Kemal Korkmaz 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Bu oyunun ismi ne nfs hot Pursuit oynuyordum actigim butun leveller yok olmuş başa dönmüş sildim bende bari bunu oynayayım... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Start düzlüğünden sonraki 4. vitesle dönülen sol virajı kaçırıyorum yaa Emmi 3. virajı diyorsun sen. orası 4 ile dönülmüyor malesef.3ün alt devirleri ideal. aynı hızda kalıp 2ye çekip 4e girebilirsin. Yanlız çok dardan kesme çünkü orası çok eğimli , bir teker boşta kalıp spin attırabiliyor. Ya bu G25'ler ilk çıktığında bile bu kadar pahalı değildi ne pahalı olmuşlar yahu F1 2011 yükledim İstanbul Park nasıl bir şeymiş bakayım diye, tur nasıl bitiyor anlamıyorum bu arabaların daha yavaşı yok mu Araba ne tur zamanı ne? Bakalım gerçekten hızlı mı bitiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Emmi 3. virajı diyorsun sen. orası 4 ile dönülmüyor malesef.3ün alt devirleri ideal. aynı hızda kalıp 2ye çekip 4e girebilirsin. Yanlız çok dardan kesme çünkü orası çok eğimli , bir teker boşta kalıp spin attırabiliyor. O viraj tamam Çalışmam gereken bir kaç viraj daha var, mesela 5 ile dönülecek virajlara başlarken ilk virajda çok gaz kesiyorum... Son viraja da çalışmalıyım. Gillet vertigo araba ile istanbul park en iyi zamanım 2.03.715.. Notebookta oynadım.. PC açsaydım normal klavye ile çok daha iyi zaman yapabilirdim.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 Ben de dün biraz setup indirdim araçlar için. İstanbul Park ayarı bulamadım, öyle değişik değişik setuplar denedim, çok fark ediyor. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 (düzenlendi) O viraj tamam Çalışmam gereken bir kaç viraj daha var, mesela 5 ile dönülecek virajlara başlarken ilk virajda çok gaz kesiyorum... Son viraja da çalışmalıyım. Gillet vertigo araba ile istanbul park en iyi zamanım 2.03.715.. Notebookta oynadım.. PC açsaydım normal klavye ile çok daha iyi zaman yapabilirdim.. Dün Zafer abi deyince bende ilk kez vertigo kullanmış oldum. keyifli bir arabaymış. 2.01.200 yapmıştım galiba, ama daha ilk virajda 0.3 saniye kaybettim en az. yani 2.00 veya 1.59 rahat dönülür abicim.. Viraj göstergelerini hesaba katma abi. Araca alış limitte dön, fren noktaların önemli. Yan taraftaki metreleri baz alabilirsin (150m 100m 50m) o göstergeler yeni başlayanları çoğu zaman çoğu pistte yanıltıyor malesef. Ben de dün biraz setup indirdim araçlar için. İstanbul Park ayarı bulamadım, öyle değişik değişik setuplar denedim, çok fark ediyor. Ayarlar hassas abi. kamber kaster toe; vites oranları, süspansiyon, anti roll bar ve süspansyon tepki ve etki ayarları... Hepsi ince ince ayarlanmalı. 26 Eylül 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Bu kadar konuşmanın üstüne ben de biraz kamyon kullanmak için direksiyonumu dolaptan çıkardım, yollara vurdum kendimi. Oyunun en güzel kısımlarından biri kendi mp3'lerinizi ya da direk canlı radyoları dinleyebiliyor olmak. Bu arada "The Cave" diye bir oyun var, onu da tavsiye edebilirim. Monkey Island serisini yapan arkadaşların elinden çıkmış. Ben oynarken gerçekten eğleniyorum. http://thecavegame.com/ Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Pc de oyun oynamak artık geçmiş neredeyse.Son çıkan oyunları oynamak için fena sistemler isteniyor. En son örnek Call of Duty:Ghost sadece istediği ram 6 gb.Tam indirecektim ki eğer sisteminiz de 6gb ram yoksa direk oyunu açamıyormuşuz. Anlaşılan konsola geçmekten başka çara kalmadı gibi bir durum oluştu artık 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 PC'deki görüntü kalitesi hiç birinde yok valla... 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 PC'deki görüntü kalitesi hiç birinde yok valla... Ben pc de oynamayı çok daha seviyorum zaten.Ama her çıkan oyun çıtayı yükseltiyor giderek.Hızına yetişmek mümkün değil maalesef. 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Leauge of Legends varken bu oyunlarda neyin nesi Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 (düzenlendi) PC'deki görüntü kalitesi hiç birinde yok valla...Ancak bu ay çıkacak olan ve türkiyeyede 13 aralıkta gelecek olan playstation 4 te tom clancy division'u görmeniz gerek Işıklandırmalar ve yansımalar muaazam iyi. 9 Kasım 2013 tarihinde Güvenç Terzierol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Ancak bu ay çıkacak olan ve türkiyeyede 13 aralıkta gelecek olan playstation 4 te tom clancy division'u görmeniz gerek Işıklandırmalar ve yansımalar muaazam iyi. http://youtu.be/ZiHAWATRUnU Başlangıcı aynı Mafia II gibi 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Ancak bu ay çıkacak olan ve türkiyeyede 13 aralıkta gelecek olan playstation 4 te tom clancy division'u görmeniz gerek Işıklandırmalar ve yansımalar muaazam iyi. http://youtu.be/ZiHAWATRUnU Third person oyunlara ısınamadım hiç. Max Payne serisi, Hitman serisi ve GTA serisi dışında Third person oyunlarını hep deneyip sıkılıp silmişimdir.. Konusuna bayıldığım Splinter Cell'leri bile hep yarım bırakmışımdır.. Keza Assasin Creed lerde hep yarım kalmıştır.. AC demişken Prince of Persia'da tamamladığım nadir Third person'lardan 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Third person oyunlara ısınamadım hiç. Max Payne serisi, Hitman serisi ve GTA serisi dışında Third person oyunlarını hep deneyip sıkılıp silmişimdir.. Konusuna bayıldığım Splinter Cell'leri bile hep yarım bırakmışımdır.. Keza Assasin Creed lerde hep yarım kalmıştır.. AC demişken Prince of Persia'da tamamladığım nadir Third person'lardanAynen niraz zevk meselesi kimisi seviyor kimisi sevmiyor Ben bu tarz oyunlarda ve splinter cell serilerinde third person camera beni daha özgür rahat hissettiriyor. Tpslere göre fpslerde hep zorlanmıştım stealth takılmayı. Skytim o konuda şahane hem tps hem fps olarak oynayabiliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Skyrim o konuda şahane hem tps hem fps olarak oynayabiliyorsunuz. Skyrim... Efsanelerin efsanesi.. Bana göre dünyada açık ara fark ile gelmiş geçmiş en ama en başarılı oyun.. 2 yıldır kurulu hala bitmedi. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 COD çıkmış BF4 çıkmış ben ayakta uyuyorum Pc de oyun oynamak artık geçmiş neredeyse.Son çıkan oyunları oynamak için fena sistemler isteniyor. En son örnek Call of Duty:Ghost sadece istediği ram 6 gb.Tam indirecektim ki eğer sisteminiz de 6gb ram yoksa direk oyunu açamıyormuşuz. Anlaşılan konsola geçmekten başka çara kalmadı gibi bir durum oluştu artık Ram fix çıktı diyenler var.. 4gb yeterli oluyormuş.. Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Skyrim... Efsanelerin efsanesi.. Bana göre dünyada açık ara fark ile gelmiş geçmiş en ama en başarılı oyun.. 2 yıldır kurulu hala bitmedi. Oyun katiyen sıkmıyor en kötü bir kaç kodla eğlence katabilirsin bende de sürekli duruyor hiç silmdim Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Ram fix çıktı diyenler var.. 4gb yeterli oluyormuş.. Ram fix yükledim, bu sefer de DirectX11 engeli bekliyor yeni kartı olmayanları GTX275'im tarih olmuş anlaşılan. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 GTA V'i deneyen var mı? Ps3'te bitirdim 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Her ne kadar benim için bir anlam ifade etmese de; Need For Speed Rivals çıkmış. http://www.youtube.com/watch?v=xi1nL7-tkWk http://www.needforspeed.com/ Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Her ne kadar benim için bir anlam ifade etmese de; Need For Speed Rivals çıkmış. http://www.youtube.com/watch?v=xi1nL7-tkWk http://www.needforspeed.com/ ps3 te oynadım. Beğenmedim... Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 ps3 te oynadım. Beğenmedim... Ferrari yeminini bozmuş 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Battlefield 4 demiş miydim ben? profil profil profil :D hahah On numarasın abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts