Murat Dere 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 profil profil profil :D hahah On numarasın abi Sağ ol cınım, o senin 10 numaralığın. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 bi otobüs similasyonu bulup indiremedim. tır sarmıyor artık. 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 bi otobüs similasyonu bulup indiremedim. tır sarmıyor artık. City Bus Simulator 2010 NewYork'u tavsiye ediyorum Abi ama otobüs oyununa göre bu gb cidden fazla Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 Crysis 1Crysis 2 Crysis 3COD Black Ops. COD Ghosts Need for Speed Most WantedNFS Hot Pursit Prototype 1Prototype 2 Sims 3 daha çok varda bunlar aklıma gelenler onilne oyunlarda point blank Special Force 2 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 ps3 te oynadım. Beğenmedim...Frostbite motoru kullanıyorlar sanirim yine ve olmuyor yani nfs the run da grafik olarak öküz gibi ama çok kötü kütük gibiydi nfs eskisi gibi değil malesef Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 Grid 2 yi en zor (very hard) da oynuyorum, 1. olmak için gerçekten kasılıyorum ama 5 sezona kadar geldim. Arabaların hareketleri çok gerçekçi olduğu için bu oyunu bırakamıyorum. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 (düzenlendi) bi otobüs similasyonu bulup indiremedim. tır sarmıyor artık. Bu neeemiş yaa para alıp veriyorsun bu baya baya simulasyona benziyor 14 Aralık 2013 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 ya bi indiremedim satın alcam paraya kıyıp onuda bulamıyom Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 Abi hangi oyunu istiyorsun bulayım sana torrentten Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 (düzenlendi) xxxxx şurda bişi buldum ama bakalım ne inecek 14 Aralık 2013 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 (düzenlendi) http://bus-simulator-2012.tr.softonic.com/download şurda bişi buldum ama bakalım ne inecek Ben indiriyorum şu anda demin videoda olanı, %35'te 14 Aralık 2013 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 münich olan da iyi aslında nerden indirdin özelden at bakem demoymuş benimki Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 OMSI BUS SIMULATOR cok güzel denemenizi tavsiye ediyorum hemde 700mb fazla degil Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 OMSI BUS SIMULATOR cok güzel denemenizi tavsiye ediyorum hemde 700mb fazla degil nerdan indircez işte bulamadım ki Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 nerdan indircez işte bulamadım ki Mobilim Abi bilgisayara gecicem 15 dakika sonra linkini atarım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 bi yerden buldum iniyor bakalım Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 bi yerden buldum iniyor bakalım Biraz karışık oyun yalnız hat çekme falan Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Biraz karışık oyun yalnız hat çekme falan Ben açtım kullanmayı öğrendim fakat boş boş dolaşıyorum görev işini ayarlayamadım bi Bir rota vermiyor mal gibi geziyorum Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Ben açtım kullanmayı öğrendim fakat boş boş dolaşıyorum görev işini ayarlayamadım bi Bir rota vermiyor mal gibi geziyorum Youtube'da nasıl hat cekildigi yazıyor Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 (düzenlendi) Dead island Riptide bugün bitti. Arkadaşımla birlikte ilerlemeli oynadık (cooperative) Birinci oyun(Dead island) 4 kere bitirdim farklı arkadaş grupları ile, Bunu ise ilk kez bitirdik ve eminim tekrar oynarım. Şiddet ile tavsiye ederim. Birlikte oyun oynadığınız kişiler varsa, Dead island'a başlayın. Son derece deşarj eden ve sizi çok etkisi altına alan bir oyun. Zaten ödülleri var. 2.si en az 1. oyun kadar başarılı. Hikayesi, kurgusu mükemmel. Left 4 Dead serisi oynayıp beğenenler buna bayılacaktır.Bilmeyip merak edenler için oyunun konusu: Güzel bir adadaki gizli bir laboratuvar'da denenen genetik uygulamalar kontrolden çıkar ve adaya enfeksiyon yayılır. Bağışıklık kazanan 4 arkadaş ile (4 oyuncu) enfeksiyon kapmamış bir grup insan kalır ve adadan kaçma, hayatta kalma mücadelesi verirler. Oyunun ünlü jenerik müziği: [/media] https://www.youtube.com/watch?v=R1Cp5JQ6jS4 5 Ocak 2014 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 GT5 de direksiyon kaç derece dönüyor uzmanlık sorusu Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/snopy-ft-33c4-direksiyon-seti-101468251 Arkadaşlar bunu almak istiyorum tavsiye edermisiniz? Kablosuz ve fiyatı uygun geldiği için. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 (düzenlendi) Bim'den alınma Snopy ama şunun aynısı. Kuzenim 50 liraya almış ama fiyatına göre çok iyi. Dönüş açısı, hız, ve freni açılı. Üzerindeki tuşlarda sağa sola yukarı aşağı bakma, motor freni, selektör, retardar, uzun/kısa far, marş basma, hız sabitleme, sinyal, korna ve dörtlüler gibi işlemleri yapıyorum. Sürekli araç içinden kullandığımdan pc ile hiç alakam olmuyor. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/snopy-ft-33c4-direksiyon-seti-101468251 Arkadaşlar bunu almak istiyorum tavsiye edermisiniz? Kablosuz ve fiyatı uygun geldiği için. Aynısından bende var, ets2 de kullanıyorum memnunum, çok az biraz sağa çekme yapıyor oda ayarla hallediliyor. Başka oyunda denemedim açıkcası. Fiyatına göre fena değil. Kendi 4 adet pil ile çalışıyor kapatma düğmesi altta kalıyor bi kaç dakika içinde otomatik kapatıyor. 6 ayda bir defa değiştim duracell pillerini. Edit: İlanda titreşim var diyor fakat ben görmedim oyunda desteklemyor olabilir fakat içinide açmıştım yinede görmedim. 8 Ocak 2014 tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 O zaman alıyorum bende gts de kullanacağım Oguzhan, titreşim o kadar önemli değil. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts