İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

GTR2 de binek otomobil ve trafik kültürü olmadığı için herşey yarış odaklı.  Momo 'da tamamen yarış odaklı bu yüzden biçilmiş kaftanlar birbirleri için.  GTR2 de oyun içinde de maksimum dönüş  Momo ile aynı. Çok uyumlular. :good1:

Şimdi tamam işte.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

En iyi grafiklere sahip oyun bu olacak gibi gözüküyor, böyle olursa grafikler?

Fiziksel motoru grafik motorundan daha önemli ama; videoya bakılınca fiziksel motorda gayet realistik duruyor.. Galiba efsane bir proje olacak..

NFS shift gibi saçma sapan kaya kaya gitmesin de araçlar..   :)    Grand Turismo 6 , GTR3 ve bu Project cars  ile efsane bir kombo yapılır. :D

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Semih GTR2'yi yükledim dün akşam. Klavyeyle bir iki turaladım kapattım.

Bu akşam direksiyonu kuruyorum, sıkı tutun :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Semih GTR2'yi yükledim dün akşam. Klavyeyle bir iki turaladım kapattım.

Bu akşam direksiyonu kuruyorum, sıkı tutun :D

Hamachi ve lan game kulağa hoş geliyor. Emmi de bizi takip eder artık :D.  Kamera için  home inside end gibi tuşları. Dış kamerada pozisyon için numlock rakamlarını,  iç kamerada yükseklik ve yakınlık için mouse u (ters ve düz tık'a basılı tutarak) ayarlayabilirsin.. İlk kurduğumda kamera araca çok yakındı gıcık kapmıştım :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben direksiyonu çalıştırdım.. Ama keyif vermedi :(

Direksiyondaki sorun şu : Tamam açıları istediğim gibi ayarlıyor yani % 15 açı ile uzun virajları sabit dönüyorum ama Örnek % 3 açı veremiyorum.. lank diye % 5'le başlıyor açı.. bilmem anlatabildim mi ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Direksiyondaki sorun şu : Tamam açıları istediğim gibi ayarlıyor yani % 15 açı ile uzun virajları sabit dönüyorum ama Örnek % 3 açı veremiyorum.. lank diye % 5'le başlıyor açı.. bilmem anlatabildim mi ?

Gerekli hassasiyet yok galiba. Yazılımını yükledin mi?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Senin direksiyonun yaylı değil mi abi? Motor yoktur o direksiyonda bence. Eğer öyleyse zaten olmaz o ince ayar konusu.Direksiyon mekanizması motorlu olacak ki, hassasiyeti istediğin gibi olsun.

Hamachi ve lan game kulağa hoş geliyor. Emmi de bizi takip eder artık :D.  Kamera için  home inside end gibi tuşları. Dış kamerada pozisyon için numlock rakamlarını,  iç kamerada yükseklik ve yakınlık için mouse u (ters ve düz tık'a basılı tutarak) ayarlayabilirsin.. İlk kurduğumda kamera araca çok yakındı gıcık kapmıştım :D

İnce ayarları akşam yaparız beraber. LFS'de sürücünün kafa ağırlığını bile ayarlayabiliyorsun. Viraja gelince vücudun hareket ettiğini, sürücü kafasının döndüğünü fark edebiliyorsun. GTR2'de var mıdır? Yoksa da şimdiki hali yeterli geldi bana.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Gerekli hassasiyet yok galiba. Yazılımını yükledin mi?

Tabi ki orjinal yazılımı vardı yükledim.. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yazılımdan ayarını yapabiliyor olman gerekir normalde?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çevirdiğin kadar mı dönsün, yoksa tam mı dönsün bunun ayarı direksiyon üstünde var..

Benim şikayetim ilk tepkide..  

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çevirdiğin kadar mı dönsün, yoksa tam mı dönsün bunun ayarı direksiyon üstünde var..

Benim şikayetim ilk tepkide..  

x y ekseninin ayarı yapılabiliyor olmalı işte. Detaylı bir yazılımı yok demekki...

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ben DEADPOOL diye bir oyunu gözüme kestirdim..Oynayan var mı bilmiyorum ama güzel birşeye benziyor..

Fena değil.Eğlence için oynanabilir.Ancak elemanın çenesi çok düşük :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Aynen ya sürekli bişeyler konuşup duruyor :) Espri bol ama biz anlamıyoruz sanırım :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Oyun ayarından veya yazılım üzerinden dead zone yazan kısmı %0 yaparsanız tam hassasiyetina kavuşabilir. Bende gamepad var logitech F510 onda hassasiyeti o şekilde yakalıyorum.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Senin direksiyonun yaylı değil mi abi? Motor yoktur o direksiyonda bence. Eğer öyleyse zaten olmaz o ince ayar konusu.Direksiyon mekanizması motorlu olacak ki, hassasiyeti istediğin gibi olsun.

İnce ayarları akşam yaparız beraber. LFS'de sürücünün kafa ağırlığını bile ayarlayabiliyorsun. Viraja gelince vücudun hareket ettiğini, sürücü kafasının döndüğünü fark edebiliyorsun. GTR2'de var mıdır? Yoksa da şimdiki hali yeterli geldi bana.

Viraja girerken virajın içerisine bakmasını sağlayabilirsin.. Araç içi G force efektini arttırıp kısabilirsin :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Oyun ayarından veya yazılım üzerinden dead zone yazan kısmı %0 yaparsanız tam hassasiyetina kavuşabilir. Bende gamepad var logitech F510 onda hassasiyeti o şekilde yakalıyorum.

Evet.. çeşitli ayarlar gördüm.. kurcalamadım... bakacağım buna ;)

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Evet.. çeşitli ayarlar gördüm.. kurcalamadım... bakacağım buna ;)

Oyun içinde hassasiyet ve deadzone ayarları mevcut abicim. Hassasiyeti biraz azaltırsan öyle zank diye dönmez sanırım  ben dead zone %5 kullanıyorum çizgisellik için

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Evet.. benim hassasiyeti düşürmem gerek.. kaçta bilmiyorum.. ani tepki alıyorum.. Ford gibi olsun istiyorum, reno gibi şimdi :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Çok pis gidiyor ha :ninja:

Havadisler neler? screen shot alabilecekmiyiz?

Zehri herkese salıp turnuva düzenleyelim.  Katılım ücreti 10 TL olsun, kazanana ödül verelim(1 kilo tuzlu antep fıstığı veya baklava :good1: )

Ne de olsa bu klübe 'gıda' de, herşey olur.

Emmi ne yaptın ist parkı?   gtr2/tracks sekmesinde tüm pistler var indirebilirsin.  Atacağın yeri yukarda yazmıştım game data da locations'a :good1:

Nordschleife VLN vardı galiba vln' versyonu en düzgün ve kaliteli olanıydı. Efsane pistte direksiyon sallamak çok keyifli

gtr22012022516295721.jpg

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

SS atarım da yüklediğim gibi oynuyorum işte :p Mod falan yüklemedim. Monza'da BMW GTR varmış, turaladım biraz. 11.başladığım yarışı 9.bitirdim :D

Benim maksimum hız 180 civarı, 1.olan arkadaş 195 :p:D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Emmi ne yaptın ist parkı?   gtr2/tracks sekmesinde tüm pistler var indirebilirsin.  Atacağın yeri yukarda yazmıştım game data da locations'a :good1:

Start düzlüğünden sonraki 4. vitesle dönülen sol virajı kaçırıyorum yaa :D 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...