Guest Mert Boran 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 130 tırım ve 26 garajım varmış an itibari ile. Scania'dan çok memnunum. Volvolar çabuk devriliyor gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 130 tırım ve 26 garajım varmış an itibari ile. Scania'dan çok memnunum. Volvolar çabuk devriliyor gibi. Volvoya laf yok:) hem senin Lineadan sonra Abisi Iveco'yu sahiplenmen gerekir. Öyle vag grubunda ne işin var:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Volvoya laf yok:) hem senin Lineadan sonra Abisi Iveco'yu sahiplenmen gerekir. Öyle vag grubunda ne işin var:) Saygılarımla. Abi ıveco gitmiyor ya. Kornası da ayrı bir komedi zaten. Vag forever. Gerçekten Das Auto,Das truck. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Az önce motor arızası vere vere aldığım işi bitirdim Hatalı sollama sonucu karışadan gelen aracı sağlam biçtim ya 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mart 2014 Paylaş 2 Mart 2014 ben iveco aliyorum para verceksem. en ucuz o yine en stabil o gidiyor.simdi hi-vay modeli gelmiş o da guzel Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2014 Paylaş 2 Mart 2014 ben iveco aliyorum para verceksem. en ucuz o yine en stabil o gidiyor.simdi hi-vay modeli gelmiş o da guzel Yeni ivecolarda tek problem "i" tusuna basinca yol bilgisayari menuleri degismiyor. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 PES 2013 oynuyorum, onu da kuzenlerle buluşursak oynuyorum. PES 2014'ü beğenmeyenlerdenim. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Hazır ameliyat sonrası eve kapanmışım. Tüm oyunlara gömüldüm. BF4 Crysis3 ve COD Black OPS II bitti. Az önce Ghost'u kurdum. O giriş bölümü neymiş öyle, ne aksiyon yapmışlar... Hayran kaldım.. 2 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Mercedes fiyatını haketmiyor doğrusu, çok hantal özellikle rampalarda. Volvo güzel ama 750 hp olanları, scania ise kütük gibi manevra yeteneğini beğenmedim, Daf'ın içi kötü. (Renault kadar değil tabi) Doğrusu MAN'ı sevdim ben hem tipi güzel hemi de motoru güçlü. Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Oyun önerisi istiyorum, Ati Hd 4500 512mb ekran,4gb ram, 2.1ghz işlemcim saat gece 4 den sonra 60/70 mb/s internetim var. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 (düzenlendi) Dünyanın gelmiş geçmiş açık ara en iyi oyununa ne dersin? (Skyrim) Bende Ati 4650 vardı rahat açıyordu. Aynı yonga mimarisi var galiba 4500'ün . O yüzden rahat açması gerek.. Sakın 'tarzıma uygun değil' deyip geçme, bi dene Sonra oyunda güzel bir kasabada evini aileni kurunca teşekkürleri alırım (Oyunda birçok ırkı seçebiiyorsun ve her ırkın kendine has özellikleri var.. Ayrıca 3 4 dalda gelişebilirsin Tek el kılıç-kalkan, tek el dual kılıç-hançer-balta, çift el büyük kılıç, ok+yay, sihirbaz.. Mesela okçu olacaksan elf, kılıççı olacaksan insan, sihirbaz olacaksan karanlık elf olmanı tavsiye ederim. ayrıca insansı hayvan türlerinden çok iyi hırsız oluyor. Geçimini ister alın teri ile ister hırsızlıkla sağla.. Oyun o denli geniş. Oyun önerisi istiyorum, Ati Hd 4500 512mb ekran,4gb ram, 2.1ghz işlemcim saat gece 4 den sonra 60/70 mb/s internetim var. 25 Mart 2014 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Dünyanın gelmiş geçmiş açık ara en iyi oyununa ne dersin? (Skyrim) Oynaması zor gibi duruyor fazla kafa yormayacak ama bir deneyeceğim,sıkıntıdan Battlefield 2 Sp oynuyorum Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 crysis ve farcry serileri pes 2013 vazgeçilmez zaten cod serileri assasins creed serileri aradada strateji kasmak için total war rome 2 oynarım bu arada oynadığım laptop lenovo y510p çok sağlamdır tam bir oyun makinası Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 crysis ve farcry serileri pes 2013 vazgeçilmez zaten cod serileri assasins creed serileri aradada strateji kasmak için total war rome 2 oynarım bu arada oynadığım laptop lenovo y510p çok sağlamdır tam bir oyun makinası Kesinlikle. Çok hoş makine ama fazla ısınıyor. Bende kullanıyorum (malesef SLI olanı değil) 2. ekran kartını bulup almak,kullanmak mümkün mü? bi bilginiz var mı? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Bu arada Yasir abinin foruma girmeme sebebi belli oldu.. Skyrim'e başlamış.. 3 Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 (düzenlendi) *crysis serisi *call of duty serisi *half-life *counter-strike *manager serileri *Worm serisi *NFS serisi *Medal Of Honor Serisi *Blur *Knight Online *Eskiden Mittown Maddnes vardı *Ege of empires Daha çoo000ook var ama aklıma bunlar geldi İLK BİLGİSAYARIMIN HARD DİSK'i 10 GB dı ve dolduramazdım, şuanda 1.5 TB + 120 gb ssd var yetmio Yazmak istedim sadece. 4 Nisan 2014 tarihinde Mesut Eyibil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Oyun zevkimi Simcity ile yeni bir platforma taşıyorum.İlk çıktığı zamanlarda oynamıştım oldukça zevkli idi bakalım hala aynı tat var mı Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Yasir abi ile Erginden hiç ses yok. Şuan skyrimin hangi kraliyetindeler acaba... 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Oyun zevkimi Simcity ile yeni bir platforma taşıyorum.İlk çıktığı zamanlarda oynamıştım oldukça zevkli idi bakalım hala aynı tat var mı İyi ki belediye başkanlığı seçiminde aday falan olmamışım. Benden başkan olmaz bunu anladım . Şehir zarar da vergileri artırsam millet isyan ediyor daha bir sürü yapmam gereken şey var Bu gidişle şehri satacağım 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 İyi ki belediye başkanlığı seçiminde aday falan olmamışım. Benden başkan olmaz bunu anladım . Şehir zarar da vergileri artırsam millet isyan ediyor daha bir sürü yapmam gereken şey var :D gidişle şehri satacağım < > Abi bırak şehir yönetmeyi, kur skyrim'i koca bir dünyada yaşam mücadeleni tek başına ver.. Kimseye muhtaç olma, avlan, çal çırp geçimini sağla 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 (düzenlendi) 1632 6x2 şase 413 PS motor voith retarder 22 ton şeker 6 Nisan 2014 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts