Yasir Uslan 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Oynadınmı bilmiyorum ama; Bitmesin diyorsan Skyrim oynayacaksın abi.. Oyun seni sonsuzluk kavramına alıştırıyor çünkü bitmiyor. Sanarsın gizli gizli her gece yeni görevler indiriyor.. Dünyada gelmiş geçmiş en iyi oyun diyorum. Hemde açıkara fark ile.. Yapan adamların inanılmaz bir hayal gücü ve sabrı varmış. Bundan sonra çıkartacakları yeni oyunu satın alacağım destek olmak için. http://www.youtube.com/watch?v=I6RKuMt1mV8 Güzel birşeye benziyor. Not aldım bir kenara. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 bu grand toursimo oyunun bilgisayarda oynananı en son kaç gt direksiyon aldım 900 derece dönüyor diyor ama hiç bir oyunda 900 derece dönen direksiyon yok en baba euro truck bile 360 derece Yorum bağlantısı
Semih İzgi 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 bu grand toursimo oyunun bilgisayarda oynananı en son kaç gt direksiyon aldım 900 derece dönüyor diyor ama hiç bir oyunda 900 derece dönen direksiyon yok en baba euro truck bile 360 derece Ben 2'yi oynardım. Şu 3 araç ile oyun biterdi genelde. Xj220 için çok sabır gerekliydi Nissan R390 ise oyunun en iyi aracıydı Kaç level üstteki araçlara tur bindirmek mümkündü. Fotoğraflara bakınca dalıp gittim kendi kendime. Çocukluğumu bu oyun yedi. Arkadaşlarım sokakta top oynarken bisiklete binerken ben abimle bunun başında Endurance 300 500 lere katılırdım saatlerce Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 En son Call of duty Ghost oynadım. Fakat oyun çabuk bitti sanki 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yQc0QT5Lmmw bunu oynayan var mı indiriyom şimdi ama bakalım. daha önce biri demişti forumda sanki Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Bu aralar euro truck similatore uzun vakitler ayiriyorum. Uzun suredir oyun oynamayan biri olarak once serinin birinci oyunu ilgimi cekti. Yegenimde devami olan aslinda ilk oyunda telif alamadiklari cogu markanin gercek ismiyle yeralmasi ve farkli modellerde tirlar olmasi nedeni ile ikincisini yukledim ve tum eski oyun datalarimi kendisi aktardi internertte cok fazla fenomeni olan bir oyun ve kisisellestirmek icin yamalari mevcut. Hatta turkiye haritasi, kamyon modellerinin yerini alan otobusler bile ekleniyor. Oyunda mk3 ve mk4 mondeolardan yollarda epeyce var:) 1920x1080 cozunurlukte cok guzel grafikleri var. Isigin dususunden, ic modellemelere kadar fizik motoru cok kaliteli geldi bana. Asagida kendi oynadigim bolumlersen ekran goruntuleri var. Onde mk3 mondi var:) Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Bir scania ile 30000km profil olarak 66000km yaptim. Halen devam ediyorum bende. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Ets2 oynuyorum ben de son versiyonlar ile lisanslar halloldu ve cok guzel güncel modeller eklendi. Ben de bu ara volvo fh16 kullanıyorum. Anlık ve ortalama tüketim bile var yazılım yaptırdım 1200hp Ortalama şuan 55 litre / 100 km Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Ben stock scaniaciyim 30000kmdir nasil yazilim etcez buna Yorum bağlantısı
Semih İzgi 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Bu aralar euro truck similatore uzun vakitler ayiriyorum. Uzun suredir oyun oynamayan biri olarak once serinin birinci oyunu ilgimi cekti. Yegenimde devami olan aslinda ilk oyunda telif alamadiklari cogu markanin gercek ismiyle yeralmasi ve farkli modellerde tirlar olmasi nedeni ile ikincisini yukledim ve tum eski oyun datalarimi kendisi aktardi internertte cok fazla fenomeni olan bir oyun ve kisisellestirmek icin yamalari mevcut. Hatta turkiye haritasi, kamyon modellerinin yerini alan otobusler bile ekleniyor. Oyunda mk3 ve mk4 mondeolardan yollarda epeyce var:) 1920x1080 cozunurlukte cok guzel grafikleri var. Isigin dususunden, ic modellemelere kadar fizik motoru cok kaliteli geldi bana. Asagida kendi oynadigim bolumlersen ekran goruntuleri var. Onde mk3 mondi var:) Arkadaş hepimizin içinde bi yerde saklı bir kamyon şoförü var. Zamanında bende King of the road oynardım. Saygılar Evren abi. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Arkadaş hepimizin içinde bi yerde saklı bir kamyon şoförü var. Zamanında bende King of the road oynardım. Saygılar Evren abi. Bi ara onuda deli gibi oynamıştım. Bmw felanda alınıyordu. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Ben stock scaniaciyim 30000kmdir nasil yazilim etcez buna Internetten indirip motor modunu degistirmen lazım abi yazılım isin esprisi bi de limitor iptal modu lazım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 son sürümü 1.8.5.2 yi kurdum. bu arada benim direksiyon ayarı bozukmuş meğer o yüzden 900 derece dönmüyordu onuda çözdüm. ayrıca son güncellemede işi abartmışlar. motor vibrasyonu bile aktif, direksiyonda motoru hissettiriyor. onu biraz kıstım 2014 model tırda o kadar vibrasyon olmaz diye Internetten indirip motor modunu degistirmen lazım abi yazılım isin esprisi bi de limitor iptal modu lazım son versiyonda hız sınırlamayı kaldırma diye bişi gördüm. ama bende modu zaten aktifti. yakıt similasyonu vs de aktif artık. ama çok yakıyorlar bende 60 litrelerde geziyom Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 son sürümü 1.8.5.2 yi kurdum. bu arada benim direksiyon ayarı bozukmuş meğer o yüzden 900 derece dönmüyordu onuda çözdüm. ayrıca son güncellemede işi abartmışlar. motor vibrasyonu bile aktif, direksiyonda motoru hissettiriyor. onu biraz kıstım 2014 model tırda o kadar vibrasyon olmaz diye Daf geldi mi 2013 müydü yoksa 2014 müydü? Makyajlı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 dafa bakmadım da volvonun ve iveconun yeri tırlarını gördüm 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 son sürümü 1.8.5.2 yi kurdum. bu arada benim direksiyon ayarı bozukmuş meğer o yüzden 900 derece dönmüyordu onuda çözdüm. ayrıca son güncellemede işi abartmışlar. motor vibrasyonu bile aktif, direksiyonda motoru hissettiriyor. onu biraz kıstım 2014 model tırda o kadar vibrasyon olmaz diye son versiyonda hız sınırlamayı kaldırma diye bişi gördüm. ama bende modu zaten aktifti. yakıt similasyonu vs de aktif artık. ama çok yakıyorlar bende 60 litrelerde geziyom Aynen abi artik hız limiti kaldirma var. Ben de basarsam 65 leri görüyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 bide eski versiyonda geri vitese takınca şanzıman takılı kalıyordu onu düzeltmişler. marş da çift kadem olmuş Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 son sürümü 1.8.5.2 yi kurdum. bu arada benim direksiyon ayarı bozukmuş meğer o yüzden 900 derece dönmüyordu onuda çözdüm. ayrıca son güncellemede işi abartmışlar. motor vibrasyonu bile aktif, direksiyonda motoru hissettiriyor. onu biraz kıstım 2014 model tırda o kadar vibrasyon olmaz diye son versiyonda hız sınırlamayı kaldırma diye bişi gördüm. ama bende modu zaten aktifti. yakıt similasyonu vs de aktif artık. ama çok yakıyorlar bende 60 litrelerde geziyom Kaç tur attırıyor bu 900 derece Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Kaç tur attırıyor bu 900 derece 2.5 süper oldu. ekrandaki neyse o kadar dönüyor eskiden 180 derecede kitliyordu hatta o kadar para verdim direksiyon aldım destekleyen oyun bile yok diyodum meğer ayarı varmış 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Ben zaten hep limitsiz oynuyordum. 1.8.5.2s 1-2 aydır kurulu ondan öncede limit yoktu bende. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Genelde ben tek seferlik iş alıyorum. Tüm kamyonları kullanmak mümkün oluyor böylece. Bir garaj yaptım, iki tane de Volvo tır aldım verdim şöförlere:) onlar bir yandan ben bir yandan geçinip gidiyoruz işte:) Semihcim haklısın. Her erkeğin içinde büyük araç kullanma hevesi var. Seneler önce ilk türevi olan haulin vardı. Fren yapınca tıslama sesini ilk o oyunda alınca, yeğenim de sevdiği için direksiyon almıştık:) Sonra işten güçten vakit olmayınca ve laptopa dönünce oyunları hakkınca oynatamayacağından da çok hevesim kalmadı. Şimdi yeni laptopun ekran kartı güzel. Oyunu ilk yüklediğimde eski versiyonlarındaki kesiklikleri yaparsa oynamam demiştim ama en iyi kademenin bir altında bile gayet akıcı grafikleri görünce bırakamadım. 1 aydır epey yol aldım. Bu arada oyunu. Menüsünden hız sınırlaması kalkabiliyor yeni versiyonlarda. Fren similasyonu var ama tavsiye etmem. Frenleri gelişigüzel kullanınca hava basıncı bitiyor, araç hareket etmiyor sonrasında. Frenlerin dolması için rolantide bekleyin dediyse de hiç dolduramadım. Yama olarak, göstergelerdeki lcd ekranı netleştireni kullanıyorum gayet güzel. İçerdeki motor sesini arttıran yama da daha keyif veriyor. Bir de kabinin daha çok sallanmasını sağlayan fiziksel yama da ekledim. Kaza haricinde gayet iyi iş görüyor. Kaza olursa biraz fazla öne arkaya sallıyor ve durmadan da düzelmiyor:) Hız sabitleyici kullanmak güzel ama gaza basınca devreden çıkıp sıfırlaması kötü. Retarder'li modelleri kullanmak çom zevkli. Özellikle Volvo'da ıslık sesi şeklinde efekti daha gerçekçi. En güçlü ve beğendiğim tırlar Volvo'da. Hem motor sesi hem de güçleri yerinde. Daf çok fazla kayıyor, yol tutuş zayıf:) Man ve mercedes'in çok sesli motorları ve dururken nerdeyse stop edecekmişcesine efekti nedeni ile tercih etmiyorum. Zaten tek lisans vermeyen marka Mercedes. O'nu da yama ile düzeltmek mümkün. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Arka plana da damar fm koyunca fena yol yapılıyor bu oyunda Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Scania favori modelimdir 1010 hp yüklü yüksüz 180 km/h yapmışlığım ve bir o kadar devrilmişliğim var fakat şuanda aracın kabinini en alçak modeli yaptığımda daha az devrilme eğilimine giriyor yada bana öyle geliyor Turbo sesi , kabin sallanması , yazılı lastik, motor , vites gibi modifiyeler ekledim canım sıkıldıkça değiştiriyorum grafik olarak oldukça beğendiğim bir oyun Yorum bağlantısı
Recommended Posts