İ.Göksel Yaman 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Sizce hangisini seçtim Cevabı belli ama olsun Bence golf r Hangi oyun bu Mert ? Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Euro tuck zevkli değil. pc başında da olsa kamyon sürücüsü olmak zor. Online oynamıyorum. Most Wanted hala iyi bir yarış oyunu benim için. Dirt3 ısınamadım ama görüntüleri çok iyi. Call of Duty seriolarak güzel modern war fare 2 ( Call of d.6) solo modu harika.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Bu ara city car driving oynuyorum. Malum ehliyete az kaldı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 ets2 sırf retarder sesi için oynanır virajlarda çok zevkli euro coach sim. bekliyorum ama halen ses yok Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 ets2 sırf retarder sesi için oynanır virajlarda çok zevkli euro coach sim. bekliyorum ama halen ses yok Yüksüz halde 150 ile viraja retarder + fren ile girdim, bildiğin kıç attı koca tır Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Euro tuck zevkli değil. pc başında da olsa kamyon sürücüsü olmak zor. Online oynamıyorum. Most Wanted hala iyi bir yarış oyunu benim için. Dirt3 ısınamadım ama görüntüleri çok iyi. Call of Duty seriolarak güzel modern war fare 2 ( Call of d.6) solo modu harika.. olur mu hocam, müslüm baba kasedi koy, gez avrupayı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 gaz fren-retarder- motor freni hepsi fareye tanımlı virjda tek hamlede frene oturuyorum viuuvvvv diyor favorim 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 olur mu hocam, müslüm baba kasedi koy, gez avrupayı. Ben efem dinliyorum.. http://www.youtube.com/watch?v=kujBCCEwIZw gaz fren-retarder- motor freni hepsi fareye tanımlı virjda tek hamlede frene oturuyorum viuuvvvv diyor favorim Majstic Ben oyuna tam hakim değilim anlaşılan. Ayrıca dizüstü müthiş ısınıyor bu oyunda. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 benim diz üstü yanmadı halen geceleri bu oyunla sabahlkadığım olurdu. kaç aydır toplamda 100bine yakın km yapmışım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 benim diz üstü yanmadı halen geceleri bu oyunla sabahlkadığım olurdu. kaç aydır toplamda 100bine yakın km yapmışım 1 ayda 40bin e geldim la. Ağır aksak oyuncuymuşsun Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 kaç tırın var o kadar yol yaptığına göre Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 Sözde forumun tırcısı benim hala kendi tırımı alamadım vakit olmuyor pek fazla 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 kaç tırın var o kadar yol yaptığına göre 3 tırım var, 300k€ borcum da var. Ama farketmiyor ki, kendi yaptığım km'ler sayılıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 o kadar yol yaptında parayı bulamamışsın 7 tır 2 garaj 250 bin nakit 300bin borc tırların 3 full+full Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 o kadar yol yaptında parayı bulamamışsın 7 tır 2 garaj 250 bin nakit 300bin borc tırların 3 full+full Ya hiç sorma. Volvo 760'lık var, sürekli masraf. En ufak kazası 50bin€'dan başlıyor. Ucuz bakım ne öneriyorsun? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 valla pert edene kadar kullanıyorum 50 bin benim için hasar sayılmaz kendi tırım pert olunca tamir parasını çıkarmak için şoförlük yapıyorum hem istediğin tırada biniyorsun volvo yaramaz. sat man al. onunda gidişi iyi. 10 teker 680 ps galiba hem çekişi iyi hem yol tutuşu. şimdi bi renoda şoförlük yapıyorum buzda gider gibi gidiyor çok kötü Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 Renoğ nun kornasi ne oyle yaa hahahahahah Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 valla pert edene kadar kullanıyorum 50 bin benim için hasar sayılmaz kendi tırım pert olunca tamir parasını çıkarmak için şoförlük yapıyorum hem istediğin tırada biniyorsun volvo yaramaz. sat man al. onunda gidişi iyi. 10 teker 680 ps galiba hem çekişi iyi hem yol tutuşu. şimdi bi renoda şoförlük yapıyorum buzda gider gibi gidiyor çok kötü Geçen bunu beğendim bende. Man'a geçeceğim ama, yol bilgisayarı ilk kazada devre dışı kalanlardan mı? Harareti takip edebiliyor olmam gerekiyor. Bi de pert edene kadar kullanamıyorum çünkü sürekli stop ediyor ve 8 saatlik yolu 18 saatte alıyor meret Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 peş peşe 10 marş bastığı mı bilirim o kadar tırı nasıl aldık öyle her tıklamada servise çeksek batarız analog hararet yok mu ordan izle yol bilgisayarı da neymiş Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 peş peşe 10 marş bastığı mı bilirim o kadar tırı nasıl aldık öyle her tıklamada servise çeksek batarız analog hararet yok mu ordan izle yol bilgisayarı da neymiş Yağ hararetini de takip etmeliyim. 10 marş bana az kalıyor volvo'da. Bi bozuldu mu, bayağı bekliyorsun. Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 8 Ağustos 2013 Paylaş 8 Ağustos 2013 Ne güzel bırakmıştım oynamayi yazdiklariniz deptestirdi yine ets2 isteğimi 15inden sonra yine başlamak lazım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Mustafa, Yeni guncellemeyi aldin mi? Ariza durumunda ve motor stop etmeainde artik fren yapmiyor. Yol çizgileri ses yapiyor tekerlekte vs. Denemelisin. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 DEĞERLİ ZİYARETÇİMİZ, Önceki yıllarda GameX Fuar'larımıza yapmış olduğunuz ziyaretleriniz için teşekkür ederiz. 5-8 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde gerçekleştireceğimiz 8. GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı için ücretsiz giriş sağlayan online davetiye sistemimiz açılmıştır. Heroes of Newerth, Point Blank, Legend Online, Knight Online, Football Superstars, World of Tanks, M.A.R.S. Online, Neverwinter, Ragnarök Online 2 gibi birçok farklı oyunun yanı sıra Playstore, PaybyMe gibi önemli firmalar da 8. GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı'nda yer alacak. 8. GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı, Dünya'nın, "e-spor olimpiyatları" olarak adlandırılan ve Türkiye'ye gelmiş en büyük oyun turnuvası olan World Cyber Games, ASUS'un sponsorluğunda ASUS GameX Global Tournament bünyesinde gerçekleşecek. League of Legends, FIFA ve StarCraft II oyunlarında en iyi olduğunu kanıtlayan oyuncular, Çin'deki WCG Dünya Finalleri'nde ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak. 8.GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı, Dünya'nın, "e-spor olimpiyatları" olarak adlandırılan ve Türkiye'ye gelmiş en büyük oyun turnuvası olan World Cyber Games'in League of Legends, FIFA ve StarCraft II Türkiye Finalleri'ne de ev sahipliği yapacak. Online Davetiyenize Ulaşmak İçin Tıklayın! Daha önce hiç görmediğiniz oyunların lansmanlarına şahit olmak, muhteşem cosplay defilesine dahil olmak ve turnuva heyecanını sonuna kadar yaşamak için, ücretsiz online davetiye numaranızı girişte söylemeniz yeterli olacaktır. RÖNESANS FUARCILIK A.Ş. www.gamex.com.tr www.gamexnow.com Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Simcity 5'i alan var mı acaba? bağlantı sorunları ne alemde? Çok takıldı aklıma hala da pahalı :/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts