İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Akan Belen

Abi aldığın hata ne ? İşletim sistemin 64 bit ise x86 ile açacaksın oyunu.

Daha önce uğraşmış açamamıştım.Az önce açtım dediğin gibi.Ayrıca origin hesabını da aktive etmek gerekiyormuş sanırım.origin inide açınca açtım oyunu :D

Hafta sonu bir günde biter bu  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ben de başladım oynamaya :D 46 inç ekranda süper oluyor  :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Tahir,

Joystick varsa world of warplanes'i tavsiye ederim. Grafikler şahane.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Tahir,

Joystick varsa world of warplanes'i tavsiye ederim. Grafikler şahane.

Joystickle oynayamam Sani ya :) simulatör galiba oyun. 

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Savas oyunu, joystick siz zevk vermez

Klavyeye çok alıştım.Joystick denedim ama bana göre değil ya.Neyse ben şu oyunu nasıl satın alabilirim bir bakayım  :crazy:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

dirt3 direksiyonda niyeyse sarmadı. bakacam :p ah o eski colin mc rally ler :p fransanın asfaltında ne gazlardım

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

dirt3 direksiyonda niyeyse sarmadı. bakacam :p ah o eski colin mc rally ler :p fransanın asfaltında ne gazlardım

CMR serilerinde en sevdiğim cmr2 idi. Dirt oynamadım ama sürüş mantığı 3 ve 4 le aynı ise muhtemelen sevmezdim. Richard Burns Rally'i birkaç kez bitirdim ama insanı çok yoruyor. Cmr2 de italyanın 9. etabı olması lazım arkadaşla iddiaya girdik kim en hızlı tur zamanını yapacak diye. En az 3 kere bitirdiğim oyunda o etapta en iyi 3.23 yapmıştım. Arkadaşla başladık sırayla oynamaya, sanırım tüm günümüzü bu etabı oynamaya ayırdık ve ikimizde sıfır hata ile oynuyorduk artık, arkadaşım 3.03 lü bi zaman yaptı bende salise farkıyla gerisinde kalmıştım. Defalarca denedim ama bu zamanı geçememiştim. Cmr2 ile ilgili konu açılınca hep bu yarışmamız aklıma gelir paylaşasım geldi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Semih İzgi

Beyaz HP gitti Lenovo'nun kırmızı şeytanı 510P geldi..  

Battlefield 4  , Crysis 3 ,  COD Ghost,  NFS Rıvals'ın önü açıldı. :)  Teknoloji ne gelişmiş, grafikler ne coşmuş öyle... Yinede  Rivals çok saçma, araçlar sürekli ıslak. :)   

gaming-need-for-speed-rivals-screenshot-

crysis3-31-5-7-2013.jpg

(Yüksek çözünürük, Sadece linke çevrilebilir istenirse)

Battlefield-4-22.jpg

Hepsi birer efsane olmuş.. Hepsinden en fazla 1er bölüm oynamışımdır vakit ayıramıyorum ama günceli yakalamak güzel. GTA5'i hevesle bekliyorum :)

Y510P'nin detaylı incelemesini yakında paylaşacağım :good1:

95598_image-1389582451-8.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Akan Belen

HAyırlı olsun Semih.Bitireceğin çok oyun var fps olarak :D Ben oynayacak oyun bulamıyorum şu anda.Tuş takımında ışık mı onlar kırmızı kırmızı :D

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Nfs rivals kurdum az bi oynadik sonra açılıyor ve kitleniyo neden acaba?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

HAyırlı olsun Semih.Bitireceğin çok oyun var fps olarak :D Ben oynayacak oyun bulamıyorum şu anda.Tuş takımında ışık mı onlar kırmızı kırmızı :D

Çok sağol abim. Güzel makine, baya bir araştırdım dubai piyasasını. Her cihazın bir eksisi vardı, kimisi ekran kartı koymuş işlemciden çalmış. Kimi işlemci ram basmış ekran kartı çöp.  En F/P cihaz buydu bende bunu aldırdım.. Tuşlar çok tatlı valla :) 

40811d1382597945t-what-desktop-laptop-do

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Bu arada birşeyler tavsiye et abi. Son zamanlarda iyi pc isteyen ve benim uzaktan baktığım neler vardı hatırlamıyorum :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu arada birşeyler tavsiye et abi. Son zamanlarda iyi pc isteyen ve benim uzaktan baktığım neler vardı hatırlamıyorum :)

Bende bakınıyorum ama pek birşey bulamıyorum.Sen zaten son dönemin en iyi oyunlarını kurmuşsun.Ancak bu kadar yüksek kapasiteli oyunlar bile çok hızlı bitiyor bf4 şaşırttı resmen beni bu konuda :(

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Bende bakınıyorum ama pek birşey bulamıyorum.Sen zaten son dönemin en iyi oyunlarını kurmuşsun.Ancak bu kadar yüksek kapasiteli oyunlar bile çok hızlı bitiyor bf4 şaşırttı resmen beni bu konuda :(

Oynadınmı bilmiyorum ama; Bitmesin diyorsan Skyrim oynayacaksın abi.. Oyun seni sonsuzluk kavramına alıştırıyor çünkü bitmiyor. Sanarsın gizli gizli her gece yeni görevler indiriyor..  Dünyada gelmiş geçmiş en iyi oyun diyorum. Hemde açıkara fark ile.. :)   Yapan adamların inanılmaz bir hayal gücü ve sabrı varmış. Bundan sonra çıkartacakları yeni oyunu satın alacağım destek olmak için.

http://www.youtube.com/watch?v=I6RKuMt1mV8

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Skyrim biliyorum ancak ingilizce olmadan pek oynanacak oyun değil gibi geldi bana.Hatta bir ara kurdum biraz denemiştim.İngilizce pek iyi olmayınca tadı zor çıkıyor o tarz oyunların.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Oynadınmı bilmiyorum ama; Bitmesin diyorsan Skyrim oynayacaksın abi.. Oyun seni sonsuzluk kavramına alıştırıyor çünkü bitmiyor. Sanarsın gizli gizli her gece yeni görevler indiriyor..  Dünyada gelmiş geçmiş en iyi oyun diyorum. Hemde açıkara fark ile.. :)   Yapan adamların inanılmaz bir hayal gücü ve sabrı varmış. Bundan sonra çıkartacakları yeni oyunu satın alacağım destek olmak için.

http://www.youtube.com/watch?v=I6RKuMt1mV8

Skyrim biliyorum ancak ingilizce olmadan pek oynanacak oyun değil gibi geldi bana.Hatta bir ara kurdum biraz denemiştim.İngilizce pek iyi olmayınca tadı zor çıkıyor o tarz oyunların.

O ne biçim oyun öyle la? Adı bile tuhaf... :crazy: Oynamayın öyle oyunlar, mazallah başınıza bi şey gelir de hak iddaa edemezsiniz; "biz söylediydik" derler. :seytan:

Benim gibi yapın Mirror's Edge oynayın. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

O ne biçim oyun öyle la? Adı bile tuhaf... :crazy: Oynamayın öyle oyunlar, mazallah başınıza bi şey gelir de hak iddaa edemezsiniz; "biz söylediydik" derler. :seytan:

Benim gibi yapın Mirror's Edge oynayın. ;)

Oyunun kendi dili ve kendi vikipedia'sı var. Şifalı bitkiler,madenler, farklı ırklar kültürler ve kraliyetler kasabalar. Onun dışında yer altı yapıları, tapınaklar, cücelerin ve elflerin yaşam alanları ve yapıları dahil olmak üzere paralel evren ve metafizik de mevcut.  İnanılmaz büyük bir dünyası var.. Yapılışı eminim 4 yıldan fazla sürmüştür.  

O yüzden GTA'ymış, NFS'ymiş,  Mirror's Edge miş hikaye. Zaten eminim sen o oyunu asyalı abla için oynuyorsundur.. Yeni nesil Tomb Raider senin tipine daha uygun Murat abi :D

tomb-raider-2013-cheats.jpg

Lara-Croft-Tomb-Raider-1366x768.jpg

Dipnot:  Tomb Raider'ın bu son oyunu çok başarılıdır. Aksiyonu ve kurgusu tam bir şaheser olmuş. Özellikle oyuncuya verdiği ambiyans ile çok sürükleyiciydi.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Oyunun kendi dili ve kendi vikipedia'sı var. Şifalı bitkiler,madenler, farklı ırklar kültürler ve kraliyetler kasabalar. Onun dışında yer altı yapıları, tapınaklar, cücelerin ve elflerin yaşam alanları ve yapıları dahil olmak üzere paralel evren ve metafizik de mevcut.  İnanılmaz büyük bir dünyası var.. Yapılışı eminim 4 yıldan fazla sürmüştür.  

O yüzden GTA'ymış, NFS'ymiş,  Mirror's Edge miş hikaye. Zaten eminim sen o oyunu asyalı abla için oynuyorsundur.. Yeni nesil Tomb Raider senin tipine daha uygun Murat abi :D

Dipnot:  Tomb Raider'ın bu son oyunu çok başarılıdır. Aksiyonu ve kurgusu tam bir şaheser olmuş. Özellikle oyuncuya verdiği ambiyans ile çok sürükleyiciydi.

Ben anlamam, adı "weird" oyunları oynamam ben. ;)

Asyalı ablaların nesi varmış? :p

Tom Raider'ı bitirdim ki ben. :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Tomb Raider mı Taş Raider mi belli değil :p

Tomb da zaten taştan değil mi olm? Mermer de var. ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...