)

Eski bir Generals oyuncusu olarak yenisinin generals 2 nin geliyor olması beni baya heyacanlandırdı.Çıkınca uykusuz geceler beni bekliyor olacak.Tabii ki tail günleri.

http://www.youtube.com/user/commandandconquer

http://www.commandandconquer.com/en/media/screenshotCnC_Feb_2013_Screen_BattleScene2_logo.jp

tarihinde Cihangir Elbasan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...