İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Murat Dere

profil profil profil :D :D hahah :D 

On numarasın abi :) 

Sağ ol cınım, o senin 10 numaralığın. :crazy:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

bi otobüs similasyonu bulup indiremedim.  tır sarmıyor artık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

bi otobüs similasyonu bulup indiremedim. tır sarmıyor artık.

City Bus Simulator 2010 NewYork'u tavsiye ediyorum Abi :) ama otobüs oyununa göre bu gb cidden fazla

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Bora Ozdis

Crysis 1
Crysis 2 

Crysis 3
COD Black Ops.

COD Ghosts

Need for Speed Most Wanted
NFS Hot Pursit

Prototype 1
Prototype 2 

Sims 3

daha çok varda bunlar aklıma gelenler

onilne oyunlarda

point blank 

Special Force 2

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

ps3 te oynadım. Beğenmedim...

Frostbite motoru kullanıyorlar sanirim yine ve olmuyor yani nfs the run da grafik olarak öküz gibi ama çok kötü kütük gibiydi nfs eskisi gibi değil malesef
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Grid 2 yi en zor (very hard) da oynuyorum, 1. olmak için gerçekten kasılıyorum ama 5 sezona kadar geldim. Arabaların hareketleri çok gerçekçi olduğu için bu oyunu bırakamıyorum.

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

bi otobüs similasyonu bulup indiremedim.  tır sarmıyor artık.

Bu neeemiş yaa para alıp veriyorsun bu baya baya simulasyona benziyor :D 

tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)

xxxxx şurda bişi buldum ama bakalım ne inecek :D

tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

münich olan da iyi aslında :p nerden indirdin özelden at bakem :p

demoymuş benimki

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

OMSI BUS SIMULATOR cok güzel denemenizi tavsiye ediyorum :) hemde 700mb fazla degil :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

OMSI BUS SIMULATOR cok güzel denemenizi tavsiye ediyorum :) hemde 700mb fazla degil :)

nerdan indircez işte :D bulamadım  ki :p

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

nerdan indircez işte :D bulamadım ki :p

Mobilim Abi bilgisayara gecicem 15 dakika sonra linkini atarım :D

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

bi yerden buldum iniyor bakalım

Biraz karışık oyun yalnız hat çekme falan :D

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Biraz karışık oyun yalnız hat çekme falan :D

Ben açtım kullanmayı öğrendim fakat boş boş dolaşıyorum görev işini ayarlayamadım bi :) Bir rota vermiyor mal gibi geziyorum :D

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Ben açtım kullanmayı öğrendim fakat boş boş dolaşıyorum görev işini ayarlayamadım bi :) Bir rota vermiyor mal gibi geziyorum :D

Youtube'da nasıl hat cekildigi yazıyor :D

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Semih İzgi
(düzenlendi)

Dead island Riptide bugün bitti. Arkadaşımla birlikte ilerlemeli oynadık (cooperative)   Birinci oyun(Dead island) 4 kere bitirdim farklı arkadaş grupları ile,  Bunu ise ilk kez bitirdik ve eminim tekrar oynarım.

Şiddet ile tavsiye ederim. Birlikte oyun oynadığınız kişiler varsa, Dead island'a başlayın. Son derece deşarj eden ve sizi çok etkisi altına alan bir oyun. Zaten ödülleri var.  2.si en az 1. oyun kadar başarılı.  Hikayesi, kurgusu mükemmel.  Left 4 Dead serisi oynayıp beğenenler buna bayılacaktır.

Bilmeyip merak edenler için oyunun konusu: Güzel bir adadaki gizli bir laboratuvar'da denenen genetik uygulamalar kontrolden çıkar ve adaya enfeksiyon yayılır.  Bağışıklık kazanan 4 arkadaş ile (4 oyuncu)  enfeksiyon kapmamış bir grup insan kalır ve adadan kaçma, hayatta kalma mücadelesi verirler.

Oyunun ünlü jenerik müziği: [/media]

https://www.youtube.com/watch?v=R1Cp5JQ6jS4

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

GT5 de direksiyon kaç derece dönüyor :D uzmanlık sorusu :p

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

900 derece diye biliyorum amma?

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
(düzenlendi)

Bim'den alınma Snopy ama şunun aynısı. Kuzenim 50 liraya almış ama fiyatına göre çok iyi. Dönüş açısı, hız, ve freni açılı. Üzerindeki tuşlarda sağa sola yukarı aşağı bakma, motor freni, selektör, retardar, uzun/kısa far, marş basma, hız sabitleme, sinyal, korna ve dörtlüler gibi işlemleri yapıyorum. Sürekli araç içinden kullandığımdan pc ile hiç alakam olmuyor.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/snopy-ft-33c4-direksiyon-seti-101468251

Arkadaşlar bunu almak istiyorum tavsiye edermisiniz? Kablosuz ve fiyatı uygun geldiği için.

Aynısından bende var, ets2 de kullanıyorum memnunum, çok az biraz sağa çekme yapıyor oda ayarla hallediliyor. Başka oyunda denemedim açıkcası. Fiyatına göre fena değil. Kendi 4 adet pil ile çalışıyor kapatma düğmesi altta kalıyor bi kaç dakika içinde otomatik kapatıyor. 6 ayda bir defa değiştim duracell pillerini.

Edit: İlanda titreşim var diyor fakat ben görmedim oyunda desteklemyor olabilir fakat içinide açmıştım yinede görmedim.

tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

O zaman alıyorum bende gts de kullanacağım Oguzhan, titreşim o kadar önemli değil. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...