İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Fatih Öztürk27

Euro tuck zevkli değil. pc başında da olsa kamyon sürücüsü olmak zor. Online oynamıyorum.  Most Wanted hala iyi bir yarış oyunu benim için.  Dirt3 ısınamadım ama görüntüleri çok iyi. Call of Duty seriolarak güzel modern war fare 2 ( Call of d.6) solo modu harika..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ets2  sırf retarder sesi için oynanır :p virajlarda çok zevkli :p

euro coach sim. bekliyorum  ama halen ses yok

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

ets2  sırf retarder sesi için oynanır :p virajlarda çok zevkli :p

euro coach sim. bekliyorum  ama halen ses yok

Yüksüz halde 150 ile viraja retarder + fren ile girdim, bildiğin kıç attı koca tır :D

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Euro tuck zevkli değil. pc başında da olsa kamyon sürücüsü olmak zor. Online oynamıyorum.  Most Wanted hala iyi bir yarış oyunu benim için.  Dirt3 ısınamadım ama görüntüleri çok iyi. Call of Duty seriolarak güzel modern war fare 2 ( Call of d.6) solo modu harika..

olur mu hocam, müslüm baba kasedi koy, gez avrupayı. :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

gaz fren-retarder- motor freni hepsi fareye tanımlı :D virjda tek hamlede  frene oturuyorum viuuvvvv diyor :p

954674_481772691917411_701120958_n.jpg

favorim :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

olur mu hocam, müslüm baba kasedi koy, gez avrupayı. :D

Ben efem dinliyorum..

http://www.youtube.com/watch?v=kujBCCEwIZw

gaz fren-retarder- motor freni hepsi fareye tanımlı :D virjda tek hamlede  frene oturuyorum viuuvvvv diyor :p

954674_481772691917411_701120958_n.jpg

favorim :p

Majstic :) Ben oyuna tam hakim değilim anlaşılan. Ayrıca dizüstü müthiş ısınıyor bu oyunda.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

benim diz üstü  yanmadı halen :D geceleri bu oyunla sabahlkadığım olurdu. kaç aydır toplamda 100bine yakın km yapmışım

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

benim diz üstü  yanmadı halen :D geceleri bu oyunla sabahlkadığım olurdu. kaç aydır toplamda 100bine yakın km yapmışım

1 ayda 40bin e geldim la. Ağır aksak oyuncuymuşsun :D

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Sözde forumun tırcısı benim hala kendi tırımı alamadım :) vakit olmuyor pek fazla :s

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

:D  kaç tırın var o kadar yol yaptığına göre

3 tırım var, 300k€ borcum da var.

Ama farketmiyor ki, kendi yaptığım km'ler sayılıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

:p o kadar yol yaptında parayı bulamamışsın 7 tır 2 garaj 250 bin nakit :p 300bin borc :p tırların 3 full+full

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

:p o kadar yol yaptında parayı bulamamışsın 7 tır 2 garaj 250 bin nakit :p 300bin borc :p tırların 3 full+full

Ya hiç sorma. Volvo 760'lık var, sürekli masraf. En ufak kazası 50bin€'dan başlıyor. Ucuz bakım ne öneriyorsun?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

:p valla pert edene kadar kullanıyorum 50 bin benim için hasar sayılmaz :p kendi tırım pert olunca tamir parasını çıkarmak için şoförlük yapıyorum :p  hem istediğin tırada biniyorsun :p volvo yaramaz. sat man al. onunda gidişi iyi. 10 teker 680 ps galiba hem çekişi iyi hem yol tutuşu.

z68o.png

şimdi bi  renoda şoförlük yapıyorum buzda gider gibi gidiyor çok kötü :p

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Renoğ nun kornasi ne oyle yaa hahahahahah :D

Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

:p valla pert edene kadar kullanıyorum 50 bin benim için hasar sayılmaz :p kendi tırım pert olunca tamir parasını çıkarmak için şoförlük yapıyorum :p  hem istediğin tırada biniyorsun :p volvo yaramaz. sat man al. onunda gidişi iyi. 10 teker 680 ps galiba hem çekişi iyi hem yol tutuşu.

şimdi bi  renoda şoförlük yapıyorum buzda gider gibi gidiyor çok kötü :p

Geçen bunu beğendim bende. Man'a geçeceğim ama, yol bilgisayarı ilk kazada devre dışı kalanlardan mı? Harareti takip edebiliyor olmam gerekiyor.

Bi de pert edene kadar kullanamıyorum çünkü sürekli stop ediyor ve 8 saatlik yolu 18 saatte alıyor meret :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

peş peşe 10 marş bastığı mı bilirim :p  o kadar tırı nasıl aldık öyle her  tıklamada servise çeksek batarız :p  analog hararet yok mu :p ordan izle :p yol bilgisayarı da neymiş :p

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

peş peşe 10 marş bastığı mı bilirim :p  o kadar tırı nasıl aldık öyle her  tıklamada servise çeksek batarız :p  analog hararet yok mu :p ordan izle :p yol bilgisayarı da neymiş :p

Yağ  hararetini de takip etmeliyim. 10 marş bana az kalıyor volvo'da. Bi bozuldu mu, bayağı bekliyorsun.

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Ne güzel bırakmıştım oynamayi yazdiklariniz deptestirdi yine ets2 isteğimi :) 15inden sonra yine başlamak lazım :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Sani Gerşon

Mustafa,

Yeni guncellemeyi aldin mi? Ariza durumunda ve motor stop etmeainde artik fren yapmiyor. Yol çizgileri ses yapiyor tekerlekte vs. Denemelisin.

Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

DEĞERLİ ZİYARETÇİMİZ,

Önceki yıllarda GameX Fuar'larımıza yapmış olduğunuz ziyaretleriniz için teşekkür ederiz. 5-8 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde gerçekleştireceğimiz 8. GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı için ücretsiz giriş sağlayan online davetiye sistemimiz açılmıştır.

Heroes of Newerth, Point Blank, Legend Online, Knight Online, Football Superstars, World of Tanks, M.A.R.S. Online, Neverwinter, Ragnarök Online 2 gibi birçok farklı oyunun yanı sıra Playstore, PaybyMe gibi önemli firmalar da 8. GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı'nda yer alacak. 8. GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı, Dünya'nın, "e-spor olimpiyatları" olarak adlandırılan ve Türkiye'ye gelmiş en büyük oyun turnuvası olan World Cyber Games, ASUS'un sponsorluğunda ASUS GameX Global Tournament bünyesinde gerçekleşecek. League of Legends, FIFA ve StarCraft II oyunlarında en iyi olduğunu kanıtlayan oyuncular, Çin'deki WCG Dünya Finalleri'nde ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

8.GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı, Dünya'nın, "e-spor olimpiyatları" olarak adlandırılan ve Türkiye'ye gelmiş en büyük oyun turnuvası olan World Cyber Games'in League of Legends, FIFA ve StarCraft II Türkiye Finalleri'ne de ev sahipliği yapacak.

Online Davetiyenize Ulaşmak İçin Tıklayın!

Daha önce hiç görmediğiniz oyunların lansmanlarına şahit olmak, muhteşem cosplay defilesine dahil olmak ve turnuva heyecanını sonuna kadar yaşamak için, ücretsiz online davetiye numaranızı girişte söylemeniz yeterli olacaktır.

RÖNESANS FUARCILIK A.Ş.

www.gamex.com.tr

www.gamexnow.com

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Simcity 5'i alan var mı acaba? bağlantı sorunları ne alemde?

Çok takıldı aklıma hala da pahalı :/

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...